- Konu Sahibi Kisirdongu
-
Ne demek öyle aşık ki bırakmıyor? Kız ayrılmak istemiş niye oğlunuz saygı duymamış? Ya benimsin ya toprağın mı? Nişanı atmış yüzüğü çıkarmış kız, oğlunuz niye peşini bırakmıyor? Sütte leke var benim oğlumda yok iyiymiş. Hem kendi ailesi hem siz ne hakla baskı yapıyorsunuz, para mı saydınız kıza da mal artık bizim muamelesi yapıyorsunuz? Bir anne olarak nasıl içinize siniyor oğlunuzun kendisini sevmeyen istemeyen bir kızla evlenicem diye tutturması?Aralık ayında oğlum ve nişanlısının arasına bir soğukluk giriyor .Sonra kız eftennpüften mazeret bularak ayrılmaya çalişiyor .
Oğluma(Ali) ben yapamiyacagim ayrılalım diyerek yüksuğü çıkartıyor .
Ali öyle aşiktiki bırakmıyor çabalıyor ,bir dediğini iki ettirmeden herşeyi yapıyor .
Nesi haklı? Hala nasıl teselli edeceğiz diyorsunuz kaç yaşında 15-16 mı? Kendisini sevmeyen istemeyen bir kızla ailesinin zoruyla baskısıyla evlenicem diye tutturan biri nasıl haklı olabilir? Ailesi kucak açmışmış, evladınız büyük bir hata yapsa siz kucak açmaz mısınız? Hiç oğlunuza "bak bu kız artık seni istemiyor, belki gönlü başkasına kaydı bırak herkes kendi yolunda mutlu olsun" demediniz mi? Sen üzülme oğlum yeter ki iste, öyle de olsa böyle de olsa bu kızı sana alacağız mı dediniz?Oğlumu nasıl teselli edeceğiz,ne yapsa ne söylesi haklı .
Kendi oğlunuza kıyamayın; biriniz aman üzüldü napıcaz diye paralansın öbürünüz aman aldatıldığını kimse duymasın rezil olmasın, boynuzlu demesinler diye çırpının ama isteyin ki kızın ailesi eve dama sokmasın, sokaklara atsın. Oldu canım.Merhaba,
Konu açmıştım KV adayıyım diye .
Aralık ayında oğlum ve nişanlısının arasına bir soğukluk giriyor .Sonra kız eftennpüften mazeret bularak ayrılmaya çalişiyor .
Ali öyle aşiktiki bırakmıyor çabalıyor ,bir dediğini iki ettirmeden herşeyi yapıyor .
Ailecek evlerine gittiğimizde kız evde yok bizi karşilamiyor oysaki haberleri vardı gelmemiz den .
Neyse biz daha öfkelidir cahildir diyerek alttan alıyoruz ,her davranişi sözü alttan alıyoruz.
Sonra kızın(Ayşe) anneside baya baskı yapıyor evlenmesi için .
Hergün telkin ediyormuş,kendisi telefonda söyledi..
Düğün salonumuz tutuldu kaporasi ödendi ,şimdide ev tutuldu.
Bayramın ilk günü Ali gece nişanlısını telefondan arıyor ,sürekli meşgul ve kapatıyor .
Açtığında şimdi seninle konuşamam yarın ararım diyor , Ali nerdesin diye sorduğunda evdeyim yatakta .
bir kaç kez yalanını yakaladığı için evlerinin önüne gidiyor ve kızın arabası yok .
Beraber takıldıkları yerleri aramaya başliyor ve tesadüf Ayşe bir adamla arabanın içinde yakalıyor .
Ayşe ,iş arkadaşim sorunu varmış konuşalim diye ısrar etti diye atıyor.
Ali kolundan tutup evlerine annesinin yanına götürüyor.
Ayşe'nin babası telefonunu elinden alıyor ,Alide şifresini bildiği için açıyor ve bütün mesajları ortaya çıkıyor .
Ayşe'nin annesine mail olarak gönderiyor .
Ama öyle böyle sadece gönül mesajlamasi değil.
5 aydan berli ilişki yaşiyorlarmiş ,otel odaları tutulmuş ,korona testini yalanlayarak Ali ile görüşmemek için ve işe gidiyorum diye adamla buluşmuş.
Mesajlar cinsel içerikli coğu,iş seyatine gidiyorum diye adamlaymiş .
Ali ile eve bakarken aynı zamanda adamlada ev tutmuş .
Öyle bir kurnazlikla oyun oynamış ki kimse akıl edemez .
Ailesi evimizde bir cenaze çıktı diye feryatlar ağitlar yakiyorlardi .
Ayşe bizim için öldü onu evlatlıktan ret ettik dediler .
Ailenin adına çok üzülmüştum ,çok acimiştim .
Ama ne oldu biliyormusunuz, söylediklerinin ardından 3 saat sonra Ayşeyi geri evlerine aldılar birde oğluma biz kızımıza elimizi uzatmaliyiz kimseye yedirtmeyiz diye mesaj göndermiş.
