• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlıyım annem bana el kaldırdı

Bende acaba bendemi sorun var diye dusunuyorudm annemin beni dovme anilarina hep gulerim.
Ama kismet olur nisanlanirsam sirf tepkisini olcmek icin annem beni isirdi gel kurtar beni bu siddete meyilli kadindan diyecegim:halay:
Bi kere kardeismle kavga yapiyorduk annem durun felan derken delirdi ustumuze birbyurudu biz kactik diger odaya ablamda olayla alakasi yok diye rahat yayilmis koltuga annem cekil sende surdan dedi bunu bi itti koltuktan dustu :KK45:
Ablam sinirden ne diyecegini sasirdi ben sana ne yaptimda beni itiyorsun sisko patates dedi:olamaz:
Annem gulmeye basladi bizde firsat bilip odaya daldik:confused:
Yok sorunlu degiliz biz anneye babaya kardese kusulur mu ya...ne sacma. Kavga edersin sac bas dalarsin ama aksam hicbir sey olmamış gibi devam edersin her seye. Benim kardeslerim siraya girmisti anne bizi de isir da bize de para ver diye. Bence aile olmak bunu gerektirir.

Yok sorunlu degiliz biz anneye babaya kardese kusulur mu ya...ne sacma. Kavga edersin sac bas dalarsin ama aksam hicbir sey olmamış gibi devam edersin her seye. Benim kardeslerim siraya girmisti anne bizi de isir da bize de para ver diye. Bence aile olmak bunu gerektirir.
Ya biz burda boyle konuayoruzda konu sahibi bence kacti nisnalisiyla hic ses soluk yok kac saatir aksma nisanlisi gecekti:KK53:

yaşın kaç bilmiyorum ama hayatının en büyük hatasını yapmışsın asla ev içini kocana dahi anlatma sahipsiz sanar ezer tam tersi prensesmişsin gibi anlatta bu kız böyle alışmış benim bunu daha iyi yaşatmam gerek desin.sen ileride çok çekersin sırf bu yüzden bak bu lafımı unutma sana ne diyecek biliyormusun ilk kavganızda şiddet göreceksin ananın evinden alışmışsındır der kesin.

Konu sahibesi yok piyasada sen buraya yaz konunu bence:KK53:
Konuyu bırakıp başka bi konuya geçtim diye kınu sahibi kızmaz mı , ama belki dikkatini çeken olur da bana yoldaş olur , ya şimdi ben bi yazı okudum bayanın birisi yemeden kesmeden ip atlayarak tamm 8 kilo vermiş , ee bende duyunca iştahlandım tabi , ama tek yapmak istemiyorum , tek olursam hemen bırakiveriuorum , bana destek olmalarını istiycektim

Konuyu bırakıp başka bi konuya geçtim diye kınu sahibi kızmaz mı , ama belki dikkatini çeken olur da bana yoldaş olur , ya şimdi ben bi yazı okudum bayanın birisi yemeden kesmeden ip atlayarak tamm 8 kilo vermiş , ee bende duyunca iştahlandım tabi , ama tek yapmak istemiyorum , tek olursam hemen bırakiveriuorum , bana destek olmalarını istiycektim
He oallimda buradan nasil olalim bebisim:spor:
Yalniz kobu gittikce komik hal almaya basladi bence geyige tasinsin:sus:

Back
X