Nişanlıyım nişanı atmalımıyım lütfen fikir verin çok önemli :(

nişan atmalımıyım

• evet

OY: 176 98,9%
  • hayır

OY: 2 1,1%

• Ankete Katılan
    178
Ke
kurtul biran önce adam açıkça ileride yapmam şuan yapıyorum demiş
sana az biraz saygısı olsa sevgisi olsa yüzüne yüzüne dümdük söylemezdi
Kesinlikle sana saygisinin olmadigini dusunuyorum.seni kaybetme korkusu da yok olsa boyle dik dik soyleyemezdi arkadasin dedigi gibi ayrilman daha hayirli gibi

Soylediklerini yapiyorsa nisani at derim.

Ihtiyactan yanasmak ne ya bu zaten iliskinize ihanet demek.

Isletmissin hemen yanasmis tav olmus. Sence kac yasina gelmis adam bir imzayla butun huylarini geride birakir mi?

Sizi evlenene kadar yok ihtiyacti yok birakirim diye kandiriyor. Evlendikten sonra ayrilma dusuncesi uygulamasi daha zor olacak.

Asla yakma kendini

Oylamanın sonucunda 34 evet 1 hayır yazıyo o 1 kişiyi merak ettim, nişanlısı çaktırmadan mı oy verdi dedim kendime istemsizce. Öyle ihtiyaç mihtiyaç yok canım yol yakınken uzaklaş. Yarın öbür gün hamile kalacaksın, çok yakının vefat edecek vs o zaman da ihtiyaç deyip gözü dışarı kayacak bi de pişkin pişkin cevap vermiş hasbam.

Nasıl yani, ihtiyaç duyuyorum diyor resmen itiraf ediyor ve sen hala onunla birlikte misin?

Neye ihtiyaç duyuyor instagramdan sapıklık yapmaya mı? Bununla mı tatmin oluyor, ay bazı insanlar ne kadar aç ya

Değer verdiğim biri zamanında şöyle demişti, bir erkek sevgilyken nişanlıyken neyse evlendikten sonra x10 demişti. Dikkate al bence. Ve direk ayrıl. Bence rengini belli etmiş zaten birde yalancı . Heleki evlennce yapmam diyor. Evlenınce ne değişicekmiş. Olmayan karakteri mi!?

Ay at gnişanıohh misss bende bi kere nişanlandim eşimden önchayatımdguvenliydi yakisikliydi ama bunun çok farkinda ve egoluydu bende çirkin biri değilim ki ondan daha güzel bi insan olmama rağmen hiç o kadar egom olmamıştı baktım olmuyor sürekli Tarkan edalarinda attim nişani ohh mis valla iki sene sonra esimle tanistim ve hayatimda tanidigim en mukemmel insan bebegimiz olucak simdide hayatimdaki verdigim en guzel karar o nişani atmakti cunku bosanirdim eminim sende farkindasin

Cekemiceksen hic urasma bulasma derim..ki cekilicek gibi degil o degismez

EVLENİNCE DEVAMI OLUR kesinlikle, ve o zaman ayrılmak şimdikinde kat kat daha zor olur.

Ne bu? Bir tür sosyal deney mi yine??

Evlenince sihirli değnek mi değecek adama? Ayrıca neyin ihtiyacı? Eğer konuşmak ihtiyaçsa seninle konuşsun. Bu nasıl sevmek? Bu nasıl kendini kandırmaktır ya.

şimdi şöyle düşün seni sevse en azından saygı duysa senin bilidğini bile bile tekrar tekrar bu nu yapar mı?
savunma olarak ihtiyaç der mi çok saçma kendisinde saygıısı yok ne ihtiyacı bu daha iyisini güzelini bulsa biri göz kırpsa gidecek demek bu ama son bir kez konuş biz niye nişanlıyız de onun sorumluluğunu alamamış daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…