Adam kızdan 18 yaş büyük ve evli üc çocuk babası .
Onlara göre kız kandirildi ..
Adama yem.olmayacakmiş ,tamam anlıyorum Allah kimsenin başına vermesin,evlat işte birde kız evladı .
Daha büyük hatalar olmasın diye kapılarını açtılar ama bu kadar cabukmu .
3 saat sonramı ,keşke biraz ortada kalıp hatasını düşünseydi .
İçimde tuhaf bir duygusuzluk var bir nevi de rahatlama .
Yine şükür evlenmeden nikah kiyilmadan ortaya çıktı .
Oğlumu nasıl teselli edeceğiz,ne yapsa ne söylesi haklı .
Öyle böyle değil ........
Eşimde kimseye duyurmalayim diyor oğlumuz kurban olarak görunmesin anlaşamadilar ayrıldılar diyecekmişiz .
Birde dün berli bu konu için eşimle tartişiyorum
Doğrudurda en azinda bir gün gecseydin ,bir gün bekleserdi
Tabiki zorlama olmadı dengesiz davranıyordu ,asla seni sevmiyorum dememiş sadece evlilikten biraz korkuyorum demiş.Ne demek öyle aşık ki bırakmıyor? Kız ayrılmak istemiş niye oğlunuz saygı duymamış? Ya benimsin ya toprağın mı? Nişanı atmış yüzüğü çıkarmış kız, oğlunuz niye peşini bırakmıyor? Sütte leke var benim oğlumda yok iyiymiş. Hem kendi ailesi hem siz ne hakla baskı yapıyorsunuz, para mı saydınız kıza da mal artık bizim muamelesi yapıyorsunuz? Bir anne olarak nasıl içinize siniyor oğlunuzun kendisini sevmeyen istemeyen bir kızla evlenicem diye tutturması?
Nesi haklı? Hala nasıl teselli edeceğiz diyorsunuz kaç yaşında 15-16 mı? Kendisini sevmeyen istemeyen bir kızla ailesinin zoruyla baskısıyla evlenicem diye tutturan biri nasıl haklı olabilir? Ailesi kucak açmışmış, evladınız büyük bir hata yapsa siz kucak açmaz mısınız? Hiç oğlunuza "bak bu kız artık seni istemiyor, belki gönlü başkasına kaydı bırak herkes kendi yolunda mutlu olsun" demediniz mi? Sen üzülme oğlum yeter ki iste, öyle de olsa böyle de olsa bu kızı sana alacağız mı dediniz?
İlk kez bu sayfada aldatan kişiyi haklı görünüyor hayret .Kendi oğlunuza kıyamayın; biriniz aman üzüldü napıcaz diye paralansın öbürünüz aman aldatıldığını kimse duymasın rezil olmasın, boynuzlu demesinler diye çırpının ama isteyin ki kızın ailesi eve dama sokmasın, sokaklara atsın. Oldu canım.
O onların evladı. Sizi ise bir daha görmeyecekler. Elin anasının içi soğuyacak diye kimse evladını 1 gün sokakta bırakıp canını riske atmaz, atmamalı da.Doğrudurda en azinda bir gün gecseydin ,bir gün bekleserdi
Sizi ilgilendirmeyen yerlere burnunuzu sokuyorsunuz çünkü. Erken görmüşsünüz tertemiz kurtulmuşsunuz oturun şükür edin. İnsanların evladı ile arasındaki ilişki sizi hiç ilgilendirmiyor.İlk kez bu sayfada aldatan kişiyi haklı görünüyor hayret .
İlk kez bu sayfada aldatan kişiyi haklı görünüyor hayret .
Evet kolundan falan tutamaz, yapacağı tek şey ayrılmak. Nişan atıp yüzüğü çıkarmış yetmiyor mu? Bu seni sevmiyorum artık demek değil mi? Biraz gururu olsa ayrılmak isteyen kızı sapık gibi takip etmez. Kız istemiyorum seni demiş niye zorluyorsunuz? Kızın ahlakı veya ahlaksızlığından ziyade oğlunuzun saplantılı olmasıyla ilgilenin. Anlaşamazsın veya aldatılırsın ayrılır bitirirsin. Bu ne böyle ibreti alem yapar gibi kızı kolundan tutup ailesine götürmek? Kanlı çarşafı pencereye balkona asan zihniyet gibi.Hanım efendi ,bu kız nişanlı uç ay sonra evlenecek ve evli üc çocuk babasıyla beraber oluyor .şimdi oğlumun kolundan tutmasını aşiri .
Pardon ya burda siz kocam birini profilini sadece takip ediyor diye aldatılmış sayılıyor da bu kızın yaptiği çokmu doğru.
Deseydi ben başkasini seviyorum seni artık sevmiyorum kim ne derdi ?
Yok öyle değil. Sizin şu anda oğlum için ne yapabilirimi düşünmekten ziyade kızın sokakta kalmasiniarzulayan vicdansizliginiz gözü dönmüş hirsiniz, bnu da bize onaylatma çabaniz haksız görülüyor.İlk kez bu sayfada aldatan kişiyi haklı görünüyor hayret .
