Nişanlıyım geleceğimden korkuyorum

buna benzer şekilde davrandım aslında ( farkında olmadan ) hiçbir yararı olmadı ... Ya da tam beceremedim o cilve olayını .

Yemek masrafı yok o bize ait , faturalara da destek veriliyor ... Kalanını da başkalarından karşılıyor sanırım en azından umduğum bu

Yemek masrafı yok o bize ait , faturalara da destek veriliyor ... Kalanını da başkalarından karşılıyor sanırım en azından umduğum bu
Bak sen şuna adam kurmuş düzenini resmen.Yahu hiç utanmıyor mu insanlardan para istemeye? Hiç mi iş yok nasıl bulamıyor ya? Gururlu insan gerekirse mendil satar yine kimseden para istemez,bu ne arsızlık böyle.Şuraya yazıyorum siz evlenin bu adam sizin evinizden çıkmaz.Yer,içer,çamaşırına kadar yıkatır size hatta kalmaya bile gelir.Kesinlikle bu adamla arkadaşlık ilişkisini tamamen kesmeli nışanlın.Para vermeyi geçtim,selam bile vermemeli bence.Tekrar söylüyorum yol yakınken nışanlınla konuş,evlendikten sonra çok geç olacak.Böyle insan adamı gırtlağa kadar borca sokar.

Aramız iyi değil sürekli birbirimizle dalaşıyoruz o kadarına cesaret edemez gibi geliyor ama bir de ederse .... Kaynanadan beter metres gibi iki eve bakıcaz anlaşılan ... Arkadaşlığını asla tamamen bitirmez ondan eminim benden ayrılır ondan yine ayrılmaz ... Maddi olarak asalaklığından kurtulsam o bana yetecek

O zaman sen ondan ayrıl,o da bir ömür boyu kankisiyle birlikte takılsın kafasına göre.Maddi açıdan kurtulup,kurtulmadığını hiçbir zaman anlayamazsın.Sana tamam der,gizli gizli yine yedirir ona.Sürekli başında değilsindir herhalde nereden bileceksin para verip vermediğini? Evlendiğinizde de eşini borca sokarsa ne olacak? O zaman da çalışıp,birlikte ödemek zorunda kalırsınız elin adamının borcunu.

Bir de anlamadığım şu bana karşı o kadar anlayışlı sevecen ki ne istersem yapar bir dediğimi iki etmez ... Ama bu konuda değil işte Onun bu konuda söylediği tek şey '' abartıyorsun ! '' ya gözümle görüyorum abartıyor olabilir miyim siz söyleyin ? hiç hesap ödememesi , sürekli para istemesi ... Ve verilen paralar borç olarak verilmiyor geri alması yok ... Borç olsa bi nebze belki öder dicem ama yok öyle bir şey ... zaten o kadar pişkin ki bana borç verir misin demez faturamı yatıramadım bi yatırsana der... Kaç kere yanımda oldu ... Bir de olmadığım zamanlar var tabi ...

Biz çalışmaktan geberelim elin asalağına bakmak için ... Delircem ya ben bu konuyu derhal konusmalıyım !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…