Nişanlıyım ama eski sevgilimi unutamıyorum arada aklıma geliyor napmaliyim çok da özlüyorum kafayı yicem. ??

Aklınızda başka biri var bu hayatınıza aldığınızı kişiye büyük saygısızlık. Kimse bunu hak etmez. Madem bu kadar aklınızdan çıkmıyor ayrılmasaydınız neden birini unutmadan hayatınıza yeni birini aldınız ki? Resmen yara bandı görevi görmüş nişanlınız.

İkisini de sevdiğin doğrudur ama yeteri kadar sevmiyorsun ikisini de. Kuma gibi bir durum bu. Kendisi için doğru kişiye rastlamayanlar parçaları birleştirip tek eş haline getirir. Ciddi kararlar için acele etme. Voltran oluşturmaya gerek yok erkeklerden. Bekle, tek parça bir eş çıkar karşına.
Daha evlenmeme var zaten şuan nişanliyiz umarım severim

Erkek arkadaşımla 1 sene sevgili olduktan sonra nisanlandim. Bu süreçte çok sıkıntı çektim. Yeri geldi ayrıldık baristik. Bu nisanlimdan önce çok sevdiğim biri vardı ama hatalarına dayanamayıp ayrıldım. Nisanlimla sevgiliyken küsünce bu eski sevgilimle arada konusuyoduk çünkü aklım bazen ona kayıyordu. Hala da onu bazen özlüyorum kolay değil benim için anılarımız çok fazlaydi napmam lazım yanlış bişey ama duygularımı da bastiramiuorum ki cok seviyordim onu. Her konuda dikkatimi cekiyodu cinsellikte bile. Napmaliyim artık lütfen yardım edin .
Nisanlinizdan ayrilin yazik adama. O evlilik yurumez bu mantikla siz evlendikten sonra da gorusursunuz eski sevgilinzle🤷‍♀️

Daha evlenmeme var zaten şuan nişanliyiz umarım severim
Umarım severim ne ya
Nişanlın aynısını yapsa ne yaparsın
Yazık günah değil mi umut veriyorsunuz
Nişanlın düğün yapicam diye kimbilir ne hesaplar yapıyor
Siz ne yapıyorsunuz şu dediğinize bakın
Salin gitsin nisanlinizi
Gitsin başka birini bulsun sizden ne es olur ne yuva kurulur
Boşuna millete bari masraf yaptırmayın

Son düzenleme:
Olmadık bir olumsuzluk ta yada ilgisi azalınca ya da nisanliniz zor bir dönemden geçip ilgi anlayış bekleyen taraf o.olunca sizin ilk yapacaginiz şey adamı tek etmek aldatmak.zaten şuan aldatiyorsunuz.ama.evlenipte aldatan moduna kendinizi sokmadan ayrilinn .bir süre kendinize zaman verin kimseyi de eskiyi unutmadan hayatınıza almayın .yazık adama ya çok yazık

Nisanlimi da seviyorum iyi biri ama bazen böyle oluyor işte unutamıyorum. Nisan atmak da benim için hiç kolay değil aileler söz konusu çünkü yapamam böyle biseyi
Sevmediğin adamla aynı eve,aynı yataga gireceksin,camasırını yıkayıp ütüleyecksın,o adamla tatillere cıkacaksın.Bunlar olurken aklında eskı sevgılı mı olacak?Adama yazık gunah(nısanlıya)ama sana da yazık be ablacım.Boyle omur mu gecer???

Back
X