Nişanlıyım ama içime sinmeyen şeyler var,lütfen okuyun...

geçecek sabret.sorun şu ki yanış adam.nereye gitseniz gidin mayasını mı düzeltecek terapist.

ayrıca yine dereyi geçene kadar ayıya dayı deme olayına giriyor.ilk 3 ayda olduğu gibi...
oysa aramıyor sormuyor ilk sevgiiler gününü önemsemiyor daha evlenmeden anasına bir bardak su vermedin olayına giriyordu.bunlar az şeyler değil.

sen bilirsin seni etkilemeye çaışmayalım fakat böyle insanlara değer verip g.lerini biz kaldırıyoruz.düşün bir başkasının gözüyle olayı değerlendir.kendin değil de bir arkadaşın ya da kız kardeşin bunları yaşıyormuş gibi düşün.deli misin ne yapıyorsun derdin bence.

sebatiye anneme söyledim böyle diyor diye, annemde istemiyor zaten, bundan sonra sen barıssanda ben onunla görüsmem gencsin güzelsin sessiz sakinsin onu gördü bir daha onun gibi safını bulamam dedi peşine düştü diyor ya birde bana doktor mühendis ögretmen asker vs o kadar cok görücü geliyordu ki, verildigimde bile bilmeyip gelenler oldu sen kendini niye deger vermeyene harcatacaksın gitme terapiste falan insan daha ni
sanlıyken böyle yerlere mi gider dedi. Salak kafam sevgi sözleri duyunca sürekli karsımda görünce karısıyor

Her gün görünce etkilenmemek elde değil ama zamanla alışıyorsun galiba, seni çoook iyi anlıyorum, bende birini her gün görmek zorundayım eski sevgilimi ( Allah hakkımızda hayırlsını versin. görmeyince dayanmak daha kolaydır, bu da bi imtihan ama.

evet canım seni çok iyi anlıyorum ama mantığını kullan.değmez.çok kalitesiz ve de aile terbiyesi almamış biri.hakeza ailesi de öyle.

madem öyle çok talibin var annen bittiğini söylesin ve yeni gelen biri olursa konuşur alıcı gözüyle değerledirirsin.ayrıca kafan da dağılır.

takıntı yapmaktan dünyada başka biri yokmus hissinden kurtulursun.

ben öyle birini bıraktım.ben evlendikten 8 yıl sonra evlenebildi.oysa ne havalara girmişti benimleyken.

bir süre sonra daha kolay olacak.hal ve hareketlerini de göreceksin.görmeden kafanda çok daha fazla büyütme durumu oluyor.oysa her zaman etrafında ve ne yaptıgını felan bileceksin.çok sıradan olacak :13:

boşver yakınında kalsın.sen umursama o da nasıl bir karakter oldugunu iyice ortaya koysun.

Cok dengesız bırı ve sınır hastası&psıkıkopat....aman ha evlenırsen hayatının en buyuk hatasını yapmış olursun.... sımdıden böyle yapan ılerde evlenince neler yapmaz...bıraz benım su an ayrılmak uz. olduğum esıme de benziyor...bu hareketlerın devamında orayı burayı tekmeleme, yumruklama yanı sıddet geliyor....kadın uzerınde tahakküm kırmak ısteyen zorba,bencıl bır tıp ve aılesı var ortada...bır de sen cımrı olduğunu soylemıssın hıc cekılmez kardesım....

onların koskaca öğretmen oğullarının kıymetini bilmediğini düşünüyordur bu aile.

yürüyüşe gittim bugün, gezdim stres attım çalıştığım yer çok güzel bir yer küçük şirin... evim deniz görüyor kocaman balkonum var rahatım yerinde burada bir ömür kalabilirim demiştim eylülde ilk geldiğimde... özür grubundan belki çok çabalasam taynim çıkar ama ev taşı yeni bir yere alışmaya çalış... gideceğim yer eminim daha kötü olacak çünkü zorunlu hizmet yapmak zorundayım... bir yandan da onu görmek istemiyorum... iki ucu b.klu değnek anlayacağınız... zamanla duyarsızlaşırmıyım ki... beyefendinin önceki sevgiliside aynı okulda, o gayet rahat ve mutlu görünüyor. onu görünce içim bir nebze olsun rahatlıyor.

kararlı olduğun nispetinde rahat olursun

bu günlerin tadını çıkarmak yerine neleri düşünüp ömrümüzü yiyoruz.bir daha gelmiyor geçen günler.hele evlenince ne yorucu oluyor herşey.

anneni babanı dinle.onlar seni senden daha çok düşünürler ve bol dua.

