lustral olmasa var ya ben dayanamazdım, seni seviyorum son kez sarılalım düzeltelim bilmem ne ne laflar etti bunca olandan sonra mı dedim ben çok yıprandım 2 aydır neden aynı mevzu oldu dedim olmaz artık dedim yok işte benim sevgim ikimize de yeter vs dedi ama ben karanlık kuyuya taş atamam barışmadım... sürekli kendini gösteriyor karşıma çıkıyor ben geçerken sesi çok çıkıyor vs ama rahatım çok şükür... dayanabiliyorum. içimde tarifsiz bir boşluk var ve garip bir vurdumduymazlık...
En son olaydan sonra kararın kesindir artık
Gerçekten psikopatın önde koşturanıymış
Ne biçim insanlar var yahu
İnsanlıktan nasibini almamış bunlar almamış.
Karşına çıktığı zaman asla yüzüne bakma.
Gerçi yüzü yok ki nereye bakacaksın.
bakar mıyım nefret ediyorum o caniden, ben nereden bileyim böyle bir cani olduğunu... şok geçirdim zangır zangır titredim duyunca...
gece boyunca uyumadım gözümün önünden gitmedi o yavrucağın görüntüsü
yanıma koşturur dururdu kendini sevdirirdi elimi ağzına götürür yalardı sesimi duyunca nasıl seviniyordu...
döve döve o güzelim yavruyu öldürmüş nasıl bir vicdan bu.
normal bir insan gece saat 3 te gidip bir hayvanı öldürür sabah da güler yüzle konuşur mu herkese gülücükler saçıyormuş gezmeye giderken.
biz onu birlikte banyo yaptırıyorduk ilk geldiğinde, kurutuyorduk minicik bebekti geldiğinde...
bu pislikle ayrıldığım halde sütünü yolluyor bu okulda olmadığında eve giderken adını sesleniyordum koşa koşa geliyordu yanıma.
sürekli susup oturuyorum annem babam üzülüyor annem gece boyunca dua etti bana bir ara dalmışım ben dalınca o da uyumuş sonra tekrar uyandım 5 civarı hemen uyandı ayran yaptı bana rüyasını falan anlattı sarıldı ardından babam geldi ben ayağa kalkmıyorum ne istersem etrafımda dönüp duruyorlar.
benden uzak olsun Allah'ından bulsun pislik.
İlk sayfayı okuyunca kanım dondu sanki.
Elim ayağım titredi.
Adam kendi çapında bir hanibal mış meğerse.
İçim ezildi, aklım durdu sanki bu nasıl bir vicdansızlık.
Diyecek bir şey bulamıyorum ama cehennemin kapısından dönmüşsün rain.
YAŞADIKLARINI ÖYLE İYİ ANLIYORUM Kİ...BENDE SIRF DERTLEŞMEK SİZDEN AKIL ALMAK İÇİN ÜYELİK YAPTIM.AMA YENİYİM BAYA VE NASIL KONU AÇACAĞIMI BİLE BİLMİYORUM AÇIKÇASI(BİRİ BU KONUDA MSJ ATARSA ÇOK SEVİNİRİM İNANIN)
NİŞANLIYIM BENDE ..VE İNSANIN CİDDEN KÖR OLUYOR GÖZLERİ SİZLER EMİNİM DIŞARIDAN GÖZLE DAHA İYİ İDRAK EDEBİLİRSİNİZ GÜZEL DOSTLAR !!
