Nişanlısı yada eşi kendinden küçük olan var mı?

benim eşim benden 3 yas kucuk , ve biz evlendigimizde o 22 yasındaydı bense 25 ... uzun bi sure bu konuda sorun yasadık aslında erkekler 30yasınada gelse gec olgunlasıyorlar , tabi bu her iki tarafın yasam tarzıylada alakalı . Ben sorumluluk almam gereken bir ailede buyudum , O ise hic sorumluluk almamıstı.Neyseki 2, 5 senelik evliligigmizde bi cok badire atlattıktan sonra olması gereken noktaya gelebildik.Allahıma binlerce kez sukurler olsun şimdi iyiyiz.

cevremde tanidiklarim var boyle gayet iyi anlasiyorlar ama bana gore tuhaf birsey ben herhalde kabul edemezdim kendimden kucuk bir beyle evlenmeyi

kızlarrrrrrrr benim de sevgilim benden iki yaş küçük ama görseniz ben 2o bile göstermiyorum o 30 gibi gösteriyor :) ben gibi birileri varmış çok sevindim arada dert ediyorum ama genellikle hiç aklıma gelmiyor zaten minik gösterdiğim için hep küçükler askıntı olmuştur bana yapcak bişi yok artık
bu arada ben 25 o 23 yaşında :)

Günaydın herkese
Teşekkür ederim cevaplarınız için benimde olumsuz düşünmeme gerek yok sanırım insan olgun olunca yaşın bir önemi kalmıyor demek ki çok mutlu oldum benim nişanlım da aklı başında biri tip olarak olgun gözükmese de inşaallah hep böyle devam eder

benim eşim benden 1 yaş küçük
zengin olacaz

benim erkek arkadaşım da benden 8 ay küçük, önceden çok sorun ederdim böyle şeyleri, yok o ne der, yok bu ne der ama mutluysan, anlaşıyorsan sorun yok bence. takıntı yapılacak bir durum değil, kafaya takılacak onca şey varken :)

benim de sözlüm benden 1 yaş küçük, bazen dalga geçiyorum büyük lafı dinle diye yorum yapan herkes memnun (ben de dahil :) ne güzel yaşasın cıtırlarr

bende eşimden 1 yaş 2 ay büyüküm bir sorun yaşamadık emme bende arda dövüyomm böyüküm yaa eli kalkmıyo bana..::))

nişanlımdan 1 yıl 9 ay büyüğüm.2 yaş diyelim :):):) bi sorun olmuyo aklımıza gelmiyo zaten yaşlarımız

Ben de çıtır seviyom:)Kendim gibi:)Çıtır görünümlü:)

Benim nişanlım benden 2 yaş küçük çıtır yani ben 27 o 25 yaşında ilerde sorun olur mu bilemiyorum
aramızda böyle olanlar var mı ? sizce yaşın bir önemi var mı?

cnm ya en derin yarama parmak bastın bnm kide benden çıtır amma sekiz ay tarihe vurunca ben 83 agustos o 11 nisann bu benii üzüyoo flört ederken kabul etmiyecegimi bildgi için beni küçük yazdırdılar dedi bende inandım nişanlandıktan sonra gerçeği ögrendimmmmmm

Benim nişanlım benden 2 yaş küçük çıtır yani ben 27 o 25 yaşında ilerde sorun olur mu bilemiyorum
aramızda böyle olanlar var mı ? sizce yaşın bir önemi var mı?

Googleda arattim hemen burasi cikti ben de erkek arkadasimdan iki yas buyugum. Biz de bu yaslardayiz 25, ve 27 :)) Onceden boyle bisey asla kabul etmem saniyodum annem de surekli senden en az 3-4 yas buyuk biri olsun diye tutturuyodu daha haberi yok erkek arkadasimdan ama biz cok iyi anlasiyoruz masallah . O yasin onemi olmadigini dusunuyo. Gayet de olgun ayrica :) ondan onceki benden bi yas buyuktu ama hicc olgunlasmamis nazli simarik bi cocuk gibiydi hala. Akil yasta degil bastadir hem aileiler sorun yapar mi diye cekiniyorum sadece onun disinda sorun yok Allahima cok sukur

Erkek arkadasimdan 4 gun buyugum ben de Arada dalga geciyorum benim senden koskoca 4 gun daha cok hayat deneyimim var diye

Ya bi yaş iki yaş beş yaş... Erkek olgun oldukça anlaşabildikçe aradaki yaşın önemi yok bence. Hem kadının büyük olduğu evlilikler bereketlidir derler

Hemde kendinden büyük kadınla evlenmek peygamber sünnetidir, söyleyin bunu sevdiceklerinize

Ben daha çok şeyden tedirgin oluyorum, benimde sevgilim benden bir yaş 7 ay küçük, günün birinde iş ciddiye binince ailelerin tavrı ne oluyor? Evlenen arkadaşlar var, mesela bu yaş konusu eşinizle sizin aranızda sorun olmasada, erkek tarafı ne der, kız tarafı ne der, bunu çok merak ediyorum mesela..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…