Nişanlıyım sizce ne yapmam gerek

Merhaba borçlu bir hayata başlamayın ne güzel bir işiniz var hiç başınızı ağrıtmayın borçların bitmesini bekleyin

Kafana dank etmeden gözün açılmadan farkına varmadan hemen evlenin istiyor. Manipüle ediyor seni
Asla evlenme. O kadar borcu nasıl yapmışlar. Senin maaşına memuriyetine düzenli gelirine güveniyor. Garanti her ay tıkır tıkır para gelecek diye düşünüyor. Yarın birgün bunlar sana kredi falan da çektirmeye kalkarlar.

Yok aslında ben tam anlatamamışım yazın 100 bin oluyor en iş olmadığı dönemde 40 bin altına düşmüyor. Aslında borcu kapatacak para vardı ev yerleştirdik sıfırdan eşyalar onlar bunlar bi o kadar tutmuştur. Nişanlım cok iyi biri annesinin o konuşmaları için bitirmek mantıklıda gelmiyor ama kafamda çok karışık

Birlikte yaşıyoruz bu zaman a kadar ev kirası market fatura vs durumlarında nasıldı?

Borç bitmeden evlenmeyin, baskılara yenik düşmeyin.

Çok doğru yazmışsınz. Dediğiniz gibi belki adamın tüm maaşı borca gidecek. Geri kalan bütün yük kızın sırtına binecek. Yarın birgün de siz ailesiniz tabi ki beraber ödeyecektiniz denip normalleştirilecek

Klasik erkek annesi borcu siz ödeyin diye yapıyor sakın evlenme borç bitmeden Allah bilir kumar borcudur

Bide ailenin de durumu iyiymiş kaç kaç arkana bilr bakma bunlar ailece sana ve senin ailene güveniyor

Sizin çok sevdiğiniz, mesajlarinizdan belli bir yandan içiniz rahat değil borç yüzünden bir yandan da kalbiniz yorumlarda onu savunuyor. İnşallah dediğiniz gibi nişanlıniz çok iyi biridir. Ama borç yüzünden alttan alan bir tip de olabilir. Eğer yaşınız 27 ise bekleyin acele etmeyin.400 bin ödemek çok uzun bir zaman almaz.

Ailesine 1 ev bile alamadı mı yani 400 bin tl borcu bile ödeyemiyor 1 sene erteleyin
siz ailenize bir ev aldiniz mi ya da esiniz ailesine bir ev aldi mi da bile diyorsunuz? kari koca calistigi halde insanlar evini yillar sonra anca alabiliyor , hatta kirada kaliyorlar.
sanki annesine koltuk takimi almamis adam, "bile" dediginiz

konu sahibi yukarıdaki arkadasin dedigi gibi keramet sizin hemsire paranizla borcu odemeniz. su an adamin ailesi onlar, borc onlarin problemi. evlendikten sonra adamin ailesi sen olacaksin - borc senin problemin olacak.
ayrica adam aysa 40bin kazaniyor. hemsireyse doner sermayeyle vs 80bin aliyordur diye tahmin ediyorum. mis gibi odersin diyorlardır iste.
ama ben ailesinin yerinde olsam ben de odemezdim. bana ne yani kazanirken bana mi verdi de borcunu ben odeyeyim esek kadar adam. kizla ayni evde yasamayi, nisanlanmayi biliyorsa bir zahmet borcunu odemeyi de bilsin.
yapacağınız en doğru sey borc bitene kadar evlenmemek olur ama aman dikkat edin, kredi cekip kapatmasin ya da birinden altin borcu alip. sonra evlendikten sonra yine siz odersiniz dolayli olarak

bu kadar borcu kendi isi olmadıgı halde nasıl yapmıs neyin kimin borcu bu yani durumunun iyi oldugunu gorunce yapısmıslar sana cocugun icinden boyle seyler gecmesede annesi babası onun aklına sokar zamanla seni sömürürler bence simdilk biraz agırdan alın bu durumu

Benim aileme ev almama gerek yok ihtiyaçları yok çünkü eşimin ailesinde de annesine toplanıp ev aldık herkes destek çıktı evsiz kaldı birden kira ödemek yerine kredi ödüyor. burada evsiz bir aile ve borçlar var kuyumcu atölyesi olan adam iyi kazanır gün sonunda ailesine ev almak zorunda kalacaklar emekli maaşı belli çünkü. Kızın düzenli gelirine güvenecekler. Çok açık ailesinin ihtiyacı var borcu varsa evlenmeyecek bekleyecek başkasının başını yakmaya gerek yok.

Allahın kerametine inancım sonsuz da bu öyle bir şey değil. Hemşire gelin oğlunun borcu yüzünden geçim sıkıntısı çekecek oğluşu da borç sıkıntısına tek başına katlanmamış olacak. Bitirsin borcunu evlensin.

Annesi evlenmekte keramet var derken maaşlı gelinim var borçları kapatır demek istiyor

Nikahta keramet yoktur.keramet aklı başında kadın erkektedir ....O borç bitmeden sakın evlenmeyin,dertleri maaşınız ona güveniyorlar. Oğullarını düşünüyorlar sizi seven yok siz sadece oğlunun ikinci kasası görevini üstlenecek bir kurbansınız....

Uzun vadede Kuyumcu atölyesi de ev gecindiremeyecekse evlenmesin kimse. Aslında anlattıklarıizdan ev bile dizmişsiniz ama yarattığıniz intiba olumsuz oldu. Yav he he deyin anneye. En sonunda kendi bildiginizi okursunuz zaten. Beraber yaşıyorsunuz hala neyi soruyorsunuz burda?

Bu tamamen para algınız ile alakalı bir durum.
Memur olduğunuz için sabit maaş ile 400.000 TL büyük gözüküyor.
Özel sektör için 400-500 borç bile sayılmaz, kaldı ki şahıs değil vergi borcuymuş..
Böyle küçük hesaplar yapıp sevdiğiniz insandan mı ayrılacaksınız? Adam için iyi olur, her şey para mı?

Kuyumcu atölyesi olan adamın borcu bunca zamandır kapanirdi. Kumar falan oynuyordur. Saf olmayın bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…