ah erkek aileleri ah diorum başkada bişe demiorum şimdi erkek aileleri daha nazlı:))) ama ayıp etmişler ne dmek hazıra siz konuosunuz neden karışıosun çok pardonda kızlarının düğünü annen baban karışmıcakta köşedeki adammı karışcak:)))
bizdede böle sorunlar çıkabilirdi ama biz kimseyi karıştırmadık eşim ailesine sordu düğün ne zman olsun diye onlarda okullar tatil olduktan sonra olsun dediler anneme sordum okullar tatil olsun 2 hafta sonra olsun dedi
zaten herşeyin parasını biz vercektik gittik otelle konuştuk günün biz belirledik ailelerin istediği çerçevede parasını ödedik haber verdik böle böle diye...
eşya konusundada yine ikimiz gittik neden? eğer ben annemi eşimde annesini alsa ohooooooooooooo varya ben çıldırırdım...
kardeşim bu eşyaların parasını biz vermicezmi evet biz oturmıcazmı evet biz beğenmicezmi evet :))) söledik ailelerimize eşyayı ikimiz alcaz diye gitttik gezidk seçtik beğendik aldık
eğer annemi götürseydim : hayatta beyaz koltuklarım beyaz mobilyalarım olmazdı bunlar olcak dediğimde surat asardı beni dinlemedin diye , beyaz halı alcamda annemde gelseydi imkansızdı beyaz halı almam izin vermezdi ben diretirsem tatışma çıkardı
eğer kaynanamı alsaydık: çekyat çekyat diye tuttturdu annem neysede onun söledikleri daha çok batardı. hayır dedimde küserdi:))) halıları neden bu kadar pahalı aldınız diye sitem ederdi, kayınpederin bundan 10 yıl önce aldığı annanemlerin kullandığı cinsten buzdolabını çeyiz hediyesi larak vermeye kalkıp buzdolabı aldırmazdı:))))
o yüzden sadece eşim ve ben çıktık
tavsiyem eğer ücretini siz ödicekseniz eşinle birlikte çıkın.... daha rahat edersiniz.