Nişanlıyım ama içime sinmeyen şeyler var,lütfen okuyun...

gözünü seveyim şu korkunun

Nişanlılık tanıma süreci değil midir zaten,ne güzel tanıtıyor işte kendisini..
acele etme,ağırdan al,ille evlenmek zorunda da değilsin,ona muhtaçta değilsin,iyi düşün taşın,seni ezmesine,üzmesine,maddi anlamda kullanmasına izin verme...

Dokuz senedir mutlu bir evliligi olan biri olarak soyluyorum ;ben olsam boyle davranan,maddi konularda simdiden uyaniklik yapan biri ile evlenmezdim.evlilik zor bir is.boyle dusunen ve davranan biri ile yurutulmez diye dusunuyorum.bu benim nacizane fikrim..iyice dusunun derim.sevgiler

Evlendikten sonra iyi olur sanma beterini bekle de daha iyisini bekleme.
Sana o kadar diyeyim.
Aman acele etme kendini mecbur da hissetme.
Herkes unutulur. Her acı bir gün geçer.
Her günün pişmanlıkla dolu bir evliliğin olmasın.
Ben bu adamdan hiç hoşlanmadım

yüzükte bile bu kadar havaya giren imzayı atınca seni tapulu malı ilan eder perşembenin gelişi çarşambadan bellidir odunlar imzadan sonra prense dönüşmez evlenme bence, direk at yüzüğü neyi bekliceksin

Hayır yani bunca şeye rağmen sen yüzük atmıyorsun da, o mu gelip yüzüğüne kadar alıyor Pes...

insan sevdiğinden para pul kıskanıyorsa orda bi samimiyet noksanlığı vardır derim ben ki erkekten hesap ödeme ufak tefek şeyler beklenir bu cömertliktir bu delikanlılıktır hani çalışmasa amenna haklı olabilir ama ikinizi de çalışan bireylersiniz bu durumun sizi rahatsız etmesi erkeğin üzerinde de sırıtması kadar normal bir şey yok.
enine boyuna düşünün KK hatunları olarak yardımımız olacaktır düşüncenizin biçimlenmesinde .

benim parmağımdan yüzüğümü çıkarıp alacak bende sonra geri takıcam hemde yaptığı bu kada şeye ağmen
ayrılırsam üzülürüm diyorsunda inan evlenirsen üzülürsün..düşün bu halleri köprüyü geçmeden önce kendini frenlediği halleri..

Hayır yani bunca şeye rağmen sen yüzük atmıyorsun da, o mu gelip yüzüğüne kadar alıyor Pes...

Sonra bir de zorla geri takıyor yüzüğü:26:
Zorla boşanıp zorla tekrar evlenmeye de çalışır bu
Hasta ruhlu adam..

Sonra bir de zorla geri takıyor yüzüğü:26:
Zorla boşanıp zorla tekrar evlenmeye de çalışır bu
Hasta ruhlu adam..

Korkutmak için ani fren de yapıyomuş , normal olmadığı kesin
Yalan desen var
Cimrilik desen var
Üstüne para isteme var
Denge pek göremedim zaten, o yüzük çocuk oyuncağı değil öyle hop diye çıkarıp hop diye geri takılacak..

Şimdiden bunu yapan evlendikten sonra ohooo..
Bırak evlenmeyi, selam bile vermesin bence konu sahibi bence buna..

dedem her zaman bi, insanı yolculukta vede para mevzusunda tanırsın derdi. sonradan ayrılık acısı yasayacagına şmdi yaşamış olman daha mantıklı.. ögretmensin ne kısmetlerin çıkar karsına kesinlkle vakit kaybetmeden ayrıl derim ben

bu ilişkiden hayır gelmez daha doğru bu bireyden . yol yakınken dönün yoksa çok üzüleceksiniz gibi geliyor.

kaç kere yırtmış kumaşı kaç yama yapmaya çalışmış eline yüzüne bulaştırmış onları da.

Hediye almasın, özel günleri hatırlamasın ama insan ailesi izin vermiyor
diye, kalmaya gelemeyen kızın kalbini neden kırar? Nişanlın bile olsa
aldığın parayı harcayıp harcamamana nasıl karışır????

