Nişanlıyım ama nişanlımı sevemedim.

Çok haklısın. Önce karşıdaki kişiyi üzmeyim dedim ama onu da üzmüşüm bu süreçte. Evlensem daha kötü olacak

Ailem önce iş sonra eş demişti. Bence bilezikten önce mesleğini koluna tak

Nişanı atsan en fazla ne olabilir ki. En fazla bir kaç gün bilemedin bir kaç hafta tepkili olurlar sonra unutulup gider. Ömür boyu sevmediğiniz biriyle yaşamaktan kötü mü?

Ayrıca ağız şapırdatma olayına ben de uyuz oluyorum. Bu şekilde yemek yiyen arkadaşlarımla bile görüşemiyorum elimde değil.

Beni en iyi siz anlarsınız. Adam ağzında bir şey yokken bile şappırdıyor
Aaa yok asla. Dünya iyisi olsun yapamam. Belki bendeki de hastalık boyutundadır bilmiyorum ama toplu taşımada bile şak şak sakız çiğneyenleri uyarıyorum -kibarca tabi- bir de bu öyle bir durum ki, yapan farkında olmadığı için düzeltmesi de çok zor oluyor.

Ağız şapırdatma vs. neyse de adamın zayıflığını, giyimini, çok konuşmasını falan nişanlanmadan fark etmeniz lazımdı. Nasıl göremediniz? Geçen bana da biri görücü olmak istedi, isim soyisim istedim. Açtım baktım sosyal medyadan, görünüşünü beğenmedim, yok dedim. Hiç görüşmedim bile.
Yani sizin de en azından dış görünüşünü beğenmeme lüksünüz vardır. Yok deseydiniz baştan. Ne diye nişanlandınız ki?

Nişanlılık sürecinin amacı karşı tarafı tanımak zaten. Tanırsın olursa devam edersin olmazsa ayrilirsin

Niye sevmedin ne ya bunu açıklatması bile saçma. Büyüklerin lafına uyup görücüyü kabul ederseniz olacağı bu şimdi anlat anlatabilirsen elektrik alamadım olayını.
Pasif olmayın bu sizin hayatınız o adamla sen aynı eve gireceksin.

Evlenecek olan sizsiniz babanız değil,büyüklerimiz tabulardan kurtulamıyor maalesef bizleri de bir çıkmaza
Eğer nişanı atarsam nelerle karşılaşabilirim

Sevmediğiniz bir adamla evlenmekten,mutsuz olmaktan fedakar bayan, anne, evlat rolünden kurtulacaksınız,özgürlüğünüzü kaybetmeyin dik durun karali olun

Okuyunca bile daraldım,sevip sevilmeden evlenmeyin....

Bir kaç ay sonra ten uyumu yok mutsuzum diye konu açarsınız.
Yanınızda olmasına tahammülünüz yokken yatağınızda düşünemiyorum. Babanız düşünce yapısı gereği karşı gelebilir ama evlenip boşansanız,mutsuz olsanız daha mı iyi sanki?

Yanında tiksindirici hareketler yap. Yanlışlıkla geğir falan. Hafiften burnunu karıştır. Durduk yere kahkalar at pardon sinirlerim bozuk de. Kendisi tiksinir ayrılır belki.

Birkaç rahatsızlığımı dile getirdim ama değişmez 28 yaşında oturmuş hareketleri

Her zaman kendin tanımakta fayda getirmiyor. Sekiz yıldır birbirini tanıyan arkadaşlarım beş ay dolmadan boşandı. Bu işin görücü usulüyle veya diğer türlüsüyle alakası yok veya pasiflikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…