- 6 Ekim 2013
- 2.429
- 3.668
- 333
- Konu Sahibi aysegul1238
-
Kesinlikle sana saygisinin olmadigini dusunuyorum.seni kaybetme korkusu da yok olsa boyle dik dik soyleyemezdi arkadasin dedigi gibi ayrilman daha hayirli gibikurtul biran önce adam açıkça ileride yapmam şuan yapıyorum demiş
sana az biraz saygısı olsa sevgisi olsa yüzüne yüzüne dümdük söylemezdi
Soylediklerini yapiyorsa nisani at derim.Merhaba Arkadaşlar ben ilk defa yazıyorum durumumu anlatim görücü usulü nişanlandım nişanlım bana çok değer veriyor seviyor ama çapkın biri sürekli instagramlarda biliyorum msjlasıyo kızlarla ve inkar ediyor ama ben bu durumdan çok rahatsızım işlettiğimde oldu hemen yanaşıyor sürekli evlenince yapmam diyor yapıyorsamda ihtiyaç diyor sizce napmalıyım benım kaldıramayacagım bir durum evlenıncede devam olur mu yoksa düzelir mi nişanı atsam mı?
Ne bu? Bir tür sosyal deney mi yine??Merhaba Arkadaşlar ben ilk defa yazıyorum durumumu anlatim görücü usulü nişanlandım nişanlım bana çok değer veriyor seviyor ama çapkın biri sürekli instagramlarda biliyorum msjlasıyo kızlarla ve inkar ediyor ama ben bu durumdan çok rahatsızım işlettiğimde oldu hemen yanaşıyor sürekli evlenince yapmam diyor yapıyorsamda ihtiyaç diyor sizce napmalıyım benım kaldıramayacagım bir durum evlenıncede devam olur mu yoksa düzelir mi nişanı atsam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?