- 5 Mayıs 2023
- 8.613
- 10.156
- 178
- Konu Sahibi kediasigikiz
-
Oğlunu borcuyla birlikte sana iteliyor işte.. hemşiresin elinde mesleğin var napcan bu boş adamı kendine düzgün biri bulMerhaba uzun bir ilişkinin ardından mayıs 2025 te nişanlandık nişanlımın yaklaşık 400 bin kadar borcu var ailesinin evi kira kendi işide bir iyi bir kötü ama genelde hep 40 binin altına düşmüyor. Benim ailemin durumu baya iyi ben kendimde hemşireyim. Annesi evlenmemiz için acele ettiriyor. Ben sadece tek bir şart koydum oğlunun borcu kapandıktan sonra evlenicem dedim. Annesi evlilikte keramet var kafana takma onları diyip geçiştirmeye çalışıyor. Ve ben bu durumu kendi ailemede anlatamıyorum sizce ne yapmalıyım
Kafan karisiksa doğru hissediyorsun. Doğru olmayan şeyleri biz görüp söylüyoruz ama sen iyi bir insan diyorsun.. kazancı 100k olan biri 400kyi çok rahat öderdi ki pandemiden kalan borç şimdiye biterdi pis kokular alıyorumYok aslında ben tam anlatamamışım yazın 100 bin oluyor en iş olmadığı dönemde 40 bin altına düşmüyor. Aslında borcu kapatacak para vardı ev yerleştirdik sıfırdan eşyalar onlar bunlar bi o kadar tutmuştur. Nişanlım cok iyi biri annesinin o konuşmaları için bitirmek mantıklıda gelmiyor ama kafamda çok karışık
Bence o borcun üstüne başka borçlarda varMerhaba uzun bir ilişkinin ardından mayıs 2025 te nişanlandık nişanlımın yaklaşık 400 bin kadar borcu var ailesinin evi kira kendi işide bir iyi bir kötü ama genelde hep 40 binin altına düşmüyor. Benim ailemin durumu baya iyi ben kendimde hemşireyim. Annesi evlenmemiz için acele ettiriyor. Ben sadece tek bir şart koydum oğlunun borcu kapandıktan sonra evlenicem dedim. Annesi evlilikte keramet var kafana takma onları diyip geçiştirmeye çalışıyor. Ve ben bu durumu kendi ailemede anlatamıyorum sizce ne yapmalıyım
Size güveniyor olabilir mi nikahtan da para gelecek borçlar ortaklaşa olacakMerhaba uzun bir ilişkinin ardından mayıs 2025 te nişanlandık nişanlımın yaklaşık 400 bin kadar borcu var ailesinin evi kira kendi işide bir iyi bir kötü ama genelde hep 40 binin altına düşmüyor. Benim ailemin durumu baya iyi ben kendimde hemşireyim. Annesi evlenmemiz için acele ettiriyor. Ben sadece tek bir şart koydum oğlunun borcu kapandıktan sonra evlenicem dedim. Annesi evlilikte keramet var kafana takma onları diyip geçiştirmeye çalışıyor. Ve ben bu durumu kendi ailemede anlatamıyorum sizce ne yapmalıyım
Hiç sorun çıkmaz sen biran önce evlenin. Annesi doğru diyor, en kısa zamana nikah tarihi alın. Yani evlenince borçlardan ben de sorumlu olur muyum diyen biri için ideal damat adayı bence. Ödemelerine yardımcı olmazsanız, ailesine destek vermezseniz sorun çıkacağını, huzurunuz olmayacağını düşünemiyor musunuz?Hahaha ağlanacak halime güldümarada sevgi ve güven olmasa bir dakika durmamda işte çaresiz kaldım. Evlenince o borç benimde olur mu ki yaa. Benim başım ağrır mı ben evlendikten sonra alınan ve yapılan borçlar bir sanıyorum
Kuyumcu atölyesi olan adamın borcu bunca zamandır kapanirdi. Kumar falan oynuyordur. Saf olmayın bu kadar
Düğün altınlarına guveniyorlar, borçlar bitmeden evlenmeyin.Merhaba uzun bir ilişkinin ardından mayıs 2025 te nişanlandık nişanlımın yaklaşık 400 bin kadar borcu var ailesinin evi kira kendi işide bir iyi bir kötü ama genelde hep 40 binin altına düşmüyor. Benim ailemin durumu baya iyi ben kendimde hemşireyim. Annesi evlenmemiz için acele ettiriyor. Ben sadece tek bir şart koydum oğlunun borcu kapandıktan sonra evlenicem dedim. Annesi evlilikte keramet var kafana takma onları diyip geçiştirmeye çalışıyor. Ve ben bu durumu kendi ailemede anlatamıyorum sizce ne yapmalıyım
Borcu size ödetecekler. Nişanlınızın borcu hiç bitmiyorsa bu ilişkiyi tekrar gözden geçirin. Evlilikte keramet falan yok ve bu borçlar sizi tüketir.Merhaba uzun bir ilişkinin ardından mayıs 2025 te nişanlandık nişanlımın yaklaşık 400 bin kadar borcu var ailesinin evi kira kendi işide bir iyi bir kötü ama genelde hep 40 binin altına düşmüyor. Benim ailemin durumu baya iyi ben kendimde hemşireyim. Annesi evlenmemiz için acele ettiriyor. Ben sadece tek bir şart koydum oğlunun borcu kapandıktan sonra evlenicem dedim. Annesi evlilikte keramet var kafana takma onları diyip geçiştirmeye çalışıyor. Ve ben bu durumu kendi ailemede anlatamıyorum sizce ne yapmalıyım
o keramet evlilikte değilAnnesi evlilikte keramet var kafana takma onları diyip geçiştirmeye çalışıyor
Şansını denemeye çalışıyorlar anne oğul belli ki, hele bi evlenin nasıl olsa ödenir o borçlar ( maaşınızla)Merhaba uzun bir ilişkinin ardından mayıs 2025 te nişanlandık nişanlımın yaklaşık 400 bin kadar borcu var ailesinin evi kira kendi işide bir iyi bir kötü ama genelde hep 40 binin altına düşmüyor. Benim ailemin durumu baya iyi ben kendimde hemşireyim. Annesi evlenmemiz için acele ettiriyor. Ben sadece tek bir şart koydum oğlunun borcu kapandıktan sonra evlenicem dedim. Annesi evlilikte keramet var kafana takma onları diyip geçiştirmeye çalışıyor. Ve ben bu durumu kendi ailemede anlatamıyorum sizce ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?