Nişanlıyım nişanı atmalımıyım lütfen fikir verin çok önemli :(

nişan atmalımıyım

• evet

OY: 176 98,9%
  • hayır

OY: 2 1,1%

• Ankete Katılan
    178

aysegul1238

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
26
2
36
31
Merhaba Arkadaşlar ben ilk defa yazıyorum durumumu anlatim görücü usulü nişanlandım nişanlım bana çok değer veriyor seviyor ama çapkın biri sürekli instagramlarda biliyorum msjlasıyo kızlarla ve inkar ediyor ama ben bu durumdan çok rahatsızım işlettiğimde oldu hemen yanaşıyor sürekli evlenince yapmam diyor yapıyorsamda ihtiyaç diyor sizce napmalıyım benım kaldıramayacagım bir durum evlenıncede devam olur mu yoksa düzelir mi nişanı atsam mı?

Evlenince de aynen devam eder , kurtul gitsin , daha yolun başındasın .

İhtiyaçtan mı yapıyormuş evlenince yapmazmıymış evlenincede her gün aynı tat olurmu yetmiyorsun diyecek

Birbirinize karşı en heyecanlı ve istekli olmanız dönemde gözü dışarıda
Evlenince, birçok şey monotonlaşınca yapmaması kaçınılmaz bence

Değer vermek, sevmek lafla olmuyor arkadaşım. Gerçekten onun için önemli olsan eylemine yansır; seni üzüp, kaybetme korkusu olur. Sen baştan bir daha analiz et ilişkinizi.

bana çok değer veriyor seviyor
belli ya. öyle değerlesin ki uçan kuşa iş atıyo adam.
işlettiğimde oldu hemen yanaşıyor
daha nasıl bi kanıt bekliyosun.
evlenince yapmam diyor
bi sonraki cümlede kendiyle çelişmiş zaten.
yapıyorsamda ihtiyaç diyor
snein ihtiyacın yok mu sen de yap o zaman?

gerçekten bazen kadınların iq seviyelerinden şüphe ediyorum .eksi bakiye filan açlışıyo galiba sizde.

Devam eder huy çünkü bu.nişanlıyken görmen büyük şans.nişandan dönmek zor değil.ya evliyken görseydin

Evlenince de "ihtiyaçtan" yapar gene. Sen ona yetemezsin falan, bahane mi yok? Direkt kendini belli etmiş, evlenince de bunlarla uğraşmak istemiyorsanız ayrılın.

Neyse ki görmüşsün, neyse ki itiraf etmiş. Ne yapayım diye düşünmen de çok saçma olmuş. Aldatılacağını bildiğin, şüphe ettiğin birisiyle neden evleneceksin canına mı susadın? İyi ki evlenmeden önce ortaya çıkmış.

Canım nişan atsan ailen ne tepki verir?
Eger kizmazlarsa hiç düşünme. Ama kızacaklarsa da babanla sakin sakin konuş anlat ayril

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…