Nişanlıyım ama eski sevgilimi unutamıyorum arada aklıma geliyor napmaliyim çok da özlüyorum kafayı yicem. ??

Ablacım Sadakatsiz dizisindeki Volkan gibi ikisini birden mi seviyorsunuz ? Nişanlınızı salın lütfen adam hayatına baksın. Kendi başınıza gelsin ister miydiniz ?

Evet ya Volkan öyle birşey demişti değil mi?
insan nasıl 2 çocuğu sevebiliyorsa 2 kadınıda sevebilir gibi saçma sapan bir cümleydi .
tam hatırlayamadım bayağı söylenmiştim o cümleye

muhtemelen evlendikten sonrada eski sevgilinizle iletisim vs icinde olacaksiniz esinle ufak bir uyusmazlikta yol yakinken ne kendini yak nede baskalarinin hayatini hersey acik secik meydanda görünen köy klavuz istemez hersey acik secik sen ne istediginin bile farkinda degilken evliligi evcilik sanmissin kusura bakma olmaz böyle seyler

Sizin nisanlimiza yaptığınız yanınıza kar kalmaz, bu kul hakkıyla sırtınız dogrulmaz ve yasattiginizi yaşarsınız çünkü hayat böyle , kötülük yaparsın kötülük bulursun sen buna karma dersin belki ama ben buna ilahi adalet derim..
muhtesem yorum yaptiniz Rabbim yar ve yardimciniz olsun amin kardesim

Sizinle benzer bir durum yaşayan
bir arkadaşım vardı. Sevgilisi varken eski sevgilisini özlediğini söylüyordu ne zaman araları bozulsa diğerine mesaj atıyordu onunla konuşuyordu. Kimden ayrılsa zaten aklının hep o eski sevgilide olduğunu söylüyordu. Kaç senelik ilişkisini bitirdi gitti o eski sevgili ile evlendi. Sonuç ne oldu derseniz tahmin edeceğiniz üzere adam olmayan eski sevgili/ yeni eş ile boşandılar evlendikten 3 ay kadar sonra. Özetle eski sevgiliniz ile ilişkiniz yürüyecek olsaydı adı eski olmazdı. Birşeyler yolunda gitmemiş ki bitmiş, o kötü şeylere odaklanın ne kendi hayatınızı nede nişanlınızın hayatınızı mahvetmeyin. Yaptıgınız şeyin adı aldatmak, bilin istedim. Ve ilerde o nişanlınız sizi bir yakalarsa bugün nişan atmaya çekindiğiniz aileniz size neler der bir hayal edin, yanlıştan vazgeçin.

Nisanlimi da seviyorum iyi biri ama bazen böyle oluyor işte unutamıyorum. Nisan atmak da benim için hiç kolay değil aileler söz konusu çünkü yapamam böyle biseyi
2 kisiyi ayni anda nasil seviyorsun kiz kactane kalbin var anlayamadim. Ayril o cocugada yazik etme olmuyor istemiyorum de ayril nasil evleneceksin aklin eskideyse.

Erkek arkadaşımla 1 sene sevgili olduktan sonra nisanlandim. Bu süreçte çok sıkıntı çektim. Yeri geldi ayrıldık baristik. Bu nisanlimdan önce çok sevdiğim biri vardı ama hatalarına dayanamayıp ayrıldım. Nisanlimla sevgiliyken küsünce bu eski sevgilimle arada konusuyoduk çünkü aklım bazen ona kayıyordu. Hala da onu bazen özlüyorum kolay değil benim için anılarımız çok fazlaydi napmam lazım yanlış bişey ama duygularımı da bastiramiuorum ki cok seviyordim onu. Her konuda dikkatimi cekiyodu cinsellikte bile. Napmaliyim artık lütfen yardım edin .
KK üyelerinin önerilerini boşverin.Devam edin nişanlınızla evlenin.Kocanız olduğunda da küstüğünüz zamanlar , hatalarına dayanamayıp ayrıldım dediğiniz eski sevgilinizi arayın konuşun.Ama ne olursa olsun nişan atmayın .

Nisanlimi da seviyorum iyi biri ama bazen böyle oluyor işte unutamıyorum. Nisan atmak da benim için hiç kolay değil aileler söz konusu çünkü yapamam böyle biseyi
Erkek arkadaşımla 1 sene sevgili olduktan sonra nisanlandim. Bu süreçte çok sıkıntı çektim. Yeri geldi ayrıldık baristik. Bu nisanlimdan önce çok sevdiğim biri vardı ama hatalarına dayanamayıp ayrıldım. Nisanlimla sevgiliyken küsünce bu eski sevgilimle arada konusuyoduk çünkü aklım bazen ona kayıyordu. Hala da onu bazen özlüyorum kolay değil benim için anılarımız çok fazlaydi napmam lazım yanlış bişey ama duygularımı da bastiramiuorum ki cok seviyordim onu. Her konuda dikkatimi cekiyodu cinsellikte bile. Napmaliyim artık lütfen yardım edin .
Henüz vakit varken Nişanlınızdan ayrılın, Çünkü onu gerçekten sevmemişsiniz. Sevseniz böyle şüphelere girmezdiniz .. bir süre kimseyle birlikte olmayın bence. Eski sevgilinizle ilgili de iyi düşünün kafanızı toplayın kararınızı sonraya bırakın. evlilik çok zor birşey Hele ki sevmeden yapılırsa.. hayat bir kere yaşanıyor ve geçen zaman geri gelmiyor. Nişann atmak Evlenip bir gün eski sevgilinizi hatırlamaktan ve boşanmaktan kolay..

Back
X