- Konu Sahibi pambukmelek8788
ne yapmam gerekiyor sizce hem kendi ailemin hem onun ailesinin hemde nişanlımın arasında kalıyorum . :18:
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
her evlilik öncesinde olur böyle şeyler. sıkma canını, annen da etraftan gördüklerine hevesleniyo normal ama, sen fazla takmamaya çalış. zorla kimseye bişi yaptıramazsınız. acelesi yoksa boşver gitsin. zam gelecekse de gelsin. 3 kuruş para kaybetcez diye sinirlerini yıprattığına değmez, inan bana.
bencede, çok büyütülecek bişey yok bence...
her evlilik öncesi, sıkıntılar yaşanabiliyo... nişanlını seviosan, güveniyosan kafan karışmasın...
bu arada sende bunları düşünüp düşünüp stres yapma lütfen...
sağlığından olmak istemiyosan akışına bırak, takma...
haa ila stres yapacak bişeyler bulmak istiyosan, fazla kilon varsa düğüne kadar vermeye çalış...![]()
kv gamsız ve patavatsız biri sanırım , bu normal haliyse çok kafana takmamaya çalış nasılsa vaktiniz var daha illaki alınıcak, birde sakın 3. kişiler için nişanlınla aranı bozma , nişanlına bilenip acısını ondan çıkarma işi birazda oluruna bırak, bu tarz sorunları emin ol herkes yaşıyor,
Niye kendinizi üzüyorsunuz?Kız tarafı olduğunuzu hissettirin,acele etmiyorlarsa yada mesafeli davranıyorlarsa sizde aynısını onlara sergileyin.Hem bırakın,zam geliyorsa da gelsin,onlar alacak,siz bu kadar düşünüp dert etmeyin.
Evlilik öncesi böyle sıkıntılar yaşanabiliyor. Sen nişanlınla biraraya gelip ortak bir tavır koyacaksınız ailelere. Bence fazla karışıyorlar. Senin annen de fazla karışıyor. Bu kadar müdahale etmesine, istemeden de olsa seni doldurmasına izin verme.
Bir durumdan rahatsız olursan nişanlınla konuşup hallet ya da adabınca söyle karşı tarafa. Fazla beklentili olma. Başkaları ile kendini kıyaslama. Karşıdaki ailenin tutumunu da iyi anlamaya çalış. Gerçekten umursamıyorlar mı yoksa hep bir engel mi çıkıyor ona bak ve buna göre tavır al
bu anlatıklarınızı nişanlınızla konuştunuz mu o ne diyor.....
hiiiiç acele etme ...kız tarafısınız siz...zaten bu eşyalar alınacak mecbur...bi de şimdi gitsen alsan hazirana daha 6 ay var tatlım o arada ne yapacaksın niye hemen olsun istiyorsun..bırak tadını çıkar uzuun uzuun araştır bütün firmaların net adreslerine bak ne güzel zamanın var kv arayınca da gidersin hiç gidilmeyecek değil ya
bencede canım takma boşver olağan şeyler bunlr takıp takıpda kendine stres yapma onlar umursamıyosa eğer sende çok umursama sonuçta hayat sizin nişanlınlada konuş ben bu davranışlardan hoşlanmıyorum de herşeyi siz yapacaksınız zaten gerisini boşver.evlerdikten sonra herşey değişiyo çeker kapını oturursun sen sağ onlar selamet...
ahh bu kvdeler ahhh canı sıkılıyo heralde seninkini boşver çok müdahele ettirmi hayatına hatta ona gıcıklık değelmi git en açık renginin al mobilyanın benimkiler beyaz valla hiçte bişi olmuyo eğer bişiderse sana canım "ELİM VAR BENİM ANNECİİM SİLEBİLİRİM "olmadı " PARAYLA TEMİZLİYOLAR" dersin kapak olur. geldiginizde benim yatağımda yatarsınız dersinumarım öyle olur.. bi koltuk takımı beğendim o koltuğun rengi açık sen temizleyemezsin.. o koltuk açılmıyor biz gelince nerede yatıcaz dio kvallahım dedmm sabıır :))
Öyle asLında. ama annemler sinir yapınca banada yansıyor. anneme kızıyorum sonra anne tamam büyütcek birşey yok aramasınlar gelmesinler arayınca gider alırız yada biz yatak odasını alalım onlarda istediği zaman üstlerine düşenleri alsınlar diyorum. bukezde sen onları tutuyorsun die bana kırılıyor :)