- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
nişanlıyken yakın olmayı bende istemedimm anne bile diyemedim hemen ama o ısrar etti anne anne de diyee( zoraki bi gün telefonda anne dedim geçtimm onun ısrarı yüzünden..annesi benimle çok yakın olmak istedi hergün gidip gelmemi aramamı sormamı bekledi bu yüzden de ben stress yaşadım işten çıkıp hastanede yanında gidiyodum sehpaların üsütnde gece 11lere kadar otouyodum ama yinede hiç bi şekilde yaranamadım çünkü annecim annecim seni çok seviyorum demedim..verdikçe daha çok istediler ama en sonunda o bana küstü bende ona küstüm aramadım kötü bi laf sölemedim ama aramadım da..iyi dileklerinizzz için teşekkür ederimmm Aminnn inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur...
bütün sorun bu mu?
yani sen arayıp sormadın dye yaptığı trip mi?
başka sorun yoksa mesafe koyarak halledersin.
evet başka sorun yok..aramadım gitmedim gelmiyorum sıcak değilim...erkek kardeşinin sevgilisi sürekli arıomuş soruyomuş geliomuş ben gitmiyomuşum ki gidiyodum ama o evine gidince surat asınca gitmiyodum açıkcası..bi hafta falan öle konuşmuyoduk sonra arıyodum yine by passlı diye
bana 50 milyona satılan yemek takımı almıştı ben bekar kendi evimde tek yaşadığım için oda öylesine günlük kullan diye almıştı..ayrıldıktan sonra altınlarını yzklerini herşeylerini geri verdimm..sonra nişan bozuldu ve iki gün sonra beni aradı madem beni istemiodum tabklarımı niye götürdün dedi..ordaki tek amacım kullanılmış tabakları küfreder gibi bırakmamaktı..ama o öyle diyince beynimden vurulmuşa döndümm..hemen geri posaladım..bu olaydan sonra nişanlım ailesiyle küstü 1 ay falan konuşmadı bizde o dönemde barıştık..sonra annesi ben hata yaptım özür diliym ediyim falan bişleyler yapmaya çalıştı ama ozamanlar istemedim onu görmek..böylece iplerimiz iice koptu..annem hala o tabak olayını söyler 50 mlyonluk tabağı isteen ilerde bize ev aldığı içinonun evinde oturcaksın evimden çık der diyo
evet başka sorun yok..aramadım gitmedim gelmiyorum sıcak değilim...erkek kardeşinin sevgilisi sürekli arıomuş soruyomuş geliomuş ben gitmiyomuşum ki gidiyodum ama o evine gidince surat asınca gitmiyodum açıkcası..bi hafta falan öle konuşmuyoduk sonra arıyodum yine by passlı diye
bana 50 milyona satılan yemek takımı almıştı ben bekar kendi evimde tek yaşadığım için oda öylesine günlük kullan diye almıştı..ayrıldıktan sonra altınlarını yzklerini herşeylerini geri verdimm..sonra nişan bozuldu ve iki gün sonra beni aradı madem beni istemiodum tabklarımı niye götürdün dedi..ordaki tek amacım kullanılmış tabakları küfreder gibi bırakmamaktı..ama o öyle diyince beynimden vurulmuşa döndümm..hemen geri posaladım..bu olaydan sonra nişanlım ailesiyle küstü 1 ay falan konuşmadı bizde o dönemde barıştık..sonra annesi ben hata yaptım özür diliym ediyim falan bişleyler yapmaya çalıştı ama ozamanlar istemedim onu görmek..böylece iplerimiz iice koptu..annem hala o tabak olayını söyler 50 mlyonluk tabağı isteen ilerde bize ev aldığı içinonun evinde oturcaksın evimden çık der diyo
Senin bu yasadiklarini nisanli ciftler pek yasamaz, genelde evlendikten sonra baslar kayinvalideler ogullarini sikistirip doldurmaya karin bizi hic arayip sormuyo diye.. Benim kaynana ve görümce o yüzden küstüler bana, ama niye aramamis diye sormadilar hic, onca hakaret küfür vs, bende buzdagi degilim kirilabiliyorum..
Seninki simdiden basladiysa böyle yapmaya Allah kolaylik versin canim.. En bastan sicak davranilmicak hic kimseye, lanet olsunki cogumuzun yapisi öyle
nisanlin ne diyor simdi sana? araniz nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?