Nişanlisi aldatıyormuş

Ne demek öyle aşık ki bırakmıyor? Kız ayrılmak istemiş niye oğlunuz saygı duymamış? Ya benimsin ya toprağın mı? Nişanı atmış yüzüğü çıkarmış kız, oğlunuz niye peşini bırakmıyor? Sütte leke var benim oğlumda yok iyiymiş. Hem kendi ailesi hem siz ne hakla baskı yapıyorsunuz, para mı saydınız kıza da mal artık bizim muamelesi yapıyorsunuz? Bir anne olarak nasıl içinize siniyor oğlunuzun kendisini sevmeyen istemeyen bir kızla evlenicem diye tutturması?
Oğlumu nasıl teselli edeceğiz,ne yapsa ne söylesi haklı .
Nesi haklı? Hala nasıl teselli edeceğiz diyorsunuz kaç yaşında 15-16 mı? Kendisini sevmeyen istemeyen bir kızla ailesinin zoruyla baskısıyla evlenicem diye tutturan biri nasıl haklı olabilir? Ailesi kucak açmışmış, evladınız büyük bir hata yapsa siz kucak açmaz mısınız? Hiç oğlunuza "bak bu kız artık seni istemiyor, belki gönlü başkasına kaydı bırak herkes kendi yolunda mutlu olsun" demediniz mi? Sen üzülme oğlum yeter ki iste, öyle de olsa böyle de olsa bu kızı sana alacağız mı dediniz?

Kendi oğlunuza kıyamayın; biriniz aman üzüldü napıcaz diye paralansın öbürünüz aman aldatıldığını kimse duymasın rezil olmasın, boynuzlu demesinler diye çırpının ama isteyin ki kızın ailesi eve dama sokmasın, sokaklara atsın. Oldu canım.

Şükür edin evlenmeden öğrenmişsiniz. Lütfen kendinizi dolduruşa getirdiğiniz gibi oğlunuzu da doldurmayın uzatmayın ki oğlunuzu da uzak dursun. Sinirle geri dönülmez hatalara düşmesin. Kızın ailesi ile arasında olanlar sizi ilgilendirmez. Kıza sahip çıkmalarına sevindim. Oda çaresizlikle kötü hatalara düşebilirdi

Tabiki zorlama olmadı dengesiz davranıyordu ,asla seni sevmiyorum dememiş sadece evlilikten biraz korkuyorum demiş.

İlk kez bu sayfada aldatan kişiyi haklı görünüyor hayret .

Aile ne yapsın, sokağa bırakıp evli dediğiniz adama mı göndersinler tamamen kızlarını?
En iyisini yapmışlar.
Kız çocukları daha kolay harcanır böyle konularda aile öyle yapmamış en azından ki kendi içlerinde güllük gülistanlık değildir hiçbir şey.

Oğlunuz açısından üzücü yaşadıkları, kızın yaptıkları asla kabul edilir değil ama ailesi meselesi başka.

Doğrudurda en azinda bir gün gecseydin ,bir gün bekleserdi
O onların evladı. Sizi ise bir daha görmeyecekler. Elin anasının içi soğuyacak diye kimse evladını 1 gün sokakta bırakıp canını riske atmaz, atmamalı da.

Sizi ilgilendirmeyen yerlere burnunuzu sokuyorsunuz çünkü. Erken görmüşsünüz tertemiz kurtulmuşsunuz oturun şükür edin. İnsanların evladı ile arasındaki ilişki sizi hiç ilgilendirmiyor.

Aldatılan haklı görülmüyor sizin hırsınız haksız görülüyor. Ayrılmış işte oğlunuz daha ne istiyorsunuz. Gidip oğlunuz kızın ağzını burnunu dağıtsa içiniz rahatlayacak mı?

Evet kolundan falan tutamaz, yapacağı tek şey ayrılmak. Nişan atıp yüzüğü çıkarmış yetmiyor mu? Bu seni sevmiyorum artık demek değil mi? Biraz gururu olsa ayrılmak isteyen kızı sapık gibi takip etmez. Kız istemiyorum seni demiş niye zorluyorsunuz? Kızın ahlakı veya ahlaksızlığından ziyade oğlunuzun saplantılı olmasıyla ilgilenin. Anlaşamazsın veya aldatılırsın ayrılır bitirirsin. Bu ne böyle ibreti alem yapar gibi kızı kolundan tutup ailesine götürmek? Kanlı çarşafı pencereye balkona asan zihniyet gibi.

Beni aldatan ex kocayı ailesi reddetti ablası aylarca konusturmamıstı bildiğim kadaryla dısarda yatırmadılar.. nye yatrmadılae diye de düşünmedim yahuu bu ne şiddet bu ne celal..

Yok öyle değil. Sizin şu anda oğlum için ne yapabilirimi düşünmekten ziyade kızın sokakta kalmasiniarzulayan vicdansizliginiz gözü dönmüş hirsiniz, bnu da bize onaylatma çabaniz haksız görülüyor.

Doğrudurda en azinda bir gün gecseydin ,bir gün bekleserdi
Kız sokağa mi düşecek, pişman mi olacaktı sanki . gidecekti sevgilisiyle bir gece daha geçirecekti.
Bu kısım sizi alakadar etmez. O artık el kızı sizin için. Ailesine de rezil etmişsiniz,özelini de dökmüşsünüz. Bence yanlış hareket etmiş. Aldatıldım deyip gecseydi, aileyi bu kadar kışkırtmaya, sevisme mesajlarını yollamaya lüzum var mıydı? Kızın babası cinnet geçirip kızı girtlaklasa ne olacaktı? Türkiye'de yaşıyoruz,oglunuzda da çok hata var.
Kendisini istemeyen, itip duran kadının k.çinin dibinden ayrilmamis. Terketmiş kadın seni, bir sal ya,bu kadından sana nasıl eş olacak. Sizin oğlan da normal değil, bu kafayla gider bir benzerini bulur bence.

Birşey soracağım ,öfkeliyim.
Nişanin bozulma nedenini anlatmak istiyorum en azından aileme .

Koşun anlatın hatta cami minaresine çıkın ordan anlatın herkes duysun belki içiniz soğur.
Kime ne ayrılmalarından ya. Ne acayip birisiniz siz

3 saat olsun 5 saat olsun kimse çoçuğunu sokaktan toplamıyor sonuçta ailesi atsa atamaz satsa satamaz sizin kızınız olsaydı acaba siz atabilir miydiniz ? Her ne olmuşsa olmuş Ali kurtulmuş önüne baksın zararın neresinden dönerseniz kar kardır. Kız zaten belli etmiş alinin aşktan gözü kör olmuş anlamamış demekki bırakın insanlar ne yaparlarsa yapsınlar yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…