- 2 Ocak 2012
- 1.122
- 8
- 158
arkadaşım o kadar güzel anlatmışsın ki sana katılıyorumm bence dinlemeli seni
Masallah aman darisi basimiza artik benim kaynanamin normal olmasi cok zorda :)))))) nese artik benden uzak cehenneme direk yani
Kaynanada zor kızlar ama kayınpederden kaynana daha da zor erkekler hiç çekilmiyor hiiiiç
kaynanam rahmetli oldu eşim romanyaya çalışmaya gitti ben kayın babamla yalnız kaldım normalde ii anlaşmamıza rağmen yalnız kalınca adama bişey oldu çekilmez anlayışsız kardeşiyle bir olup dünyamı zindan ettiler hatta bebeğimi düşürdüm onların anlayışsızlıkları yüzünden meğer evlenmek istiyomuş evlendi normale döndü gerçekten kayınbabayla kaynana olmadan yaşamak çok zor
benimde kayınvalidem 1 ay gitmişti ramaznda altlı üstlüyüz zaten normladede anlaşamıyoruz bide kayınvalidem gidince eşimle boşanma derecesine geldim ya taşınalım ya boşanalım dedim oda ortayı bulmaya çalıştı garibim annem bendeydi kadıncağız sini krizi geçirdi mutfaktaydı o sırada seni nasıl üzer diye kapakları çarptı durdu. Bizde öyle kasırgalar esiyo arada bi allah hepimize kolaylık versin cnm düşüğün içinde üzüldüm keşke olmasaydı ama Allah sağlığımız bozmasın yeterki bizler herşeyin üstesinden geliriz
bence sen çok olgun düşünceli ve birisin mantıklısın seni tanımıyorum ama yorumların böyle düşünmemi sağladı
Çok teşekkür ederim sizde güçlü birisiniz belli Maşallah kötü günler geçmişte kaldı Rabbim kızınızla birlikte size sağlıklı ve hzurlu güzel bir ömür nasip etsin . Her zaman böyle düşünürüm Allah beterinde saklasın. Annem hep derdi senden iyisine özenme,zorluklarla karşılaştığında her zaman senden daha kötü durumda olanları düşün derdi. Doğru söyler anneciğim Allh evlatlarımızı bize bizide ailelerimize bağışlasın inşallah
amin annelerimiz olmasa ne yapardık Allah onları başımızdan eksik etmesin
Bence de sonra da düzelme olmaz canım benim...
Kendini kandırma ailen haklı. Şu bir gerçekki k.validelerin kızı olunamıyor. Kızları gibi görmüyorlar da ondan. Görseler bizlerde anlarız sap değiliz elbette.
Ya onlardan oldukça uzak bir yere evlen yakın çok zor oluyor çünkü, yada ailene hak ver ayrıl.
Sevgi dediğin bir iki yıla tükeniyor çünkü geriye saygı kalıyor.
bir yıl uzun bir zaman vermişsinben daha 2 aylık evliyim herkes kendi halinde evdeyken..hiiiçç yeni evli gibi bile değiliz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?