lustral olmasa var ya ben dayanamazdım, seni seviyorum son kez sarılalım düzeltelim bilmem ne ne laflar etti bunca olandan sonra mı dedim ben çok yıprandım 2 aydır neden aynı mevzu oldu dedim olmaz artık dedim yok işte benim sevgim ikimize de yeter vs dedi ama ben karanlık kuyuya taş atamam barışmadım... sürekli kendini gösteriyor karşıma çıkıyor ben geçerken sesi çok çıkıyor vs ama rahatım çok şükür... dayanabiliyorum. içimde tarifsiz bir boşluk var ve garip bir vurdumduymazlık...

bende nişanlımdan ayrıldım1 hafta oldu
üniversitede öğretim görevlisiydi
kendini eli açık gibi gösteriyor ama bana aldığı her hediyeyi
gözüme sokardı beğendin mi bak şu bak bu...
yeter artık dedim sonradan görmeliğe tahammülüm yok.
birde maaşını abisine harcıyordu
biz evlenince onun borçlarını ödüycekmişiz ben bir kursa bile yazılamazmışım.
abisi tüm kardeşlerinin maaşlarına el koyuyordu
ben böyle tuhaf bir şey görmedim
görümcem sen çalışınca abim senin maaşınıda alır dedi.
nişanı attım tabi başka sebeblerde var.
hayırlısı sakın geri dönüş yapma
balık baştan kokar...

Sevdigini yemege cikartip ona ödettiren takim elbise alip sen öde diyen adam delikanli midir bilemedim nasil bi adam bu ya bn kndimi senin yerine koydum asla evlenmezdim

aklını çelmesine izin verme ayrıldıktan sonra aldığın onca yol boşa gider sonra. yazdıklarını okurken midem bulandı adam tam bir çıkarcı hatta biri demiş ya çalışmasan seninle evlenmezdi diye ben de öyle düşündüm biliyor musun, karaktersiz ve çıkarcı biriymiş eski nişanlın. sen de allahın sevgili kuluymuşsun ki evlenmeden kurtulmuşsun bu adamdan. hakkında hayırlısı geri dönüp baktığında oh be iyi kurtulmuşum diyeceksin bugünleri düşündükçe. geçmiş olsun demek en doğrusu galiba kısa zamanda toparlanırsın inşallah.

konu sahibi arkadaşım , ayrılmışın sanırım nişanlından çook isabetli bi karar olmuş...

benzer şeyleri yaşadım bende ayrıldım 1 yıl oldu umrumda bile değill.. iyiki ayrılmışım diyrm her geçengün....

ee tabi biraz sıkıntısı olacak ama herkes buna benzer şeyleri yaşıo emin ol .. ve çokda kendini üzme bu sefer ilerde kendini üzdüğüne üzülüosun...

ben de o işi anlamadım sen ailemin yanına gelmedin diye bu kadar olay çıkartılır mı? 1 hafta ailelerinizin yanına giderdiniz 2. haftada dönüp birlikte vakit geçiridiniz.seven insanlar fırsat kollar birlikte olmak için.yani insanın aklına neler geliyor.kolana ilaç atıp seni mecbur mu bırakacaklardı ya da bu şekilde düğün masraflarını sana mı yıkacaklardı? yani ailecek varmış galiba bir planları;tövbeee tövbeeee.

yeni gördüm mesajını sebatiye. evet herşey olabilirmiş... senin bana çok faydan oldu, Allah çocuğunun gününü görmeni nasip etsin. ben düzelir diye sabretmeyi düşünüyordum, adam psikopat çıktı

Allah daha kötülerinden korusun canım.hep en güzel şekilde dua et ve Allahım lütfundan kereminden iste istediğini.onun hazinesi sonsuz, rahmetini esirgemediği kullarından eylesin bizi

bu ne böyle valla onu bunu bilmemde şu erkekler kadına hesap ödedirken hiçmi utanmıyolar bunu savunan bayanlarda var ama ben eğer öğrenci falan değilse böyle durumlara kendi sokmama taraftarıyım .

nişanlında tuhafmış acaba nişanlandıktan sonra ne oluyoda değişiyo bu erkekler anlamıyorum

keşke sadece hesap ödetmek olsaydı sorun kendisi iyi olsaydı da... psikopat çıktı cani çıktı bugün... bana köpek almıştı onu öldürmüş evinin önü kan revan...

Seni tutan lustral değil bacım kendinsin lustral çook hafif bir antidepresandır çoğu zaman hiç etki etmez sen psikolojik olarak lustral den sanıyorsun ama değil bırakıp bunu atlatacağına inansan da sonuç aynı oluur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…