Nişanlıyım ama içime sinmeyen şeyler var,lütfen okuyun...

İnsanlar ne der diye devam etmeyi düşünmeyin sakın.

İnsanların tek gündemi siz değilsiniz, bir kaç hafta bir kaç aya unutulur gider.

Unutulmasa bile kime ne?

Aynı okulda çalışmanıza gelince, geçen yıl çalıştığım okulda evlenip boşanmış bir çift vardı.

Kadının umrunda bile değildi adamla aynı okulda olmak, adam onun için bir hiç olmuştu.

Üstelik il içi ilçe içi görevlendirme talep edebilirsiniz özel durumunuzdan ötürü dikkate alınacaktır.

Biraz güçlü olmaya çalışın.

Neden kafana takılan şeyleri sormuyorsun.
kredi kart limitim doldu dediğinde bileziği annen almamışmıydı
diyebilirsin.Eğer kafanda soru işaretleri varsa acele karar verme.
Aynı okulda olmanızı pek sağlıklı bulmadım ama bu ayrılmak istediğinde engel değil.
Evlendikten sonra ayrılmak daha zor.Onunla evlenmek için kendini mecbur hissetme.

inşaallah mantıklı bir sonuca varırsın.daha çok gençsin.evliliği gözünde çok büyütme.evlenmesen ne olur yani.

lütfen tekrar tekrar düşün...
pek parlak görünmedi bana...
hem maddiyatçı hem de asabi..
cidden zor...

Bu belirttiğim yerler açıkça gösteriyor bu evliliğin olmaması gerektiğini. 1. de ailen çok haklı ve bu her yerde böyledir daha şimdiden ailene böyle saygısızlık yapan bir insan ileride neler yapacağını düğün ve aileni hiçe sayıyorsa seni hepten üzer. 2. ise YALAN ! Belki annesi yolladı para o an ödememek için yalan dedi ya da ilk başta annem yolladı diyerek yalan söyledi. Sen hala Evlilik düşünebilecek misin cidden ? Hem ayrılık acısı 1 ay çekersin diğer türlü bir ömür. Öğretmensiniz mesleğiniz çok güzel lütfen duyguları bir kenara bırakın evlilik cidden mantık işi...

Konu sahibi
Bunların ne kadarını annen biliyo ?
Bize anlattığın şekilde ona da anlat lütfen
Onun seni ikna etmesi daha kolay olur
Çünkü yapılanlarda bir tane bile normal bir şey yok

Bile bile de lades demeni kimse istemez..

Evliliğinin sonu ne olacak şimdiden belli. hayat tek erkek üzerine kurulu değil. çok iyi düşünüp karar vermelisin.

Bu adam seni sindirmeye, hayatini , parani yonetmeye aday asalak bir es olur

Bile bile lades deme lutfen...

Lütfen uzzuuuun bir süre evlilik düşünmeyin.. Hem öfke kontrolü yok cimri,hem yalancı (kredi k limiti dolmuş da bilemem ne..).. Hem de dengesiz
Daha şimdiden yüzünü göstermiş...

böyle bir adamla nişanlı olsam benim de içime sinmeyen çok şey olurdu..

adam cimri,görgüsüz ve maddiyatçı...

nişalanıp ayrılan ne ilk ne de son kişi sen değilsin bu konuda endişelenme..ayrıca çevre ne düşünecek diye böyle bir adamla evlenirsen ilerde mutsuz olduğun da sen o çevrenin umrunda olacak mısın acaba?

şimdi bunları yapan biri,ilerde maaş kartına da el koymak isteyecek.onu geçtim kendi parandan sana harçlık vermeye kalkışacak..

yol yakınken geri dön,kendine bunu yapma.

