nişanlıyım ve evlenmek konusunda kararsızım

arkadaşım o kadar güzel anlatmışsın ki sana katılıyorumm bence dinlemeli seni

Sağol canım inşallah kendisi için doğru olan kararı alır Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir yalnız okul masrafları biraz çoktur demiş Cariyle :) Bedeli ağır olsada ikinci defasında yanlışları daha iyi görmemizi sağlar ama hangimiz tecrübe etmeden sıyrılabildik ki bu konularda. Hayat hepimizin bi parçasından yakalıyor işte :123:

Masallah aman darisi basimiza artik benim kaynanamin normal olmasi cok zorda :)))))) nese artik benden uzak cehenneme direk yani

Kaynanada zor kızlar ama kayınpederden kaynana daha da zor erkekler hiç çekilmiyor hiiiiç

Son düzenleme:
Kaynanada zor kızlar ama kayınpederden kaynana daha da zor erkekler hiç çekilmiyor hiiiiç

kaynanam rahmetli oldu eşim romanyaya çalışmaya gitti ben kayın babamla yalnız kaldım normalde ii anlaşmamıza rağmen yalnız kalınca adama bişey oldu çekilmez anlayışsız kardeşiyle bir olup dünyamı zindan ettiler hatta bebeğimi düşürdüm onların anlayışsızlıkları yüzünden meğer evlenmek istiyomuş evlendi normale döndü gerçekten kayınbabayla kaynana olmadan yaşamak çok zor

benimde kayınvalidem 1 ay gitmişti ramaznda altlı üstlüyüz zaten normladede anlaşamıyoruz bide kayınvalidem gidince eşimle boşanma derecesine geldim ya taşınalım ya boşanalım dedim oda ortayı bulmaya çalıştı garibim annem bendeydi kadıncağız sini krizi geçirdi mutfaktaydı o sırada seni nasıl üzer diye kapakları çarptı durdu. Bizde öyle kasırgalar esiyo arada bi allah hepimize kolaylık versin cnm düşüğün içinde üzüldüm keşke olmasaydı ama Allah sağlığımız bozmasın yeterki bizler herşeyin üstesinden geliriz

teşekkür ederim bende çok üzüldüm 3 sene tedavi gördüm en sonunda oldu dedim ama sevincim kursağımda kaldı ama 3 ay sonra avatardaki resimi kızıma hamile kaldım ve doğum yapana kadar annemlerde kaldım sonrada evlendi zaten kayınbabam valla zor

bence sen çok olgun düşünceli ve birisin mantıklısın seni tanımıyorum ama yorumların böyle düşünmemi sağladı

bence sen çok olgun düşünceli ve birisin mantıklısın seni tanımıyorum ama yorumların böyle düşünmemi sağladı

Çok teşekkür ederim sizde güçlü birisiniz belli Maşallah kötü günler geçmişte kaldı Rabbim kızınızla birlikte size sağlıklı ve hzurlu güzel bir ömür nasip etsin . Her zaman böyle düşünürüm Allah beterinde saklasın. Annem hep derdi senden iyisine özenme,zorluklarla karşılaştığında her zaman senden daha kötü durumda olanları düşün derdi. Doğru söyler anneciğim Allh evlatlarımızı bize bizide ailelerimize bağışlasın inşallah

Son düzenleme:

amin annelerimiz olmasa ne yapardık Allah onları başımızdan eksik etmesin

amin annelerimiz olmasa ne yapardık Allah onları başımızdan eksik etmesin

Amin amiiin onlarsız olur mu onlardan birer parçayız bizi bizden daha iyi anlayan olağanüstü varlıklar onlar.. Geçmişte ona yaptığım en ufak saygısızlıklar bile en büyük pşmanlıklarımdır hayatta. annem anne olunca anlarsın beni derdi ama evlenince anladım. Onun benim için verdiği savaşlara şahit olunca daha iyi anladım onun sandığımdanda değerli olduğunu. Tek başına büyüttü evlendirdi hiçbirşeyimi eksik etmedi. Allah onlara uzun ömürler versin canım

Bence de sonra da düzelme olmaz canım benim...
Kendini kandırma ailen haklı. Şu bir gerçekki k.validelerin kızı olunamıyor. Kızları gibi görmüyorlar da ondan. Görseler bizlerde anlarız sap değiliz elbette.

Ya onlardan oldukça uzak bir yere evlen yakın çok zor oluyor çünkü, yada ailene hak ver ayrıl.
Sevgi dediğin bir iki yıla tükeniyor çünkü geriye saygı kalıyor.

bir yıl uzun bir zaman vermişsin ben daha 2 aylık evliyim herkes kendi halinde evdeyken..hiiiçç yeni evli gibi bile değiliz..

Daha evlenmeden bu sorunlarınızın olması kötü tabikide.Ama şu var bu erkeklerde aileleride %90 aynı kanatimce,yani o gider başkası gelir ama sorunlar aynı olur büyük ihtimal dünyanın kanunu bu gelin kaynana görümce elti kayınbaba kayınbirader sorunları heleki bizim toplumda erkeklerde aileci olunca bu tarz olaylar kaçınılmaz :)))

evlilik konusunda anne-babanın içgüdülerine inanmaktan yanayım. İnsanlar hakkında daha tecrübeli oldukları için genelde tesbitlerinde yanılmıyorlar. Ayrıca bir çok kötü evliliğin nedeni kötü kayınvalide. nişanlınızı o kadının büyüttüğünü, mayasını yoğurduğunu, genlerini aktardığını unutmayın. bu dünyada annesinin karakterinden hiç etkilenmemiş bir erkek olabileceğine inanmıyorum açıkçası. bu nedenle yeni evleneceklere her zaman müstakbel kayınvalidelerini çok iyi incelemelerini tavsiye ediyorum. ben bir çok konuda marjinal düşünürüm ama bence bu konuda aileniz son derece haklı. kulak verin derim. burada açılan başlıkları biraz zaman ayırıp okursanız ilerde neler yaşayabileceğiniz hakkında oldukça açık fikirlere sahip olabilirsiniz. hakkınızda hayırlısı olsun.

az gorusuruz falan demesi hikaye buna inanma
ben aileni dinle derim, suan senin goremedigin herseyi onlar gorur...
uyarilarina uy...
nisan asamasinda ayrilik oldu mu bence o i$ ya$...
bir ayri kalmak falan...
seven insan nisanlisini hic birakmaz, birak bir ayi...

ailenin dediklerini dikkate almalısın. nişanlılıkta erkek belki biraz sana karşı esnek davranabilir aile konusunda ama evlendikten sonra değişebilir çoğu şey. evlendiğinde malesef eşinin ailesiyle de evleniyorsun. gerekiyorsa nişanlılık dönemini uzat. iyice düşün, gözlemle. özür hiç bir şey ifade etmiyor sen de göreceksin, önemli olan hiç yapmaması. yapan yine yapıyor, her zaman yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…