Nişanlısı yada eşi kendinden küçük olan var mı?

Ben buraya yazdığımın ertesi günü sevdiğimle aramız bozuldu ve hala düzelmedi çok üzgünüm nazara mı geldik anlamadım çok iyiydik oysa ki dua edin lütfen

Ayrıca çevremde o kadar çok var ki erkek kızdan küçük olan, genelde de 2 yaş fark oluyor ... Önceden farketmemiştim insan işin içine girince farkediyor. Çok normalmiş meğer ama biz ayrıldık galiba

yaş olgunluğunuza göre değişir, ikiniz de mesleğini elinize almış düzenli hayata geçmiş olgun insanlarsanız 1-2 yaşın pek bir önemi yok. Ama şunu kabul etmekte de fayda var erkeklerin kendinden büyük kadınlara düşkünlüğü, düşkünlükte denmez aslında da merak.
kendinden büyük kadınlarla çıkanlar için neden bilmiyorum bir gurur kaynağı yaparlar kendilerine. Ama zaten biz erkeklerden olgun yapıda olduğumuz için sonucu hüsranla bitebilir. 30lu yaşlarda kendinden küçük erkekle çıkmak pek sorun olmaya bilir ama aradaki yaş farkı çok fazla olmadıkça tabi... belli bir yaşa kadar erkeklerin duygularının nerede olduklarını biliyoruz çünkü Ben de kendimden 1 yaş küçük biriyle çıktım çok seviyordum ama pişman oldum kendimi biraz tuhaf hissediyordum yürümedi de zaten iyi ki de yürümemiş diyorum hayatımın erkeki ile karşılaştım.
hayırlısı olsun canım üzme kendini en güzel yaşlarındasın akışına bırak

Evet bunu ben de hissettim, sanki bir iki yaş büyük olmam ona kendini daha farklı hissettiriyordu yani kendinden büyük birini idare etmek düşüncesi ile gururu okşanıyor sanki bu erkeklerin anlamadım ki :26: Bir anda giyimi tarzı falan değişti kendine güveni geldi ama sonra bitti bir anda, kendi egosu için mi kullandı beni anlayamadım çok seviyor görünüyordu oysa ki

teşekkürler yorumun için....
inşallah ben de hayatımın erkeğiyle karşılaşırım artıkkk

Benim hiç büyük erkek hevesim olmadı bugüne kadar.
2 yaş küçük bir sevgilim bile olmuştu eskiden.
Şimdi sevgilim benden 1 yaş büyük ama 1-2 yaş küçük olsaydı da problem etmezdim.
Dışardan bakıldığında erkeğin benden bir adım öndeymiş gibi gözükmesini isterim...
Ama içerden bakınca baskın tarafın ben olması hoşuma gidiyor. Şu an ki ilişkimde de bu böyle. O kendi sözünün geçtiğini sanıyor ama aslında her şeyi toparlayan ve yine istediğini yaptıran ben oluyorum.
Küçük bir erkeği yönlendirebilmek de, onunla anlaşabilmek de daha kolay olur.
Problem etme, önemli olan sevgi, saygı, anlaşmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…