Bi ara annem beni de isirmisti. 250 metre kare evi temizlikcinin isi annemin icine sinmiyor diye ikimiz dip bucak 1 hafta temizlemistik. Kislik halilara geldi sira lutfen dedim bunlari fabrikaya gonderelim ikimize de yazik kaldiramayiz bunlari diye. Tamam dedi yapamayiz ikimiz zaten dedi. Bir sabah uyandim etrafta tek bir hali bile yok.

Sabah saat 8 de annem butun halilari tek basina omuzlayip terasa cikarmis. Neymis efendim fabrikanin nasil yikadigi belli degilmis halilarini yipratirmis. 8 tane kocaman hali....
Bi taraftan hali yikiyordum bir taraftan bidi bidi konusuyordum biktim senin temizliginden diye. Annem de elimden cek pasi almak istedi konusacaksan yapma dedi

benim de vicdanim kabul etmez ben oturayim da annem is yapsin. O cekistirdi ben cekistirdim bi sure sonra kadin dayanamadi elimi isirdi. Ama birakmadim cekpasi. Konusmayi kestim hem agladim hem hali yikadim. Ustelik bunlar olurken kpss ye hazirlaniyordum

halilar bitene kadar agladim. Sonra annem cikarip bana para verdi emeklerimin karsiligi olarak

aksam da butun kardeslerime babama bu olayi anlatip gulduk.hala da annemle hatirladikca guleriz. Insanin annesi bambaska. Ben de o zaman simdiki esimi arayip gel kacir beni deseydim sacmalama derdi bana. Kizardi...keske annem simdi de yanimda olsa elimi isirsa...esinle yasadiklarin baska ama anne bambasks. ALLAH annelerimizi basimizdan eksik etmesin