nişanlımm annemin pskolojisi normal değil..seyrek görüşürzz sürekli görüşmek zorunda değilsin annelerimiz biribriyle evlenmicek onlar birbirini senede 1 kez görür bizim mutluluğumuz önemli falan diyo..şimdi terapiste gidelimm diyo..
nişanlımm annemin pskolojisi normal değil..seyrek görüşürzz sürekli görüşmek zorunda değilsin annelerimiz biribriyle evlenmicek onlar birbirini senede 1 kez görür bizim mutluluğumuz önemli falan diyo..şimdi terapiste gidelimm diyo..
cnm maalesef sadece sevgilinle değil,onun ailesiyle arkadaşalarıyla akrabalarıyla kısaca tüüüümmm çevresiyle evleniyorsun.
ayrıca bırak o elti adayın ararsa arasın.herkes aynı olmak zorunda değil.sık muhabbet tez ayrılık getirir.atalarımız boşuna söylememişler bu sözleri.ailelerin arası gergin olunca olmuyor. geçen burada bir arkadaş bir konu açmıştı.aileler küs konuşmuyordu.çocuğunun doğum günü vardı 1.yaş günüydü ve evinde birşeyler yapmayı çok istiyordu ve ne yapacağını bilememişti.düşün bak bunun düğünü var alışverişi var doğumu var.çoookkkk yıpranırsınız.huzurunuz kalmaz.felaket habercisi gibi oldum ama olabilecekleri söylüyorum.umarım bunların hiçbirini yaşamak zorunda kalmazsın.öyle olduğunda geriye bakmak bile istemezsin.ben düğün fotoğraflarıma hala bakamıyorum.aileler küs değildi benim ama kayınvalidem anneme çok kötü davranmıştı.senin de öyle olmanı istemem.ayrıca anne baba gibisi var mı??? Allah başımızdan eksik etmesin. üzme onları
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama erkeklerin soyu mu tükendi boşverrrr.
Sadece fikirlerimi belittim kırılma ne olur.gerçekleri şu an göremiyor olabilirsin.farklı bakış açılarıyla daha iyi analiz edersin
Konuya öyle bakınırken rastladım ve çok eski olmadığından yazayım dedim bende. Ben de 2 aylık evliyim ve en baştan koydum tavrımı; dedim öyle her dakika annene gidip gelmemi bekleme ve aynı şekilde benim annemede.Biz kendimizi bilelim ev olalım dedim. Benim eşimde bu konuda anlayışlı hiç öyle tutturmaları yoktur hatta ben söylerim hadi sizinkileri görmedik ne zmandır gidelim diye buda 2 haftada bir filan oluyor. Gayet mesafeliyiz herşey yolunda farkındayım kayınvalidem daha fazlasını bekliyor ama kusura bakmasın böyle alışacak. Çok nadir ararım o beni hiç aramaz, görümcemde keza öyle..
Yani bütün iş nişanlında biter onda o güçlü karakteri görüyorsan olur ama senin k.valide adayı çok baskınmış muhtemelen yapamayacaktır nişanlın benim eşim gibi. Eyvah annem ne der durumu olacak sürekli..iyi düşün iyi analiz et ona göre kararını ver..Bu annelerde niye rahat bırakmazki oğullarının turşusunu kuracaklar evlendirmek için kendini paralar sonra oğullarını paylaşamazlar.Evlenince öyle canım cicim çok seviyorum durumu olmuyor herkes kendi haline ki düşün daha 2 aylık evliyken bunları söylüyorum. Erkeklerin genel yapısı bu evlendim işte bitti daha ne istiyorsun durumu. iyi düşün...
Taktir ettim sizi. Iyi ki böyle birsey demissiniz. Bende sadece 4,5 aylik evli olmama ragmen kaynanam tarafindan cok sorun yasiyorum. Ne benimle, nede ailemle konusuyor, üstelik esimin ailemle konusmasini da istemiyor, bu yüzden tehdit ediyor konusursan evlatliktan red ederim diye. Cikmaza girdim, cikamiyorum. Uzun bir mesaj hazirladim, bugün kaynanama göndermeyi düsünüyorum, umarim akli basina gelir artik.. Cok yipraniyorum.
