Nişanlıyım ama içime sinmeyen şeyler var,lütfen okuyun...

Eski nişanlınız bana çok sorunlu gibi geldi. Ayrılmakta iyi etmişsiniz. Hakkınızda hayırlısı...

çok zor günler geçiriyorum nişanlımdan ayrılıyorum ailem istemiyor
aynı konu nişanlım memur ama maaşını 3 yıldır adam gibi görmedim parasını abisine veriyor
biz nasıl geçincez bilmiyorum.
artı benim sağlımı hiçe attı çok korkuyorum...
bana kıyafet şunu bunu aldımı gözüme sokuyor hem benim hem ailemin
ailem görgüsüz diyor.

Erkek vardır , ekmeğini taştan çıkartır. Benim erk. arkadaşım bugüne kadar eşya da aldı , hediye de aldı. Cebime paramı koydu. Yeri geldi bende ona yaptım tabi ama onu yaptığının onda biri kadar. Sonuçta erkek biraz daha sorumluluğu eline almalı. Üstelik babası küçük yaşta vefat etmiş annesine anneannesine kardeşine baktığı halde. Allah razı olsun çok anlayışlı yaklaştı. Okul zamanı , okuldan dolayı haftasonları tarlaya gittiğini bilirim. Şimdi Lisans bitirdi , İşini eline aldı. Rahatladık. Ama zor zamanlarımızda bile hiç değişmedi.
Böyle de olmalı. Sonuçta ilerde evlendiğinde aynı evi paylaşıyorsun. Çocuğun olsa çalışamayacaksın . Sana güvenmemesi lazım . İyi yapmışsınız bence.

bugün okul çıkışında telefonum çaldı baktım o arıyor bende gördüm açmadım arkamdan da görmüş aaçmadığımı sen sahtekarsın gördünde açmadın yazmış. seni çok seviyorum diyor ayrılmak zor gelmiş ben zaten zor günlerimdeyim. konusmak istemiyorum yeterince yıprandım yazdım birde bana bağırdı arayıp daha utanmadan okuyan kardeşime yolladığım 3 kurusun hesabını yapıyor ailen yesin paranı diyor bende ailem hiçbir zaman paramın hesabını sormadı dün bir bugün iki sen hesabını yaptın dedim. benim sana daha çok hakkım geçti gibisinden bişey söyledi eşit değilmiş harcamalarımız :) ben ev kızı olsaydım herşeyisen yapacaktın böyle olunca paylaştık alınacakları yapılacakları... Ayrılmışız ben çaba sarfetmemişim o yüzden Allahından bul diyor. benim halim kalmadı ki çöktüm resmen ne günahım vardıda bunları yaşıyorum diye düşünmekten harap oldum

bi ömür boyu bu saçma ve dengesiz tavırları çekmektense, ayrılırsın ve bir kere üzülürsün. sonra her şey gibi gelir geçer. ama evlilik geçmiyor ve geri dönüşü çok daha zor oluyor. insanlar değişmez. yine çok şanslısın ki evlendikten sonra gerçek yüzünü göstermemiş. başından bile bile lades demek gerçekten büyük aptallık olabilir. bende ayrılmalısın, kendi karaktersizliğini çoktan ortaya koymuş. kıyma kendine!!!

bence neden ben diye düşünmektense kendin için yeni bi şeyler yap. hayat senin hayatın. bi kursa başla, yeni hobiler edin, saçını değiştir, film izle, tiyatroya git. sadece kendi isteklerini düşün bu ara. ancak öyle geçer.

Kalitesini belli ediyor işte.. Bence hiç konuşma söylediklerine cevap bile verme, bi süre sonra kendiliğinden susar..
Sen onun söylediklerine karşılık verdiğin sürece bu tartışma bitmez..

yerinde olsam gece gündüz dua ederdim kurtulmak için böyle bir insanla ömür geçmezzz

bi kez daha seni sana haklı cıkarmış işte..

para para para...biraz beklesin yeni atamalar olur.yeni körpe öğretmenler gelir.onlardan birini yine gözüne kestirir.10 yıllık evliyim eşim ne kadar maaş aldıgımı nereye gittiğini bilmez.
dengesiz ne dediğini bilmeyen hep haklı oldugunu düşünen bir kan emici.demek ailenden cok onun emeği varmış?

yok sebatiye nişanlılık sürecinde ikimizinde harcamaları oldu ya o benden daha çok harcamış onu iddia ediyor. benim paramı yedin deme diye kardeşine gönderdiğini falan söylüyorum dedi. ya sen iyi olsaydında herşeyi sana harcasaydım neyin derdindesin, bırak küçülme daha fazla gözümde anılarımı bari kirletme dedim... nasıl bir ızdırapmış bu... sırtımda kocaman birşey var nefes alırken kalp atışlarımı artırıyor... ne zaman geçer ki bu günler

her şey insan için "her zorluktan sonra kolaylık vardır".

sen bu dönemleri iyi değerlendir.bol bol dua et.hep en iyisini dile.

allahım sanki eski sevgilimden bahsediyorsun.. aynı şeyler yaa aynı!! sana sayfalarca yazarım.. oovv kardeş senin durumun benden betermiş dersin.. öyle hikayeler var bende.. özetle sana " kaç" diyorum.. ardına bakmadan kaç.. 4 yıldır kredi ödüyorum .. merhamet ettiğim için.. anam ağladı.. sakın arkadaşım sakın.. kaç!! böyle adamların artık ciğerini biliyorum..

benim gibi yap otur kurtulduğuna dua et :) çok canın yanar ama geçer.benimde geçti , bilerek isteyerek bıraktım. bi süre sonra ben onlara nasıl katlanmışım dedim. bu seferde kendine kızmaya başlıyorsun.sen canını sokakta bulmadın.
şimdi nişanlıyım haziranda düğünüm var allah nasip ederse :) iyiki diyorum iyiki bırakmışım yoksa şimdi eşim olacak insanla tanışamazdım.. biraz zahmet ama sonra rahmet kardeşim, kıymetini bilen seni paranla değil sevginle değerlendirecek biri çıkacak karşına :)

barışalım ilişki terapistine gidelim diye ısrar ediyor, seni kaybetmek istemiyorum diye mesajlar atıyor aynı yerde çalışmak ne kadar zormuş ya zaten zor günlerim son günlerde iyice kötü hissediyorum yemek yiyemiyorum elim titriyor stresten

Tabikide kalmaya gitmeyeceksin. Ne munasebet yahu. Bu ne boyle yuzugu almalar falan filan. Boyle bi insanla cok uzgunum ama olmaz.. bu kadar cabuk yuzgoz olunmaz ?!

evlenınce ikinizin olmayacak senın paran da onun olacak onun parası da onun olacAK banka kartnı da alır elinden köle gibi çalışır maaşını göremzsin bile

cimrinin teki nişanlın...senı para makınesı olarak görüyor

kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez diye bı laf var işte o bilezik falan hep ondan.

geçecek sabret.sorun şu ki yanış adam.nereye gitseniz gidin mayasını mı düzeltecek terapist.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…