Nişanlıyım ama içime sinmeyen şeyler var,lütfen okuyun...

rain_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
123
0
0
İzmir
...................................................................................................................................................................................................................................................................................

Son düzenleme:
bence evliliğii uzun bi süre düşünmemelisinn.. bu şekilde devam edin bakalım daha ne yüzlerini göstercek ya da düzelcekk

para çok mühim tatlım ya böyle şeylerin şimdiden ayyuka çıkması ilerde artarak devam edeceğine işarettir.
düşün taşın evlilik için hiç acele etme o uyanıklık yapıyorsa sen de yap bir de onun tepkisini ölç bakalım

Pek normal biri değilmiş gibi me geldi ama sen dikkat et gözün herşeyi toz pembe görmesin,o zaman ayrılığı yol yakınken gözün yemiyorsa buyur o zaman..nişanlınla beraber koca bir ömür.. . şimdiden sorun olan durumlar şimdi çekilir üstü örtülür.aynı evi paylaşınca o işler öyle olmuyor ne yazıkkı. . . Iyi düşün.

Ne yazık ki, nişanlın çok maddiyatçı biri.Üzgünüm ama ben onun değişeceğini düşünmüyorum. Asıl sorun şu ki, sen ömür boyu böyle birine katlanabilecekmisin?Nişanlılık ne için vardır, birbirini daha yakından tanıyabilmek için.

Ailen kalmak için izin vermemiş olabilir.Ama onun öyle yapması mı gerekirdi.Sanki Hollywood da büyümüş kendisi.

Ayrıca bileziği de , kaz gelcek yerden , tavuk esirgenmez , mantığıyla aldğını düşünüyorum.Zaten çalışmasan seninle evleneceğini düşünmüyorum.

Bak ne güzel işin var, ne güzel bir mesleğin var, niye bile bile kendine bunu yapıyorsun, neden ?
Ya sen fedekarlık yapıp , ilerdede sürekli alttan alacaksın ya da üzgünüm ama , şikayet etmeyeceksin.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah

bize anlatığınkadarıyla kaprisli bir erkek sinirine bir şey demicem hava yapıyor gibime geldi eşim de sinirlenince hele de arabada böyle tepki verebilir o yüzden ben pek arabada tartışmam evi beklerim:)şu bir gerçek erkekler cok kibar olamıyorlar malesef bizim gibi ince değiller biliyoruz zaten bunu hepimiz siz d etabi nişan döneminde ilgi şımartılmak istiyorsunuz ama gerçek yüzü buysa siniri vb şimdiden gösteriş rol yapsa evliliğe saklardı bence dürüst davranıyor huyu bu anladıgım kadarıyla..

14 şubatı hiç sevmem kutlamayız alışveriş için yapılmış bir şey zaten insan her gün sever doğumgününü ve yıldönümünü hatırlasın bir erkek bana yeter...

para mevzusuna gelince olabilir parası bitmiştir sen aynı durumda olsan ondan para istersin nişanlısınız evleniceksiniz cep ortak cep bana göre zaten belki tutumludur düğün için para atıyordur bir kenara bilmiyorum ki en iyi sen yaparsın yorumunu..yemek hesabı falan mesela sen neden ödüyorsun sürekli mi?bazen mi ?

yüzüğünü neden cıkardın tartıştınız mı*

bir de bence acele etmeyin nişan süresini uzatın gerçi ben nişan süresinin uzamasına karşı biriyim ama sizin şüpheniz çok diye söylüyorum..

bir de şunu hiç anlamadım ayrılıklardan cok acı çekiyorum o yüzden ayrılamam diye yazmışsınız ama bu cok saçma eger ayrılmak gerekiyorsa bu evlenmeden olsa daha iyi olur sonucta tanıma dönemi bu..

inş.her sey yoluna girer mutlu mesut yaşarsınız..

pek normal gelmedi bana. elbette ilişkini bitirmeni istemem amaa biraz daha uzatabilirsiniz diye düşünüyorum özellikle sana bağırıp aptalca fren yapmaları seni korkutma çabaları vee bir çocuk gibi parmağındaki yüzüğü alması çookk çok büyük bi saygısıszlık bence. nasıl öğretmen bu anlamış değilim... ߀nim takıldıklarım bunlar. sadece maddiyat sorun olsa olsun evlenince bütçe bir olucak düzelir diyebilirdim ama öyle değil. iyi düşün ve karar ver sonuçta bi sevgi var ortada nebiliyim nişan olmuş çok zor ayrılık . oturup bunu onunla hiç konustunmu? eğer konustuysan ne diyor sana bu konuda?

