- 26 Kasım 2014
- 3.206
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi aysegul1238
-
İnsanların ne dediği çok mu önemli ? Adam sizi aldatıyor herhalde anne babanız buna göz yummaz ?EVET ZATEN AMACIM KAFAYA KOYDUĞUM ATMAK AMA NASIL İKNA OLMUYOR NE DİYECEM İNSANLARA
AYNEN ÖNEMLİ OLMAMALI KEŞKE BU DERECEYE GELMESEYDİM ÖNCEDENDE FARKETMİŞTM DÜZELR DEDİM NİŞAN YAPINCA AMA YOKİnsanların ne dediği çok mu önemli ? Adam sizi aldatıyor herhalde anne babanız buna göz yummaz ?
ihtiyaç derken?Merhaba Arkadaşlar ben ilk defa yazıyorum durumumu anlatim görücü usulü nişanlandım nişanlım bana çok değer veriyor seviyor ama çapkın biri sürekli instagramlarda biliyorum msjlasıyo kızlarla ve inkar ediyor ama ben bu durumdan çok rahatsızım işlettiğimde oldu hemen yanaşıyor sürekli evlenince yapmam diyor yapıyorsamda ihtiyaç diyor sizce napmalıyım benım kaldıramayacagım bir durum evlenıncede devam olur mu yoksa düzelir mi nişanı atsam mı?
Merhaba Arkadaşlar ben ilk defa yazıyorum durumumu anlatim görücü usulü nişanlandım nişanlım bana çok değer veriyor seviyor ama çapkın biri sürekli instagramlarda biliyorum msjlasıyo kızlarla ve inkar ediyor ama ben bu durumdan çok rahatsızım işlettiğimde oldu hemen yanaşıyor sürekli evlenince yapmam diyor yapıyorsamda ihtiyaç diyor sizce napmalıyım benım kaldıramayacagım bir durum evlenıncede devam olur mu yoksa düzelir mi nişanı atsam mı?
Tabiki devami olur bunun sende farkindasin :/Merhaba Arkadaşlar ben ilk defa yazıyorum durumumu anlatim görücü usulü nişanlandım nişanlım bana çok değer veriyor seviyor ama çapkın biri sürekli instagramlarda biliyorum msjlasıyo kızlarla ve inkar ediyor ama ben bu durumdan çok rahatsızım işlettiğimde oldu hemen yanaşıyor sürekli evlenince yapmam diyor yapıyorsamda ihtiyaç diyor sizce napmalıyım benım kaldıramayacagım bir durum evlenıncede devam olur mu yoksa düzelir mi nişanı atsam mı?
Evlenince ihtyacimi gdecekmis.hamile kalinca yne ihtyaclari cikmasin ortaya.smdiden kac kurtar kendini .kimse degsmezMerhaba Arkadaşlar ben ilk defa yazıyorum durumumu anlatim görücü usulü nişanlandım nişanlım bana çok değer veriyor seviyor ama çapkın biri sürekli instagramlarda biliyorum msjlasıyo kızlarla ve inkar ediyor ama ben bu durumdan çok rahatsızım işlettiğimde oldu hemen yanaşıyor sürekli evlenince yapmam diyor yapıyorsamda ihtiyaç diyor sizce napmalıyım benım kaldıramayacagım bir durum evlenıncede devam olur mu yoksa düzelir mi nişanı atsam mı?