.ÖYLESİNE ACI DOLU BİR İLİŞKİ NİŞANLILIK DÖNEMİ GEÇİRDİM Kİ EMİNİM SADCE SİZE ANLATARAK RAHATLICaM. İÇİM YANIO.DAHA DÜN AYRILDIM NİŞANLIMDAN.EN BAŞTA NİŞANLIMLA TANIŞTIM DERSHANEDE(KPSS İÇİN) TANIŞMA FASLIMIZDA Bİ ANDA HAYATINI ANLATMAYA BAŞLADI BANA..İZMİR DOKUZ EYLÜL ÜNİDE GIDA MÜHENDİSLİĞİ OKUMUŞ,FEN LİSESİ MEZUNUYMUŞ,AİLESİ YAŞADIĞIMIZ ŞEHRİN SAYILI ZENGNLERNDENMİŞ ESKİDEN SONRA DOLANDIRILMIŞ VE ŞİMDİ BAYA BORÇLARI VARMIŞ.2 TANE VELERİ VE ARABALARI KALMIŞ SADCE.VS VS.BEN TANIŞIRKEN DEMŞTİM Kİ PARA PUL HC BSEY ÖNEMLİ DEĞİL SADCE AİLEMN İSTEDİĞİ İYİ BİR ÜNİVERSİTE OKUMUŞ,KÜLTÜRLÜ BİRİ OLSUN SENN SEVYENE ÇIKABLSİN DEMİŞLERDİ..COK DOBRA OLDUM İSTEDİĞİM HERSEYİ DOBRA DOBRA ANLATTIM BEN SÖYLE BİRİYİM EVLENNCE BÖLE OLSUN İSTERİM BÖLE Bİ HAYAT TARZIM VAR DÜĞÜNÜM SÖYLE OLSUN GELNLİĞİM STRAPLEZ OLSUN VS YANİ HER AYRNTIYI ANLATTIM BİLSİN ÇTIŞMASIN DÜŞÜNCELERİMZ DİYE.HERNEYSE 10 AY CIKTIK SONRA NİŞANLANDIK KÜÇÜK GÖRÜMCEMDEN BİR ÖĞRENİYORUM Kİ AĞZINDAN KACIRIO TABİ NİŞANLIM ASLA İZMRE HC GTMEMİŞ BİLE,,GIDA MÜHENDSLİĞİ OKUMAMIŞ MEĞER YILLAR ÖNCE BENM OKUDUGUM ÜNİDE İŞLETME OKUMUŞ İNSAN Bİ DAYANAMZ SÖYLER DEMİ SENLE AYNI OKULDA OKUDUM DYE.NEYSE BEN BUNU ÖĞRENDİM SARSILDIM AİLEM İSTEMEDİ AYRIL DEDİ YALAN HAYATI YALAN DEDİ.FEN LİSESİ AİLESNN EVLERİ OLDUĞU ARABALARININ OLDUĞU HERŞEY YALANMIŞ.BEN TÜM BUNLŞARI SEVGİM UĞRUNA AFFETTİM HERKES KARŞI ÇIKTI AİLEM KÖR Bİ KUYUNN İÇNE ATIOSUN KENDNİ ÇIKIŞ YOK YAPAM ETME DEDİ VE O YALANALRINDAN SONRA HÇBSEYE GÜVENM KALAMADI SÜREKLİ KAVGA EDER OLDUK EN SON BANA KAFAM KARIŞIK AYRILALIM DEDİ BENDE GURURUMDAN TAMAM DEDİM VE İNANIN ÇOK SAVASMISTIM DAHA ANLATMADIĞIM NİCE SEYLER PARANTEZ ARALARI VAR.ŞİMDİ İSE AİLEM ARKADAŞALRIM KOMŞULARIMIZ HERKES BLİO BİTTİ TAMAMEN . CANIM YANA YANA BİTTİ
ARADAN 3 GÜN GEÇTİ VE ARAMALARA BAŞLADI ESKİ NİŞANLIM YALVARIYOR AĞLIYOR BABANA YALVARCAM BARIŞALIM NOLUR DİYOR AMA BENDEN CIKTI OLAY BAK SAYGIMIZ KALMADI HERKES BİLİYOR DİYORUM ANLAMIYOR SENİ KAÇIRCAM İŞ YERİNDE DİYOR..ÇOCUKCA DAVRANIYOR OYSA 28 YAŞINDA NAPCAM NOLUR SÖYLEYİN KIZLAR YAAA (((((((((((((((((((....((