annenizin şiddet uygulaması çok yanlış evet.
ama bir yanda anneniz, bir yanda nişanlınız var. sizi ne olursa olsun bu yaşa o nişanlı getirmedi. yarın Allah korusun ayrılık olsa, sığınacağınız tek yer ailenizin evi-görüyorum ki yalnız yaşamaya hazır bir insan değilsiniz, olsanız şimdi kaçmak yerine kendinize bir hayat kurmayı planlardınız, el mahkum bir şey olsa dönüp dolaşıp gideceğiniz yer belli-.
bunu da geçtim, kimseye ailenizden "bu kadın" gibi kelimelerle bahsetmemenizi tavsiye ederim. ellerine direkt koz veriyorsunuz. yarın dayak yeseniz, aç bırakılsanız, aldatılsanız, güvenip gidecek yerinizin olmadığını biliyor. "sanki babanın evinde dayak yemiyordun" savunmasıyla birlikte gelecek hayatınızda maddi veya manevi şiddet sizi bekliyor eminim. evlilik güllük gülistanlık bir kurum değil. eşimden ne şiddet gördüm, ne hakaret, ne en ufak bir kısıtlama. özel günleri her zaman hatırlayan, ev işlerinde daima bana yardımcı, her şeyin önüne benim mutluluğumu koyan bir eşim var, buna rağmen evlilik kendi doğası gereği olumsuzluklar, zorluklar içeriyor. o izlediğimiz pembe dizilere benzemiyor.
yakmayın kendinizi