Sizin esiniz anlayisli oldugu icin cok sanslisiniz. Benim esim ise benden bosanacagini bile söyledi eger ailesiyle konusmamazligim devam ederse. Onlar benle konusmuyor diyorum anlamiyor..
evet başka sorun yok..aramadım gitmedim gelmiyorum sıcak değilim...erkek kardeşinin sevgilisi sürekli arıomuş soruyomuş geliomuş ben gitmiyomuşum ki gidiyodum ama o evine gidince surat asınca gitmiyodum açıkcası..bi hafta falan öle konuşmuyoduk sonra arıyodum yine by passlı diye
bana 50 milyona satılan yemek takımı almıştı ben bekar kendi evimde tek yaşadığım için oda öylesine günlük kullan diye almıştı..ayrıldıktan sonra altınlarını yzklerini herşeylerini geri verdimm..sonra nişan bozuldu ve iki gün sonra beni aradı madem beni istemiodum tabklarımı niye götürdün dedi..ordaki tek amacım kullanılmış tabakları küfreder gibi bırakmamaktı..ama o öyle diyince beynimden vurulmuşa döndümm..hemen geri posaladım..bu olaydan sonra nişanlım ailesiyle küstü 1 ay falan konuşmadı bizde o dönemde barıştık..sonra annesi ben hata yaptım özür diliym ediyim falan bişleyler yapmaya çalıştı ama ozamanlar istemedim onu görmek..böylece iplerimiz iice koptu..annem hala o tabak olayını söyler 50 mlyonluk tabağı isteen ilerde bize ev aldığı içinonun evinde oturcaksın evimden çık der diyo
Çok doğru, katılıyorum. Malesef ailen haklı.Valla canim, bende nisanliyken ayrilmistim esimden, ama esim bana "biz biribirimizi sevelim bu yeter degilmi, ahmetle mehmetle evlensen, ask olmadiktan sonra mutlu olabilcekmisin" diye bir sürü diller kelimeler dökmüstü.. Ailesi ailemle barisabilmek icin ayaklarinizi öperiz bile demislerdi, simdi ise HIC konusmuyolar, bende o yüzden onun ailesinden sogudum bana yaptiklari ve dedikleri seyler yüzünden, simdide esimde ailesiyle konusmazsam evliligimizin ne kadar uzun sürecegini bilmedigini söylüyo. Sadece 4 ay oluyor evleneli.
Niye anlatiyorum bunlari sana. Ask, sevgi vs birgün bitmese bile, huzursuzluk ve mutsuzluk sizi bitiricek. Senin icin cabalayan bir es degil, annesini sürekli mutlu etmek icin cabalayan bir es olcak karsinda ve sendende aynisini beklicek. Inan bana.. Bunlari düsünerek karar ver. Anneler cogu zaman haklilardir. Benim annemde cok dil dökmüstü, bu kadin degismez evlenme diye..
