- 19 Eylül 2015
- 19
- 3
- 1
- 39
- Konu Sahibi eldivenbere
-
benim de vardı başımda, sert çıkıp atarlandığımda geri tepmişti olay, ilişkimizin en tatlı ve romantik anlarında, atıyorum çocuun adı ahmet dyelim, ahmet sana bu kadar yük olmasa ne kadar rahat görüşürüz şimdi eksiye düştük ya ben de çekiniyorum şuraya gidelim buraya gidelim demeye falan diyodum ben, adam vicdan yapıyodu. mesela birşey beğendiğinizi alamadığınızı çok içinizde kaldığını söyleyin, alamadım aşkım seni de düşündüm başında o kadar borç var zaten, hem ahmet hem ben yük oluyoruz sana diye yavaş yavaş işte sinsi sinsi tatlı laflar
öbür türlü başkası adına kredi çeker,gizli gizli para verir canın çok yanar.Önlemini baştan al.
Yalnız yaşıyorsa o zaman çalışacak yahu.Böyle nereye kadar? Kendi evi mi var bu adamın yoksa kira da mı yaşıyor? Nasıl geçiniyor ki bu adam,sonuçta sevgilinde biryere kadar verebilir para.Kendi evi değilse eğer bunun kirası,elektriği,suyu,doğalgazı,mutfak masrafı vs. nasıl karşılanıyor bunlar? Kendi evi olsa bile kirayı saymazsan yine onun dışında bir sürü masraf olur.Nasıl ödeniyor bunlar?
Bak sen şuna adam kurmuş düzenini resmen.Yahu hiç utanmıyor mu insanlardan para istemeye? Hiç mi iş yok nasıl bulamıyor ya? Gururlu insan gerekirse mendil satar yine kimseden para istemez,bu ne arsızlık böyle.Şuraya yazıyorum siz evlenin bu adam sizin evinizden çıkmaz.Yer,içer,çamaşırına kadar yıkatır size hatta kalmaya bile gelir.Kesinlikle bu adamla arkadaşlık ilişkisini tamamen kesmeli nışanlın.Para vermeyi geçtim,selam bile vermemeli bence.Tekrar söylüyorum yol yakınken nışanlınla konuş,evlendikten sonra çok geç olacak.Böyle insan adamı gırtlağa kadar borca sokar.Yemek masrafı yok o bize ait , faturalara da destek veriliyor ... Kalanını da başkalarından karşılıyor sanırım en azından umduğum bu
Bak sen şuna adam kurmuş düzenini resmen.Yahu hiç utanmıyor mu insanlardan para istemeye? Hiç mi iş yok nasıl bulamıyor ya? Gururlu insan gerekirse mendil satar yine kimseden para istemez,bu ne arsızlık böyle.Şuraya yazıyorum siz evlenin bu adam sizin evinizden çıkmaz.Yer,içer,çamaşırına kadar yıkatır size hatta kalmaya bile gelir.Kesinlikle bu adamla arkadaşlık ilişkisini tamamen kesmeli nışanlın.Para vermeyi geçtim,selam bile vermemeli bence.Tekrar söylüyorum yol yakınken nışanlınla konuş,evlendikten sonra çok geç olacak.Böyle insan adamı gırtlağa kadar borca sokar.
O zaman sen ondan ayrıl,o da bir ömür boyu kankisiyle birlikte takılsın kafasına göre.Maddi açıdan kurtulup,kurtulmadığını hiçbir zaman anlayamazsın.Sana tamam der,gizli gizli yine yedirir ona.Sürekli başında değilsindir herhalde nereden bileceksin para verip vermediğini? Evlendiğinizde de eşini borca sokarsa ne olacak? O zaman da çalışıp,birlikte ödemek zorunda kalırsınız elin adamının borcunu.Aramız iyi değil sürekli birbirimizle dalaşıyoruz o kadarına cesaret edemez gibi geliyor ama bir de ederse .... Kaynanadan beter metres gibi iki eve bakıcaz anlaşılan ... Arkadaşlığını asla tamamen bitirmez ondan eminim benden ayrılır ondan yine ayrılmaz ... Maddi olarak asalaklığından kurtulsam o bana yetecek
O zaman sen ondan ayrıl,o da bir ömür boyu kankisiyle birlikte takılsın kafasına göre.Maddi açıdan kurtulup,kurtulmadığını hiçbir zaman anlayamazsın.Sana tamam der,gizli gizli yine yedirir ona.Sürekli başında değilsindir herhalde nereden bileceksin para verip vermediğini? Evlendiğinizde de eşini borca sokarsa ne olacak? O zaman da çalışıp,birlikte ödemek zorunda kalırsınız elin adamının borcunu.
Çok malsınızHayırdır sorun ne ?
Beğenmediysen üyelik iptali isteyebilirsin.Bu ne biçim bi site
Sende öyleÇok malsınız
Çok malsınız
Neyse üyelik iptali istemene gerek kalmadı,kendi ipini kendin çektin zatenÇok malsınız
Kezbanlar diyarı pfSende öyle
Ay uzak dur benden ezik çok meraklıydımNeyse üyelik iptali istemene gerek kalmadı,kendi ipini kendin çektin zaten
Mune ablacım seni bekliyoruz.
Defolup çıkarsın bu kadar basit. .Kezbanlar diyarı pf
Eziğin kim olduğu belli,yazdıklarından anlıyoruz zaten.Meraklı değilsin ama üye oluyorsun.Komiksin ciddenAy uzak dur benden ezik çok meraklıydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?