- 25 Mart 2022
- 245
- -8
- 28
- 43
- Konu Sahibi Kisirdongu
-
Oğlumun saplantı davranışlari yokAnlatın anlatın da öncesinde kendisini istemeyen kızı zorla evliliğe ikna etmek için yırtındığınızı, kızın zaten oğlunuzun uzun zamandır sevmediğini ama oğlunuzun aptal saplantıları yüzünden evliliğe bir şekilde mecbur bırakıldığını da anlatın olur mu?
Ya kız muhtemelen 20 li yaşlarında var yok. Daha kendini tanımamıştır ki. Aklı başında dik duruşlu olsa zaten ne evli adamla olur ne de bunlara pabuç bırakır ayrıldım bitti derdi.Yani belli ki kızın gönlü yok, o işi orda bitircekti konu sahibesinin oğlu. Umarım ders almışlardır, gönülsüz işlerdne hayır gelmiyor, yani beni sevmeyen biriyle evlenip ne yapıcam zaten tek taraflı evlilik/ilişki kimseye mutluluk vermiyor.
Normal olmayan kız ve sizsinizYav He he diyesim geldi yani..
Kendinden 18 yaş büyük evli çocuklu adamla gönlüm var dese peki diyip kabul mu edecekti oğlunuz gerçekten.
Yaptıklarını kendiniz yazmışsınız. Oğlunuve sizsiniz z normal değil.
Bence daha uzatmayın. Kızı kotuledikce zaten potansiyeli olan oğlunuz iyice saplantı yapacak.Kız istiyordu sonra adamla ilişkisi başladiktan sonra soğudu .
Kimse zorlaması
Açık ve net söyleseydi seni sevmiyorum başkasinda gönlüm vardiye
Ama oğluma seni seviyorum evlenmek istiyorum ama biraz evlilik fobim var diyormuş
Oda onu sakinleştirmeye çalıştı bukadar .
Dizilerdeki gibi zorla evlendirme veya baskı yok yok
Ayrılmak isteyen kızla zorla ilişkiye devam etme..Oğlumun saplantı davranışlari yok
Bilmeden tanımadan konuşmayin lütfen
Tamam işte ablacım, fırsat bu fırsat kendine normal gelin bul. Uğraşıp durma elin çocuğuyla.Normal olmayan kız ve sizsiniz
Hayır ben anlatamadım .Evlenmeden ortaya cikmıs oglunuz aldatıldigını erken farketmis nişan bozulmis sizi ilgilendiren kısım hallolmus kıza ailesinin kucak acmasi sizi ilgilendirmez öyle degil mi ? Namussuz seni diyip kızi vursalar daha mı iyi sizce ?
Ya siz ne istiyorsunuz? Ailesi ya kötü bir aile olsa babası ve abisi kızı oracıkta öldürse içiniz mi soğuyacaktı? Nasıl bir insansınız siz ya. Hatasını anlamıştır emin olun rezil etmişsiniz yeterince zatenHayır ben anlatamadım .
Kız nasıl anlayacak hatasını hemen
Biraz ailesinden ayrı kalıp düşünmeliydi .
Çünkü ailesi daha çok psikolojik olarak yıprandı ama böyle biraz zaman gectimi aynı hataya düşer
sokaga düşse başına kötü şeyler gelse rahatlayacak mısınız?Hayır ben anlatamadım .
Çünkü ailesi daha çok psikolojik olarak yıprandı ama böyle biraz zaman gectimi aynı hataya düşer
Kendi oğlunu zapt edemiyor, kocaya lafı geçmiyor, elaleme sarakalıyor.Ya siz ne istiyorsunuz? Ailesi ya kötü bir aile olsa babası ve abisi kızı oracıkta öldürse içiniz mi soğuyacaktı? Nasıl bir insansınız siz ya
Tamam işte o onların problemi hatasini anlar ya da anlamaz o aileyi bağlar sizi degilHayır ben anlatamadım .
Valla kıza inşallah ailesi sahip çıkıp sarıp sarmalar da sizin gibi vicdansız kadınlardan, oğlunuz gibi saplantılı adamlardan, evli sevgilisi gibi şeref yoksunu adamlardan uzak durmayı öğrenir. Bu ne hırs!Hayır ben anlatamadım .
Yahu size ne hataya düşer düşmez? Kimsiniz ki artık siz o kız için? Hiç kimse!!Hayır ben anlatamadım .
Aynen öyle zaten ailesi illa ömrü boyunca hatırlayacak kız da yerin dibine girecek daha ne olsun yeterince pişmandır yaptığınaKendi oğlunu zapt edemiyor, kocaya lafı geçmiyor, elaleme sarakalıyor.
Demekki yalanlarını çok fazla yakaladığı için öyle davranmiş.Ayrılmak isteyen kızla zorla ilişkiye devam etme..
Kızın evine gitme arabası yok diye mekan mekan gezme..
Bulup kolundan sürüyüp getirme..
Ailesinin önünde yaptığı şeyi ifşalama..
Evet hiç saplantılı davranışlar değil bunlar.
Oğlunuz azcık normal olsaydı bu ilişki Aralık ayında biterdi. Kendisi de kıza güvenmiyormuş ki evdeyim demesine inanmayıp kalkmış gitmiş.
Sırf pipisi var diye tepenize çıkarmayın şu cinsi yeter!
Galiba saplantılı ve hırslı olan, istenmediğini kabullenemeyen oğlunuz değil de sizsiniz. Nasıl nişanı atar oğlumdan ayrılmak ister, nasıl aldatır hem de 3 çocuklu evli adamla diye asıl siz kendinize yediremiyorsunuz. Tut kolundan götür ailesine rezil et fikrinin sizden çıktığını düşünmeye başladım. Tehlikeli birisiniz, çocuğunuza doğruyu yanlışı, haklıyı haksızı göstereceğinize gaz verip durmuşsunuz. Ne hata yaparsa yapsın genç bir kızı ailesinin sokağa atmasını savunuyorsunuz. Pardon sokağa atmasınlar 3-4 gün eve almasınlar istediniz.Normal olmayan kız ve sizsiniz
İyi de evli değiller, ayrılmaları için mahkemeye ihtiyaçları yok, bu deliller mahkemeye ispatlamak için.Demekki yalanlarını çok fazla yakaladığı için öyle davranmiş.
Delil aramiş olabilir
Burda çoook okuyorum eşinin telefon resim çek ,kendine gönder mahkemede kullanırsın ,
Takip et ,suçunu ortaya cikart diye tavsiyeler
Birde oğlum o mesajları göstermeseydi kim inanacak ti.
Dediğinize göre benim kızım la konuşurum ,kızda birde onlara güzel yalanlar anlatırdı ve sizin gibi saptlantisinda böyle yapıyor ,paranoid davraniyor .
Vallaha billaha ben kimseyle beraber değil dim dedi.
Kime inanırlardı elin oğlunami kizinami
Şu koyuyla yazdığınız yere bi bakın.Demekki yalanlarını çok fazla yakaladığı için öyle davranmiş.
Delil aramiş olabilir
Burda çoook okuyorum eşinin telefon resim çek ,kendine gönder mahkemede kullanırsın ,
Takip et ,suçunu ortaya cikart diye tavsiyeler
Birde oğlum o mesajları göstermeseydi kim inanacak ti.
Dediğinize göre benim kızım la konuşurum ,kızda birde onlara güzel yalanlar anlatırdı ve sizin gibi saptlantisinda böyle yapıyor ,paranoid davraniyor .
Vallaha billaha ben kimseyle beraber değil dim dedi.
Kime inanırlardı elin oğlunami kizinami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?