Nişanlisi aldatıyormuş

Oğlumun saplantı davranışlari yok
Bilmeden tanımadan konuşmayin lütfen

Ya kız muhtemelen 20 li yaşlarında var yok. Daha kendini tanımamıştır ki. Aklı başında dik duruşlu olsa zaten ne evli adamla olur ne de bunlara pabuç bırakır ayrıldım bitti derdi.

Bence daha uzatmayın. Kızı kotuledikce zaten potansiyeli olan oğlunuz iyice saplantı yapacak.

Oğlumun saplantı davranışlari yok
Bilmeden tanımadan konuşmayin lütfen
Ayrılmak isteyen kızla zorla ilişkiye devam etme..
Kızın evine gitme arabası yok diye mekan mekan gezme..
Bulup kolundan sürüyüp getirme..
Ailesinin önünde yaptığı şeyi ifşalama..

Evet hiç saplantılı davranışlar değil bunlar.

Oğlunuz azcık normal olsaydı bu ilişki Aralık ayında biterdi. Kendisi de kıza güvenmiyormuş ki evdeyim demesine inanmayıp kalkmış gitmiş.

Sırf pipisi var diye tepenize çıkarmayın şu cinsi yeter!

Hayır ben anlatamadım .
Kız nasıl anlayacak hatasını hemen
Biraz ailesinden ayrı kalıp düşünmeliydi .
Çünkü ailesi daha çok psikolojik olarak yıprandı ama böyle biraz zaman gectimi aynı hataya düşer

kız kullanılmış, oğlunuz/siz bir tuhaf sizi istemediğinde nişanı atıp gidecektiniz, dil dökerek iknaya çalışmak nedir? :/ kız sonra baktı kurtulamıyor evlilik fobim var demistir. cunku ailesi de baskı yapmıs nisan için

Ya siz ne istiyorsunuz? Ailesi ya kötü bir aile olsa babası ve abisi kızı oracıkta öldürse içiniz mi soğuyacaktı? Nasıl bir insansınız siz ya. Hatasını anlamıştır emin olun rezil etmişsiniz yeterince zaten

sokaga düşse başına kötü şeyler gelse rahatlayacak mısınız?

zaten ailesi onun agzına mıccak… evde olsun güvende olsun ailesi onu yıllarca elestirecektir. ama kimse cocugunu sokakta bulmuyor elbette evlerine alacaklar, ailesini bu konuda takdir ettim.

Ya siz ne istiyorsunuz? Ailesi ya kötü bir aile olsa babası ve abisi kızı oracıkta öldürse içiniz mi soğuyacaktı? Nasıl bir insansınız siz ya
Kendi oğlunu zapt edemiyor, kocaya lafı geçmiyor, elaleme sarakalıyor.

Tamam işte o onların problemi hatasini anlar ya da anlamaz o aileyi bağlar sizi degil

Valla kıza inşallah ailesi sahip çıkıp sarıp sarmalar da sizin gibi vicdansız kadınlardan, oğlunuz gibi saplantılı adamlardan, evli sevgilisi gibi şeref yoksunu adamlardan uzak durmayı öğrenir. Bu ne hırs!

Yahu size ne hataya düşer düşmez? Kimsiniz ki artık siz o kız için? Hiç kimse!!

Aile eve aldı da içerde dövdü mü eziyet mi etti kemiklerini mi kırdı ondan bile haberiniz yok. Belki de dışarda daha fazla laf söz getirir diyerek aldılar eve? Hapsettiler çıkarmayacaklar belki?

Derdinize tüküreyim. Safi kötülük akıyor her mesajınızdan.

Demekki yalanlarını çok fazla yakaladığı için öyle davranmiş.
Delil aramiş olabilir
Burda çoook okuyorum eşinin telefon resim çek ,kendine gönder mahkemede kullanırsın ,
Takip et ,suçunu ortaya cikart diye tavsiyeler
Birde oğlum o mesajları göstermeseydi kim inanacak ti.
Dediğinize göre benim kızım la konuşurum ,kızda birde onlara güzel yalanlar anlatırdı ve sizin gibi saptlantisinda böyle yapıyor ,paranoid davraniyor .
Vallaha billaha ben kimseyle beraber değil dim dedi.
Kime inanırlardı elin oğlunami kizinami

Bi anne vardı yabancı, çocuk yaştaki oğlu kardeşini öldürmüştü, sosyopat mı neydi, o acısına rağmen oğlunu sevdiğini ondan vazgeçmediğini söylüyordu. Yani öyle evlat bu nasıl atabilirler ki. Emin olun sizden daha çok üzülmüş utanmışlardır ama sahip çıkmak zorundalar ben takdir ettim. Siz oğlunuza destek olun bırakın elin kızı ne hali varsa görsün, verilmiş sadakası varmış oğlunuzun.

Normal olmayan kız ve sizsiniz
Galiba saplantılı ve hırslı olan, istenmediğini kabullenemeyen oğlunuz değil de sizsiniz. Nasıl nişanı atar oğlumdan ayrılmak ister, nasıl aldatır hem de 3 çocuklu evli adamla diye asıl siz kendinize yediremiyorsunuz. Tut kolundan götür ailesine rezil et fikrinin sizden çıktığını düşünmeye başladım. Tehlikeli birisiniz, çocuğunuza doğruyu yanlışı, haklıyı haksızı göstereceğinize gaz verip durmuşsunuz. Ne hata yaparsa yapsın genç bir kızı ailesinin sokağa atmasını savunuyorsunuz. Pardon sokağa atmasınlar 3-4 gün eve almasınlar istediniz.
Evlenecek yaşa gelmiş koca adam, siz niye bu kadar ilişkisine dahilsiniz? Oğlunuza acımaya başladım.

İyi de evli değiller, ayrılmaları için mahkemeye ihtiyaçları yok, bu deliller mahkemeye ispatlamak için.

Şu koyuyla yazdığınız yere bi bakın.

Hah işte normal insanlar yalanını yakaladığı ilişkiyi bitirir. Sizin oğlunuz ona rağmen devam etmiş çünkü normal değil.

Evlilerle neden bir tutuyorsunuz ki? Boşanmada nafaka var çocuk velayeti var tabi ki delil lazım hele ki ökz kocalara karşı.

Kızın yaptığını kimseye anlatıp inandırmak zorunda değildi oğlunuz siz de değilsiniz.

Normal insanlar aldatıldığını görünce ayrılır.

Siz karşı taraf eziyet görsün acı çeksin istiyorsunuz. Hatta ailesi kızı öldürse oh be diyip keyif kahvesi içerdiniz eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…