Ayrılınca üzülmekten korkuyorsun ama evlenince ezilmekten daha çok
korkmalısın.

Olur da evlenirseniz, çok üzülürsün.

Şimdiden çirkin yüzünü göstermeye başlamış.

Rencide edici maddi hesaplar, şimdiden göz korkutmaya çalışmalar yok arabayla fren yapmalar vs, benim ailemin yanına gel demeler, karşısındaki ailenin görüşlerine önem vermemeler..

Kaza bela evlenirseniz buraya daha çook konu açarsınız, eşim 3 kuruşun hesabını yapıyor, maaşımla rezil oluyorum, ailesine düşkünlüğü evliliğimizi bitirme noktasına getirdi, psikolojik şiddet uyguluyor gözümü korkutuyor gibi gibi gibi..

Bence çok geç kalmadan bitirin bu işi.

Sonradan boşanmaydı, çocuktu şuydu buydu daha zor olur bitirmesi.
Şimdi bitirirseniz bir kaç gün belki bir hafta rapor alır, gider kafayı dinler, ufak bir tatil yapar kendininize gelirsiniz.

Eminim yaşadıklarınızı duyunca aileniz de size destek verir.

Öğretmenmişsiniz fakat, bir insana nasıl davranılması gerektiğini, bir kadına nasıl davranılması gerektiğin, bir nişanlıya nasıl davranılması gerektiğini bu adama öğretemezsiniz.Bu uğraşa gerek de yok.

Bu tarz adamlar öğretmen olmuş ama adam olamamış adamlar.

çok teşekkürler arkadaşlar... ya maddi konuda ihtiyaç olsa sözü bile olmaz ama 20.000 kenarda parası var arabanın benzinine kadar benim almamı bekledi, kredi kartımın limiti doldu bahane de bu... ne bileyim para için problem çıkmaz diyordum dile getirilmez diyordum da garipsedim. ben el üstünde tutuldum ailemde çevremde o kadar zoruma gittiki olanlar... bağırmasa incitmese hadi onlar önemli değil. birde ayıp değil ya ben normalde orjinal parfüm kullanıyorum bi isteğin var mı dediğinde parfüm istedim doldurma parfüm getirmiş şok oldum... bunları söylediğimde maddi şeyler için küsme dedi ailem sen kendinde alırsın dedi... nişanlıyım herkes biliyor onun sorumluluğu var insanların laf etmesinden çekiniyorum, aynı okulda çalışıyoruz her zaman yüz yüze gelirsek daha fazla acı çekerim diyorum. ya ilerde yine anlaşamayacağım biri çıkarsa yine ayrılırsam diyorum, hiç mutlu olamayacakmışım gibi geliyor... sağlıklı karar verme yetimi kaybettim herşey gözümde büyüyor

sağlıklı karar ayrılmak, daha yaşın 25 niye mutlu olamayasın

Maddiyattan ziyade denge göremedim ben
Bi annemin parasıyla aldım bileziği diyo
Bi kartımdan aldım ya limit kalmadı diyo

Bi yüzüğünü alıyo senin
Bi geri takıyo
Sadece bi halka değil o, çok şey ifade ediyo ama senin ki daha idrak edememiş

Ani fren yapıp seni korkutma çabasını hiç anlamadım hatta, psikopatlar gibi..

ayrıntılara takılmadan yorum yapmak istiyorum... henüz 25 yaşındasın, senin de düşündüğün gibi evlilik için daha zamanınız var... bir yola girmişsiniz ve ilişki kontrolden çıkıp evliliğe doğru sürüklenmiş, bence biraz da erken olmuş... öncelikle annemin hep söylediği bir şey vardır... " en küçük, minicik bir soru işareti dahi varsa aklında,dur bir daha düşün... anlattıklarına bakılırsa senin birden fazla soru işaretin var, nişanlılık süresini uzatmalısın ve çok çok iyi bir gözlemci olmalısın bu süreçte... Hakkında hayırlısı olsun...

O korkular normal,

Sen asıl evlenirsen geleceğinden kork...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…