Kıyamayan adam üzmeye kıyamaz sevişmeye değil.HEPSİNİ TAM ANLATAMADIM YANİ BU BENİM GÖRDÜKLERİM NE YAPIYOR NE YAPMIYOR BİLEMEM Kİ AİLEMİN HERKESİN GÖZÜNE GİRDİ KIMSE BN ANLATMASAM ANLAMAZ YANİ AMA BEN EMİNM KONUŞUYOR KIZLARLA VE BN ONA BILIYORUM DEDIĞIMDE BN BIRSEY YAPMIYORUM YAPSAMDA İHTİYAÇDIR SANA KIYAMADGM İÇİN SENİN DEĞERİN ONLARLA AYNI DEĞİL DEYİP BNI KANDIRMAYA ÇALIŞIYOR VE BENİM ASLA KABUL ETMEDĞİM İÇKİ İÇMİŞ ÖNCEDEN BN KESINLIKLE KABUL ETMEM DEDİM İÇMEM DEDİ AMA GEÇENLERDE İÇMİŞ AYRILIK NOKTASINA GELDIK BIR SANS VERDIK AMA BENIM İÇİM RAHAT DEĞİL SANKİ YINE İÇER YNE KONUŞUR KIZLARLA,
ÖYLE ÇIKMAZLARDAYIM Kİ KİMSEYLE ÇIKMAZDIM BİLE ANNEMİN ÇOK BEGENMESIYLE BENDE ISINMIŞTIM AMA SEVMIYORUM AŞIK DEĞİLİM BENİ ÇOK SEVDİ DİYE KABUL ETMIŞTIM AMA MEĞER HİÇTE ÖLE DEĞİLMİŞ KENDIME YAKISTIRAMYRM NİŞAN ATMAYI AMA ATMAK ZORUNDAYIM BİRDHA KİMSEYE GÜVENEMEM Kİ NİŞAN BİLE YAPMAM DİYORUM NASIL YAPACAM ACABA KARŞIMA BUNU ALDATTIGI İÇİN BIRAKICAM AMA ALDATMAYAN BİR ERKEK ÇIKACAK MI???
Ben kimseye ayril yada bosan diye asla.yorum.yapmadm.yapacağımıda sanmazdim. Ama aldatan ve bir kere dahi olsun icen bir adamla yuva kurulmaz. Evli olsan yine bsy diyemezdm ama nisan bu yol.yakinken donmelisin. Kimsede seni suclayamaz. Kararindada sakn donme lutfen. Boyle biriyle evlendigini dusunemiyorummHEPSİNİ TAM ANLATAMADIM YANİ BU BENİM GÖRDÜKLERİM NE YAPIYOR NE YAPMIYOR BİLEMEM Kİ AİLEMİN HERKESİN GÖZÜNE GİRDİ KIMSE BN ANLATMASAM ANLAMAZ YANİ AMA BEN EMİNM KONUŞUYOR KIZLARLA VE BN ONA BILIYORUM DEDIĞIMDE BN BIRSEY YAPMIYORUM YAPSAMDA İHTİYAÇDIR SANA KIYAMADGM İÇİN SENİN DEĞERİN ONLARLA AYNI DEĞİL DEYİP BNI KANDIRMAYA ÇALIŞIYOR VE BENİM ASLA KABUL ETMEDĞİM İÇKİ İÇMİŞ ÖNCEDEN BN KESINLIKLE KABUL ETMEM DEDİM İÇMEM DEDİ AMA GEÇENLERDE İÇMİŞ AYRILIK NOKTASINA GELDIK BIR SANS VERDIK AMA BENIM İÇİM RAHAT DEĞİL SANKİ YINE İÇER YNE KONUŞUR KIZLARLA,
Yaparsamda ihtiyaç mı ?Merhaba Arkadaşlar ben ilk defa yazıyorum durumumu anlatim görücü usulü nişanlandım nişanlım bana çok değer veriyor seviyor ama çapkın biri sürekli instagramlarda biliyorum msjlasıyo kızlarla ve inkar ediyor ama ben bu durumdan çok rahatsızım işlettiğimde oldu hemen yanaşıyor sürekli evlenince yapmam diyor yapıyorsamda ihtiyaç diyor sizce napmalıyım benım kaldıramayacagım bir durum evlenıncede devam olur mu yoksa düzelir mi nişanı atsam mı?
Boyle dusunup kendini uzmemelisin. Bunlar hep tecrube. Baska bir zaman baska bir konuda daha temkinli olacaksn cok farkli bakacaksin hayata, insanlara. Simdi dogal olarak uzuleceksin. Yasa butun duygularin. Basin dik olsun ve sunu unutma iyi insanlar gercektn var.ben buranın kurallarını pek bilmiyorum ilk defa yazdığım için kusura bakmayın ,,,
Yani çok çok pişmanım nişan yaptığım için ama bir yandanda bu benim imtihanımmış dıyorum ve çok üzülüyorum ben böyle biri değilken bana böyle birinin denk gelmesine iyiki buraya yazmışım çünkü inanılmaz doluydum demekki ben abartmıyorum haklıyım kendime yedıremıyodum salakmışım ya baştan yapmıyacaktımda annem işte annem hep olumlu baktı yanılttı benı onun izinden gittim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?