nişanlısı,eşi polis yada asker olanlar toplanalım

yasemin29

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
730
2
0
İstanbul
slm kızlar amaç nişanlısı polis yada asker olanlarla toplanıp ortak sıkıntılarımızı paylaşmak hepinizi topiğime bekliyorum kaydirigubbakcemile5

benimki asker şafak:72

seninki??

canım hatta işte şafak panomuz topiğine gelebilrsin

dün lojman çıktığını öğrendik aynı şehirde gittik baktık allahım o kadar iğrençki ev demeye şahit ister ama bizimkisi kafaya koymuş gidicez diye bende bugün sabah msj yazdım eşime ben gitmek istemiyorum diye cvp yazmadı bakalım ne olacak

dün lojman çıktığını öğrendik aynı şehirde gittik baktık allahım o kadar iğrençki ev demeye şahit ister ama bizimkisi kafaya koymuş gidicez diye bende bugün sabah msj yazdım eşime ben gitmek istemiyorum diye cvp yazmadı bakalım ne olacak

eşinle mesajlaşarak mı anlaşıyosun tatlım :roflol:

nerdeymiş kı o lojman il olarak acaba ?

eşinle mesajlaşarak mı anlaşıyosun tatlım :roflol:

nerdeymiş kı o lojman il olarak acaba ?

şimdi arkadaşlarının yanında tartışmak istemedim canım bu yüzden msj atmiştım aradan zaman geçti ben aradım biraz tartıştık telde sonra sinirlendi kapattı bende defalarca aradım ama hep o söyleyeceğini söyleyip kapattı şöyle bir sey söyledi bana ya gelirsin yada git annenlere napım kızlar birazdan eve gelecek asker eşi olanlar bilir sinirli oluyorlar bende eşyalarımı topladım ailemin yanına gideyim dedim otobüs bulamadım offf napıcam ben şimdi o lojman benim fikrim sorulmadan tamam denilmiş bir yer

şimdi arkadaşlarının yanında tartışmak istemedim canım bu yüzden msj atmiştım aradan zaman geçti ben aradım biraz tartıştık telde sonra sinirlendi kapattı bende defalarca aradım ama hep o söyleyeceğini söyleyip kapattı şöyle bir sey söyledi bana ya gelirsin yada git annenlere napım kızlar birazdan eve gelecek asker eşi olanlar bilir sinirli oluyorlar bende eşyalarımı topladım ailemin yanına gideyim dedim otobüs bulamadım offf napıcam ben şimdi o lojman benim fikrim sorulmadan tamam denilmiş bir yer

aılen yanına gıtmekte neymıs ya sen ewlendıgınde eşin zaten asker değil miydi sen bunları göze alarak evlenmedın mı canım adamla :umursamaz:

ya adam emekli oldu ama polisliği atamadı üstünden, takıntılı, sinirli, düşünceli hala; polislik askerlik yaparken bi insan ailesi de onla beraber yapıyo aslında...

ya adam emekli oldu ama polisliği atamadı üstünden, takıntılı, sinirli, düşünceli hala; polislik askerlik yaparken bi insan ailesi de onla beraber yapıyo aslında...

kesinlikle katılıyorum mesela babam ve arkadasları emeklı olmalarına ragmen hala altlarındakı arabayı polis arabası sanıyolar ve kırmızı ışıkta gecerek bır sürü ceza ödüyolar evdekı baskıdan bahsetmıyorum bılem opuyorumnanaktan

arkadaşlar bende taze nişanlıyım :asigim:nişanlım polis farklı şehirlerdeyiz onu çoközlüyorum bazen çalışırken arasın istiyorum ama işleriçok yoğun.gerçi fırsatını bulduğunda arar mutlaka:)5 dk bile yeter bana opuyorumnanaktan

Back
X