- 11 Temmuz 2016
- 2.052
- 3.512
- 133
- 33
- Konu Sahibi Nisanlikiz
Ay olmaz olsun öyle sevgi. Öyle 'sevgi'dense nefret daha iyi bir duyguNişanlımı da seviyorum diyor amin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay olmaz olsun öyle sevgi. Öyle 'sevgi'dense nefret daha iyi bir duyguNişanlımı da seviyorum diyor amin
Kessssinlikle. Karşılıklı sevgi Kadar güzel bir şey var mı bir iliskide.Benim en korktuğum şey bu bir ilişkide. Sadakat çok önemli ya
Çok doğruAy olmaz olsun öyle sevgi. Öyle 'sevgi'dense nefret daha iyi bir duygu
Yemiyor yani,öyle miSizin anneniz nişanlınız esnaf diye istemiyordu zaten, zorlanmazsınız. Ama mesele bu değil, nişan atarsanız eski sevgiliniz ile olacağınızın garantisi yok, ondan ayrılmıyorsunuz.
Ne insanlar var çocuğun gözüne şeker fırlatmış çubuğu batmış doktor izne çıkmış sanki başka doktor yokAynen öyle![]()
Yaa rabbim şifa versin yavrucağa yaNe insanlar var çocuğun gözüne şeker fırlatmış çubuğu batmış doktor izne çıkmış sanki başka doktor yok
Sadakatsiz volkan sen misin?Nisanlimi seviyorum ama ister istemez aklım ona bazen kayıyor ve bu elimde değil nisanlimdan ayrılamam ben nolursq olsun
Nisanlimlayim şuan ama arada özlüyorumKonu sahibi nerdesin şuan hangisiyle konuşuyorsun onu söyle barikonu açıp açıp kaçıyorsunuz böyle eğlenceli olmuyor ya N Nisanlikiz
Daha evlenmeme var zaten şuan nişanliyiz umarım severimİkisini de sevdiğin doğrudur ama yeteri kadar sevmiyorsun ikisini de. Kuma gibi bir durum bu. Kendisi için doğru kişiye rastlamayanlar parçaları birleştirip tek eş haline getirir. Ciddi kararlar için acele etme. Voltran oluşturmaya gerek yok erkeklerden. Bekle, tek parça bir eş çıkar karşına.
Ah kıyamam özlüyorsunn demek mesaj atsana herzamanki gibiNisanlimlayim şuan ama arada özlüyorum
Umarım nişanlın nişanı atar umarım kafaya bak yaaDaha evlenmeme var zaten şuan nişanliyiz umarım severim
Nisanlinizdan ayrilin yazik adama. O evlilik yurumez bu mantikla siz evlendikten sonra da gorusursunuz eski sevgilinzleErkek arkadaşımla 1 sene sevgili olduktan sonra nisanlandim. Bu süreçte çok sıkıntı çektim. Yeri geldi ayrıldık baristik. Bu nisanlimdan önce çok sevdiğim biri vardı ama hatalarına dayanamayıp ayrıldım. Nisanlimla sevgiliyken küsünce bu eski sevgilimle arada konusuyoduk çünkü aklım bazen ona kayıyordu. Hala da onu bazen özlüyorum kolay değil benim için anılarımız çok fazlaydi napmam lazım yanlış bişey ama duygularımı da bastiramiuorum ki cok seviyordim onu. Her konuda dikkatimi cekiyodu cinsellikte bile. Napmaliyim artık lütfen yardım edin .
Umarım severim ne yaDaha evlenmeme var zaten şuan nişanliyiz umarım severim
hani dün nişanlımı da seviyorum diyordun.Daha evlenmeme var zaten şuan nişanliyiz umarım severim
Sevmediğin adamla aynı eve,aynı yataga gireceksin,camasırını yıkayıp ütüleyecksın,o adamla tatillere cıkacaksın.Bunlar olurken aklında eskı sevgılı mı olacak?Adama yazık gunah(nısanlıya)ama sana da yazık be ablacım.Boyle omur mu gecer???Nisanlimi da seviyorum iyi biri ama bazen böyle oluyor işte unutamıyorum. Nisan atmak da benim için hiç kolay değil aileler söz konusu çünkü yapamam böyle biseyi