Nişanlisi aldatıyormuş

Avrupa'da yaşıyorlar. Öyle bi şey yapamaz oğlu, o biçim yaparlar onu orda.

-oğlunuzun bu kızdan kurtulması çok iyi olmuş.

-ailenin kızlarını sokağa atmamasını çok takdir ettim. sokağa atsalar ya da allah korunsun namus cinayeti vs olsa vicdan azabı olur bu size.

-Kızın yasını bilmiyorum ama 20 yasında falansa ilk basta adam tarafından manipüle edilmiş sonra da aşık olduğunu düşünüyor olabilir, adam kızı kullanmış bence. baksanıza aşk yok cinsellik var ilişkide.

Birşey soracağım ,öfkeliyim.
Nişanin bozulma nedenini anlatmak istiyorum en azından aileme .
Anlatın anlatın da öncesinde kendisini istemeyen kızı zorla evliliğe ikna etmek için yırtındığınızı, kızın zaten oğlunuzun uzun zamandır sevmediğini ama oğlunuzun aptal saplantıları yüzünden evliliğe bir şekilde mecbur bırakıldığını da anlatın olur mu?

Evlenmeden ortaya cikmıs oglunuz aldatıldigını erken farketmis nişan bozulmis sizi ilgilendiren kısım hallolmus kıza ailesinin kucak acmasi sizi ilgilendirmez öyle degil mi ? Namussuz seni diyip kızi vursalar daha mı iyi sizce ?

Birşey soracağım ,öfkeliyim.
Nişanin bozulma nedenini anlatmak istiyorum en azından aileme .
Bence siz oğlunuzun aldatılmayı affedip tekrar dönmesinden korkuyorsunuz, en azından herkese duyurayım ki toplumsal baskıya rağmen böyle bir şey yapmaz diye düşünüyorsunuz.

O nedir yahu, durum böyleyse burda kurban olan taraf kız. Sevmediği biriyle aile zoruyla nişanlanmış sonra da yanlış ilişkilere sürüklenmiş. Kızın yerinde olsam çantamı alır giderdim o evden.

Sizin bırakın o kızı.Oglunuzu kurtarmaya bakın.Boyle birini oglunuza layık görmeyin.

O nedir yahu, durum böyleyse burda kurban olan taraf kız. Sevmediği biriyle aile zoruyla nişanlanmış sonra da yanlış ilişkilere sürüklenmiş. Kızın yerinde olsam çantamı alır giderdim o evden.
Evli çocuklu adamla nisanliyken yatması normal mi

Hanımefendi herkes kendi evladına baksın. Değil üç saat aynı anda eve alır isterse sanane? Evet hata yapmış ama herkes kendi evladına bakacak.

Sende oğluna bak uzaklaştır o kızdan tamamen gönlü ferahlasın daha iyilerine denk gelsin inşallah. Başkasını kınama yargılama. Kendi oğlunuz aynısını yapsa sizde alacaksınız içeri. Lütfen başkasını yargılamayın. Artık siz yolunuza onlar yoluna

İlk mesajda yazmış. Kız Aralık ayında ayrılmak istemiş oğlu peşinden koşmuş bi dediğini iki etmeyip ikna etmiş. Kız bunlar ziyarete gittiğinde geleceklerini bile bile evden gitmiş. Görüşmemiş. Daha ne yapsın?

bu arada oğlunuzun davranışları çok kötü. mesajlarını atmak vs, aldattı ayrılıyoruz demesş yeterliydi. kıza nasıl davranacaklar allah bilir evde o yazısmaları gördükten sonra. kaldı ki daha fenası olabilirdi kızı öldürebilirlerdi. oğlunuz çok büyük düşüncesizlik etmiş. yurtdısında namus cinayeti işleyen türkler yok mu? var.

kız evlenmek de istememiş zaten. siz zorlamışsınız. evli adamla aldatması çok büyük hata ama; bekar biriyle sevgili olsa çok da şaşırmazdım, ayıplamazdım. Zorla güzellik olmaz. Bu kızda değil sizde ve ailesinde hata diretmişsiniz

Bir de adam kızı kullanıyor bence kız da mağdur.

Bu sebeple kızı değil kendinizi, adamı ve oğlunuzu suçlayın.

Yani belli ki kızın gönlü yok, o işi orda bitircekti konu sahibesinin oğlu. Umarım ders almışlardır, gönülsüz işlerdne hayır gelmiyor, yani beni sevmeyen biriyle evlenip ne yapıcam zaten tek taraflı evlilik/ilişki kimseye mutluluk vermiyor.

Evli çocuklu adamla nisanliyken yatması normal mi
Değil ve bu sebeple oğlan ayrılmış zaten. Gerisi de kimseyi ilgilendirmiyor. Ailevi mesele diyip geçeceksiniz.

Benim kuzenim de 19 yaşında kaçarak evlendi eniştem olayın sıcağıyla yok sildim bilmem ne.. Neyine siliyor hemen barıştı. Kaçarak evlendi ben de arkasında durmazsam o herif neler eder kızıma dedi. Ki sonrasında kız boşandı zaten çocuğuyla baba evinde yaşıyor.

Bence siz oğlunuzun aldatılmayı affedip tekrar dönmesinden korkuyorsunuz, en azından herkese duyurayım ki toplumsal baskıya rağmen böyle bir şey yapmaz diye düşünüyorsunuz.
Ben de yazılan mesajlardan aynısıni düşündüm. Kızın adamı istemediği sürpriz değil ki. Aldattığını görmek için eminim mesaja bile gerek yoktur.

Kız istiyordu sonra adamla ilişkisi başladiktan sonra soğudu .
Kimse zorlaması
Açık ve net söyleseydi seni sevmiyorum başkasinda gönlüm vardiye
Ama oğluma seni seviyorum evlenmek istiyorum ama biraz evlilik fobim var diyormuş
Oda onu sakinleştirmeye çalıştı bukadar .
Dizilerdeki gibi zorla evlendirme veya baskı yok yok

İlk kez bu sayfada aldatan kişiyi haklı görünüyor hayret .
Size çok samimi sormak istiyorum, oğlunuzda hata buluyor musunuz? Nişanlanmışlar ama kız ayrılmak istemiş. İster evlilikten korkuyorum desin ister artık sevmiyorum desin. Burada bile kibirlisiniz eften püften sebepler diyorsunuz kızın nişanı bozması için. Size soran oldu mu sebep geçerli mi diye?

Düşündüm de benim kızım nişanı bozmak ayrılmak isteyecek ama eski nişanlı peşini bırakmayacak. İyi ihtimalle hukuk yoluyla, kötü ihtimalle bizzat benim bu çocuğu paralamamla çözülürdü olay. Kızım hata yaparsa nişanlısını evli adamla aldatırsa asla arkamı dönmem, nedenini sorarım hatasını gösteririm.

Üzülmesin gider başka kız alırsınız. Eve almasınlarmış lafa kibre bak. Bir tek sizin oğluşunuz evlat çünkü, başkasının çocuğunun istediği istemediği önemli değil, oğlunuz ne istiyorsa alabilmeli ve yapabilmeli.

Yav He he diyesim geldi yani..

Kendinden 18 yaş büyük evli çocuklu adamla gönlüm var dese peki diyip kabul mu edecekti oğlunuz gerçekten.

Yaptıklarını kendiniz yazmışsınız. Oğlunuz normal değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…