Nişanlıyım sizce ne yapmam gerek

Oğlunu borcuyla birlikte sana iteliyor işte.. hemşiresin elinde mesleğin var napcan bu boş adamı kendine düzgün biri bul
Üstüne 400k ödeseler ne olacak sanıyorsun evlendikten sonra yine borç yapar o adam

Kafan karisiksa doğru hissediyorsun. Doğru olmayan şeyleri biz görüp söylüyoruz ama sen iyi bir insan diyorsun.. kazancı 100k olan biri 400kyi çok rahat öderdi ki pandemiden kalan borç şimdiye biterdi pis kokular alıyorum

Bence o borcun üstüne başka borçlarda var
Düğünden gelen takılara güveniyorlar
Sakın evlenmeye kalkma
Borç seceresini mutlaka findeksten bir şekilde öğren

Size güveniyor olabilir mi nikahtan da para gelecek borçlar ortaklaşa olacak

Hiç sorun çıkmaz sen biran önce evlenin. Annesi doğru diyor, en kısa zamana nikah tarihi alın. Yani evlenince borçlardan ben de sorumlu olur muyum diyen biri için ideal damat adayı bence. Ödemelerine yardımcı olmazsanız, ailesine destek vermezseniz sorun çıkacağını, huzurunuz olmayacağını düşünemiyor musunuz?

Ben bu denlı borcu olan bırıyle evlenmezdım. Saglık, kaza, bela ya da ev almak harıcı ınsan neden borç yapar kı? Ardını, onunu düşünemeyen insanlar. Gelir giderini düzenleyemeyen insanlardan evlenıp sonra cocuk yapıyorsunuz. Cocukların hayatlarından kısmak zorunda kalıyorsunuz. Nikahta keramet var diyen kaynana şimdiden gözünü altınlara dikmiş.

Pandemiden 5 yil gecti kizim, kuyumcu dedigin her ay en az net 100-2000 bin kazanir zaten, 400bin lira kuyumcu icin para bile degildir, max 4 ayda kapatir. Kazancini ya ailesi elinden aldi, ya ailesinin borcunu kapadi, ya ailesinin borclarini oduyor kesinlikle bilmedigin bir seyler var. Anasi da tabi ki acele eder, dugun takisi alayim borcu kapatayim derdinde. Bence ayril ve kac, o cadaloz kari sana rahat vermez.

Kuyumcu atölyesi olan adamın borcu bunca zamandır kapanirdi. Kumar falan oynuyordur. Saf olmayın bu kadar

%10000000000000
Kendi kumar borcu olmasa bile ya KPnindir ya amcanin dayinin falandir bu gariban oglana odetiyorlar simdi de bu kiza yikacaklar.

Düğün altınlarına guveniyorlar, borçlar bitmeden evlenmeyin.

Borcu size ödetecekler. Nişanlınızın borcu hiç bitmiyorsa bu ilişkiyi tekrar gözden geçirin. Evlilikte keramet falan yok ve bu borçlar sizi tüketir.

Şansını denemeye çalışıyorlar anne oğul belli ki, hele bi evlenin nasıl olsa ödenir o borçlar ( maaşınızla)
Ben şahsen evlenmeyi bırakın nişan bile yapmazdım şu durumda. Sakın evlenmek için acele etmeyin sakın.

Ne kadar da uyanık bir KV.de yine şaşırtmayan bı model. Kızım sen manyak mısın aşk meşk diye gidip elin adaminin borcuna mi ortak olacaksın. Nasıl yaptıysa öyle ödesin, keramet meramet olmaz o işte yeme bunları. Acelesi yok evlenmenin, çok meraklilarsa hemn evlendirmeye, sana yikacaklarina kendileri ödesin oğlunun borcunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…