çok anormal cidden..
Memleketime gelmedin hediyeni vermiyorum çocuk gibi o ne öyle :26:
Maddiyat konusunda çıkarcı olduğunu görmüşssünz sizde zaten o yüzden diyecek bişey yok sanırım :26:
Ne demek kalmadın biz adam mı yiyoruz, herkezin bir prensibi vardır, avrupa da yaşamıyoruz yani!!!

nişanlılık süreci evlilikle ilgili ipucu verir. siz zaten üç aylık bir birliktelikten sonra nişanlanmışsn yanlış okumadıysam. bence yol yakınken dönmeyi düşünebilrisn. 30 yaşında bir öğretmene yakışan haraketler değil bunlar. karşına al ve güzelce konuş. cevapları mantıklı değilse birr kez daha düşün. arabada korkutmalar, 5 dk yüzünden kızmalar, gelseydin hediye almalar (!) sanki 17 yaşında liseli tripleri gibi!

Bencede bir süre daha gözlemlemeden düğün tarihini ayarlamayın..
Bu zaman içerisinde de kendini hazırla, ayrılırsak dünyanın sonu değil diye :26:

çok normal göz ardı edilecek davranışlar değil
yüzüğü elimden aldı sonra özür dileyip geri taktı diyorsunuz çok onur kırıcı bir hareket
nişanlılık dönemini iyice uzatın bakalım evlenince iyice abartmayacağı ne malum
neler okuyoruz forumda
hakkınızda hayırlısı olsun mutluluklar...

çok üzgünüm ama bana olmaz gibi gelioyr. nişan dönemleriniz sizin en güzel dönemleriniz ama sen nelerle boğuşuyorsun erkekler değişmez canım ya bu sana 3 ay değişerek nişanı yaptırtmış, sonra özüne dönmüş. böyleleriyle yapılmaz. evlenirsin ama sonrada boşanırsın. çünkü sana rahat huzur vermez adam takıntılı bi kere. derdi üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. üzgünümm

çantada keklik muamelesi yapıyor.nişamlı kal.evliliğe yanaşma.emin değilim.daha çok tanımıyoruz birbirimizi dersin ve bu adam için fazla açılma.ne olacağı belli değil.yani bunun dışında terbiyesiz biri.Allah kolaylık versin

şimdiden senin parana göz koyuyorsa evlenince maaş kartınıda elinden alır söylemedi deme....

Maddiyattan önce nişanlanın davranış şekli hoş değil.
Nereye gitti nişandan önceki seni üzmeyen, duyarlı ilgili adam.
Bu kadar değişim için bu çok kısa bir zaman değil mi.
Yüzüğü taktım rahatladım istediğimi yaparım davranış modelidir bu.
Öğretmensiniz, yaşınız bunları değerlendirmeye uygun.
Gitttikçe kabalaşacığını ve üzerinizde baskı kuracağını düşünüyorum.

Maddiyat kısmı hiç hoş değil.
Birlikte hayat kuracak insanlar senin paran, benim paran muhabbeti yapmaz.
Yamak parasını karşısındakine ödetmeyi kar saymaz.
Evlendikten sonra ayrılmaktansa şimdi daha iyi gözlemleyin nişanlınız ve iyi düşünün karar verin.
Evlilik tarihini uzetın , erteleyin, içinizie sinmeden karar vermeyin.
Rica ederim tekrar düşünün.

canımm düşün taşın iyice emin ol öyle ver evlilik kararını gerekirse evlilik tarihini ertele iyice emin olmak için.
Çünkü nişanlının kötü biri olduğunu düşünmüyorum belki biraz sinirli yada gergn olabilir. Çözmen gerek durum para meselesi senden para almayı alışkanlık haline getirirse sorun olabilir.

Bir evlilikte paranın, senin benimin asla lafı olmaz. Ama birbirinden bir şeyleri çıkartmak, paranın lafını etmek çok ayıp.

5 lira da kazansan bu sizindir. Ortaktır. Sen öde, ben borçtayım bilmem ne çok saçma.
Türkiye' de boşanmaların en önemli 3 sebebi var:
1- Aldatma
2- Şiddet
3. Maddiyat

Evlendikten sonra bazı şeylere katlanmak daha zor olur.
Biz buradan ayrıl ayrılma diyemeyiz ama bütün bayan arkadaşlar gibi bana da anormal geldi bu durum.

Değişmesini bekleyebilirsin ama insanın değişecek özellikleri var değişmeyecek özellikleri var.
Para ile ilgili kimse değişmez! Sinirli olursn, zamanla sakinleşmeyi öğrenirsin. Çok uçarısındır agırbaşlı olmayı öğrenirsin
ama 30 yaşına gelmişsen ve bütün olma duygusundan yoksunsan, işte işler çok zor!!!

Bana güvenip evlenilecek biri gelmedi kusara bakmazsan, fikrim bu..

Üstelik konu sadece maddiyat değil ki, yalan da var..

Annem para gönderdi diyor sonra sana yükleniyor..

Bağırma kötü muamele de yanında promosyon..

Çok iyi düşün derim ben.

Yok ayrılamam diyorsan nişan süresini uzat bakalım,

Bir de sanırım çantada keklik olayı var biraz da gözünü korkut..

Kaybetme korkusu olmalı erkekte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…