Nişanlıyım nişanı atmalımıyım lütfen fikir verin çok önemli :(

nişan atmalımıyım

• evet

OY: 176 98,9%
  • hayır

OY: 2 1,1%

• Ankete Katılan
    178
HAYATIMDA BÖYLE ŞEYE KATLANAMAM DEDİĞİM ŞEY İNKAR EDİYOR BİRDE ALLAH IM NE ZOR AMA KESİN ATACAM ÇÜNKÜ BEN EVLENDIKTEN SNRA BUNA KATLANAMAM

ihtiyaç derken?
kız bağımlısı mı olmuş?
yazmazsa kriz mi geçiriyormuş?

tabi ki ayrıl.
can çıkar huy çıkmaz.

Aldatıyor demen insanlarin agizlarinin kapanmasina yeterli olur bence..
Evli degilsin çoluğun cocugun yok ki affet desinler..

Cekin adam akilli konuşun boyle devam edersen seninle yollarimi kesinlikle ayiricam ve bu kararimdada cok ciddiyim ha dersenki hala durumum budur ozaman sen yoluna ben yoluna arkadas kimse kimsenin vaktini harcamasin ... Diye zaten eger kabullenemiyorsan birak ama degisir diye icinde bi isik varsa dur daha izle ama hemen evlenme tani kesinlikle..

Neyin ihtiyacıymış bu!!hangi eksiğini gideriyor?evlenince yapmam "ne demek nasıl rezil açıklanamaz bi laf.Aldatmanın belli zamanı mevsimi mi varmış.Bu kadar da saf olmayın yahu.Herkes evleniyor.hepsi sizinki gibi değil

HEPSİNİ TAM ANLATAMADIM YANİ BU BENİM GÖRDÜKLERİM NE YAPIYOR NE YAPMIYOR BİLEMEM Kİ AİLEMİN HERKESİN GÖZÜNE GİRDİ KIMSE BN ANLATMASAM ANLAMAZ YANİ AMA BEN EMİNM KONUŞUYOR KIZLARLA VE BN ONA BILIYORUM DEDIĞIMDE BN BIRSEY YAPMIYORUM YAPSAMDA İHTİYAÇDIR SANA KIYAMADGM İÇİN SENİN DEĞERİN ONLARLA AYNI DEĞİL DEYİP BNI KANDIRMAYA ÇALIŞIYOR VE BENİM ASLA KABUL ETMEDĞİM İÇKİ İÇMİŞ ÖNCEDEN BN KESINLIKLE KABUL ETMEM DEDİM İÇMEM DEDİ AMA GEÇENLERDE İÇMİŞ AYRILIK NOKTASINA GELDIK BIR SANS VERDIK AMA BENIM İÇİM RAHAT DEĞİL SANKİ YINE İÇER YNE KONUŞUR KIZLARLA ,

neyin ihtiyacıymış bu ya üzgünüm ama sandığın gibi sana değer verdiği yok, malesef zırnık değer vermiyor ve evlenince de yapar, bu tip şeyler bağımlılık gibi çünkü...

ÖYLE ÇIKMAZLARDAYIM Kİ KİMSEYLE ÇIKMAZDIM BİLE ANNEMİN ÇOK BEGENMESIYLE BENDE ISINMIŞTIM AMA SEVMIYORUM AŞIK DEĞİLİM BENİ ÇOK SEVDİ DİYE KABUL ETMIŞTIM AMA MEĞER HİÇTE ÖLE DEĞİLMİŞ KENDIME YAKISTIRAMYRM NİŞAN ATMAYI AMA ATMAK ZORUNDAYIM BİRDHA KİMSEYE GÜVENEMEM Kİ NİŞAN BİLE YAPMAM DİYORUM NASIL YAPACAM ACABA KARŞIMA BUNU ALDATTIGI İÇİN BIRAKICAM AMA ALDATMAYAN BİR ERKEK ÇIKACAK MI ???

Tabiki devami olur bunun sende farkindasin :/

Evlenince ihtyacimi gdecekmis.hamile kalinca yne ihtyaclari cikmasin ortaya.smdiden kac kurtar kendini .kimse degsmez

Kıyamayan adam üzmeye kıyamaz sevişmeye değil.

Ayrıca büyük harflerle yazmak yasak.

Bunun gibi gevrek gevrek simdi aldatiyorum sonra yapmam diyenini hakkaten zor bulursun bak :) başarısızlık olarak gorecegine nisan atmayi sevmedigin asik olmadigin bi adamla ayni evde ömür gecirmek nasi korkunc gelmio en basta sana.

Ben kimseye ayril yada bosan diye asla.yorum.yapmadm.yapacağımıda sanmazdim. Ama aldatan ve bir kere dahi olsun icen bir adamla yuva kurulmaz. Evli olsan yine bsy diyemezdm ama nisan bu yol.yakinken donmelisin. Kimsede seni suclayamaz. Kararindada sakn donme lutfen. Boyle biriyle evlendigini dusunemiyorumm

Yaparsamda ihtiyaç mı ?
Siz hala soruyor musunuz ?
Yolun sonu başından belli

ben buranın kurallarını pek bilmiyorum ilk defa yazdığım için kusura bakmayın ,,,

Yani çok çok pişmanım nişan yaptığım için ama bir yandanda bu benim imtihanımmış dıyorum ve çok üzülüyorum ben böyle biri değilken bana böyle birinin denk gelmesine iyiki buraya yazmışım çünkü inanılmaz doluydum demekki ben abartmıyorum haklıyım kendime yedıremıyodum salakmışım ya baştan yapmıyacaktımda annem işte annem hep olumlu baktı yanılttı benı onun izinden gittim ama

Boyle dusunup kendini uzmemelisin. Bunlar hep tecrube. Baska bir zaman baska bir konuda daha temkinli olacaksn cok farkli bakacaksin hayata, insanlara. Simdi dogal olarak uzuleceksin. Yasa butun duygularin. Basin dik olsun ve sunu unutma iyi insanlar gercektn var.

Nişan atmakta ne var sonucta tanima evresi olmayacaksa ayrilirsin olur biter. Onun ihtiyaci evlenincede bitmez birde hamilelik oldumu tamamdir ac kurt misali disariya saldirir bu tipler. Asikta degilsin ilk nişan atanda olmayacaksin goz göre göre devam edip kendini boyle bir hatanin icine atma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…