Cok iyi düsün canim, sana nisanliyken soguk davranan bir kayinvalide evlenince dahada soguk olcaktir, üstüne bide oglumu benden almaya calisiyosun diye hakaretler bile edicektir :)
ailesi olmasaa keşkee herşey çok güzelçocuk esirgeme kurumundan anasız babasız kardeşsizzz birini bulcam sanırım bu gidişle (
hayatımın en zor kararı fikirleriniz için teşekkürler ama bazen bakıorumda kaynansıylaa iyi anlaşan çok az insan var...ailesiyle anlaşıosun kocan sonradan sapıtıyoo allah yardımcımız olsun..evilikk çooooooook zor
ben eşimden önce rahmetli kaynanama aşık oldum ve öylede devam etti vefat edene kadar 6 sene aynı evde yaşadık hastaydı birazda sinirliydi ama hep birbirimizi anlardık özlüyorum şahsen mekanı cennet olsun bütün kaynanalar kötü olcak diye bişey yok eşimden ve ailesinden yana şanslıyım halası hariççç
Geçen sene nişanlandım ve nişanlımlaa ailesi yüzünden sürekli tartışmaya başladım..nişanlandıktan sonra kayınvalidem bypass ameliyatı oldu sürekli gitmemi bekledi gelmyiosun diye küstü..gidince yüüzme bakmadı sürekli kapris yaptı laf soktu..ama hep gülerek laf soktuğu için söyliyecek bişey bulamaıodum.yaptıklarına hiç bi zaman karşılık vermedim..kötü bir laf söylemedim..ama nişanlıma hep patladım en sonunda ayrıldık..1 ay sonra tekrar barıştık ve ben bu ayrılık döneminde kendi aileme yapılanları anlattımm nişanlıyken anlatmıyodum..
ve şimdi benim ailem istemiyo..tekrar seni istemeyen insanlarla nasıl aile olacaksın nasıl evleniceksin nişanlında adam olsaydı ayrılmazdı seni bırakmazdı dio..seviyoruz ama korkuyorum ya ailem haklı çıkarsa ilerde mutsuz olup anne siz haklıydınız dersem nolcak..
ailem napıosanız yapın dedi en son görüştüğümü biliyor çünkü..onun ailesi benden özrü dilemeye çalıştı gidelim konuşalım demişler ama sırf oğlu isityo diee zoraki görüşme..beni sevmiyo..soğuk ve canayakın bulmuyo bende beni sevmeyen insana sıcak davranamıyorum..kızı gbi olmamı bekliyomuş ama ben bikere aramıza soğukluk girdikten sonra davranamıyorum..çok baskın bi karakter oldğu için herkesin etrafında pervane olmasını ona sürekli ilgi göstermesini bekliyo..nişanlım istemesen az görüşürz sürekli görüşmek zorunda değilsin diyo ama evlendikten sonra değişirseeee((
kafamda deli sorulaaarr(((((
Kafanda bu kadar soru işareti varsa, evlendikten sonra bu soru işaretlerinin geçeceğini snma arkadaşımhem hayatımda şaşmayacağım tek gerçek var, bir ilişki bitip yeniden başlıyorsa, bu paçalı donun üzerine tanga giymeye benziyo çünkü artık siz "siz" olmuyosunuz. Eskisi gibi olmuyor. ayrılık öncesi yaşanan sıkıntılar hadi bidaha deneyelim belki şimdi olur umuduyla birleşiyo ve sonuç hep hüsran oluyo. Aile gerçekten çok önemli. Kim ne derse desin eşin ailesine düşkünse o evlilikte aile faktörü çok önemli oluyo ve kesinlikle değişmiyo. Bende kayınpederimden çok çektim hala çekerim ama onunla yaşamaya alıştım diyebiliriz. Sorarsan ki bu seni yormuyor mu? evet çok yoruyor. Gereksiz yere verdiğim bir mücadele olarak görüyorum ve zaman zaman yıpranıyorum. Bu konuda tek şansım eşim. Ama o da farklı olsaydı bu evlilik yürümezdi mesela. O yüzden eğer nişanlına güveniyorsan (ki; istersen görüşmezsin demesi hiç samimi gelmedi) evliliğe adım at, ama eğer şüphelerin varsa en ufak bile hayatını zehir etme hiç. Şuan ne desek boş aslında nişanlını senin kadar tanıyamayız. Oyüzden önce nişanlının gelecekteki portresini bi çiz kafanda. Sevgi güzel şey vazgeçilmesi acı verebiliyor ama mutsuz ve umutsuz bir evliliğin acısı emin ol o acının yanında hiç kalır.. Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım
aslında halası uzağa taşındı babası evlendi bende evliliğimin tadını çıkarıyorum kusur falan kalmadı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?