Kız sokağa mi düşecek, pişman mi olacaktı sanki . gidecekti sevgilisiyle bir gece daha geçirecekti.Doğrudurda en azinda bir gün gecseydin ,bir gün bekleserdi
Bu kısım sizi alakadar etmez. O artık el kızı sizin için. Ailesine de rezil etmişsiniz,özelini de dökmüşsünüz. Bence yanlış hareket etmiş. Aldatıldım deyip gecseydi, aileyi bu kadar kışkırtmaya, sevisme mesajlarını yollamaya lüzum var mıydı? Kızın babası cinnet geçirip kızı girtlaklasa ne olacaktı? Türkiye'de yaşıyoruz,oglunuzda da çok hata var.söylediklerinin ardından 3 saat sonra Ayşeyi geri evlerine aldılar birde oğluma biz kızımıza elimizi uzatmaliyiz kimseye yedirtmeyiz diye mesaj göndermiş.
Birşey soracağım ,öfkeliyim.
Nişanin bozulma nedenini anlatmak istiyorum en azından aileme .
3 saat olsun 5 saat olsun kimse çoçuğunu sokaktan toplamıyor sonuçta ailesi atsa atamaz satsa satamaz sizin kızınız olsaydı acaba siz atabilir miydiniz ? Her ne olmuşsa olmuş Ali kurtulmuş önüne baksın zararın neresinden dönerseniz kar kardır. Kız zaten belli etmiş alinin aşktan gözü kör olmuş anlamamış demekki bırakın insanlar ne yaparlarsa yapsınlar yaniMerhaba,
Konu açmıştım KV adayıyım diye .
Aralık ayında oğlum ve nişanlısının arasına bir soğukluk giriyor .Sonra kız eftennpüften mazeret bularak ayrılmaya çalişiyor .
Ailecek evlerine gittiğimizde kız evde yok bizi karşilamiyor oysaki haberleri vardı gelmemiz den .
Neyse biz daha öfkelidir cahildir diyerek alttan alıyoruz ,her davranişi sözü alttan alıyoruz.
Sonra kızın(Ayşe) anneside baya baskı yapıyor evlenmesi için .
Hergün telkin ediyormuş,kendisi telefonda söyledi..
Düğün salonumuz tutuldu kaporasi ödendi ,şimdide ev tutuldu.
Bayramın ilk günü Ali gece nişanlısını telefondan arıyor ,sürekli meşgul ve kapatıyor .
Açtığında şimdi seninle konuşamam yarın ararım diyor , Ali nerdesin diye sorduğunda evdeyim yatakta .
bir kaç kez yalanını yakaladığı için evlerinin önüne gidiyor ve kızın arabası yok .
Beraber takıldıkları yerleri aramaya başliyor ve tesadüf Ayşe bir adamla arabanın içinde yakalıyor .
Ayşe ,iş arkadaşim sorunu varmış konuşalim diye ısrar etti diye atıyor.
Ali kolundan tutup evlerine annesinin yanına götürüyor.
Ayşe'nin babası telefonunu elinden alıyor ,Alide şifresini bildiği için açıyor ve bütün mesajları ortaya çıkıyor .
Ayşe'nin annesine mail olarak gönderiyor .
Ama öyle böyle sadece gönül mesajlamasi değil.
5 aydan berli ilişki yaşiyorlarmiş ,otel odaları tutulmuş ,korona testini yalanlayarak Ali ile görüşmemek için ve işe gidiyorum diye adamla buluşmuş.
Mesajlar cinsel içerikli coğu,iş seyatine gidiyorum diye adamlaymiş .
Ali ile eve bakarken aynı zamanda adamlada ev tutmuş .
Öyle bir kurnazlikla oyun oynamış ki kimse akıl edemez .
Ailesi evimizde bir cenaze çıktı diye feryatlar ağitlar yakiyorlardi .
Ayşe bizim için öldü onu evlatlıktan ret ettik dediler .
Ailenin adına çok üzülmüştum ,çok acimiştim .
Ama ne oldu biliyormusunuz, söylediklerinin ardından 3 saat sonra Ayşeyi geri evlerine aldılar birde oğluma biz kızımıza elimizi uzatmaliyiz kimseye yedirtmeyiz diye mesaj göndermiş.
Adam kızdan 18 yaş büyük ve evli üc çocuk babası .
Onlara göre kız kandirildi ..
Adama yem.olmayacakmiş ,tamam anlıyorum Allah kimsenin başına vermesin,evlat işte birde kız evladı .
İçimde tuhaf bir duygusuzluk var bir nevi de rahatlama .
Yine şükür evlenmeden nikah kiyilmadan ortaya çıktı .
Oğlumu nasıl teselli edeceğiz,ne yapsa ne söylesi haklı .
Öyle böyle değil ........
Eşimde kimseye duyurmalayim diyor oğlumuz kurban olarak görunmesin anlaşamadilar ayrıldılar diyecekmişiz .
Birde dün berli bu konu için eşimle tartişiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?