bana hiç normal bi insanın yapacakları gibi gelmiyor bu büüyümemiş çocuğun yaptıkları... gülüm sana bi örnek... bi arkadaşım vardı.... nişanlısı aynı senin bu anlattıklarına benziyordu...ufak tefek şeylerde bağırıp çağırmalar.... ondan izinsiz hiçbiyere gidememesi... arabada dengesiz hareketler... gerçekten benziyorlar senin nişanlınla...hergün üzülmeler hergün ağlamalar... çok dedim ayrıl arkadaşım diye... nişan bi söz değil tanıma süreci diye.. yok dedi sözümden dönemem.. evlendiler... sonrası ne mi oldu... evde olur olmadık herşeye bağırıp kızmalar... tabakları çanakları yere fırlatmalar... cicim ayı denen bi ay olmadı evliliklerinde ve 2 ayın sonunda boşandılar.... karnında bi bebeği ile baba evine geri döndü benim canım arkadaşımm... çok acılar çekti... boşanma sürecinde avukat kocası olacak o adama pisikolojisi bozuk tam olgunlaşamama bencillik ve yarı zişofren tanısı koydu... gülüm varya bi insan baştan nasılsa öyledir hatta daha da beter yüzünü gösterir evlilikte... çünkü kapıyı kapatcan ve o adamla aynı odadda kalacan ... ilgi şefkat samimiyet yerine.. seni kullanan ve bağırıp çağırmayla güç toplayan arabayla güç gösterisi yapan bi adam.... iyi düşün derim... rabbim sağlıklı kararlar aldırtsın... selametle...

Ayni okulda calismak da sorun degil
Hep o okulda kalacak degilsin

3 ayda bunlari yapan evlenince neler yapar
tahmin etmek zor degil

En onemlisi icine sinmiyor
Gerisi gercekten bos...

Nişanlıyken konu açıp bu kadar şikayetçi olan tek sen değilsin
Artık herkes gerekeni yeterince söyledi
İster ayrıl istersen ayrılma, orası artık tamamen sana kaldı..

Ama dön bi bak istersen
Ayrıl dneildiği halde bir sürü soruna rağmen ayrılmayıp evlenen kişiler ne haldeler ?
Ne derece pişmanlar

Nişanlıyken görülen sadece fragmandır, asıl film evlendikten sonra başlar
Bu fragmanda bazı detayları gördüğünüz halde görmezden gelmek, bi çözüm değildir..

Icine sindirmemekte haklisin kuzum, bu adam hic normal degil.

Bununla hayat gecmez, cok seviyorsan biraz daha yakin markaj yap davranislarina. Davranislarindan rahatsiz oluyorsan zaten bu adamla bir hayat geciremezsin, yol yakinken donersin.

Õgretmen olmuş, fakat adam olamami§.
Flört dönemini gecdikden sonra, kaba/dengesiz ve matiyatci olmu§, köprüyü gecdikden sonra ise, Allah kerim..

Bence bir süre bekleyin, bu tutumu daha sonra hala devam ederse, oturup ciddi §ekilde düşünün bu işi.
Belki bilezigin parasibi annesi yolamadi, zad3ce annesini size iyi göstermek adina böyle dedi.
Garip olanida, bilezigin parasini çıkarması olmuş.
Madem parasi yetmedi, daha sonra ala bilirdi, yada ikisinden birini buraka bilirdi. Bana çok itici geldi...

Ya nasıl ek ders paranı harcamadan gel ailemin yanına diyebildi sana anlayamıyorum. Bence iyi düşün evlilik kolay bişe değil

bir ilişkide bir kez bir şey gördüğün zaman onu kabulleneceksin ki o hep olacaktır devam edecektir. kabullenmiyorsan sen yoluna ben yoluma demelisin. bir insan bir davranısı yapar yok sinirli yok bilmemne bunlar hikaye. sen eğer nisanlım iyi ya arada böle yapar nolcak erkek tir ayrılığa dayanamam diyorsan böyle çekeceksin

Ya nasıl ek ders paranı harcamadan gel ailemin yanına diyebildi sana anlayamıyorum. Bence iyi düşün evlilik kolay bişe değil

Bi de cevap olarak konu sahibi ne dedi, tamam mı ben buna şaştım yani
Ne alaka derim ben olsam, ailesine harçlık dağıtmaya mı gidiyorum sanki

Şu olay tek başına her şeyi anlatmaya yetiyor aslında... Hediyeye layık olmanı bekliyor.. Masraf yapacak ya önce "layık" olman gerekiyor...Bu çok üzücü.. Böyle mi olmalı aşk sevgi.. her şeyi koz olarak kullanabilir,güler yüzü bile. "Anneme gitmedin konuşmuyorum,gitseydin güler yüzü hak etmiş olacaktın" diyebilir...

Böyle bir insanın öğretmen olması ayrıca üzdü beni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…