Nişanlıyken asker beklemek daha mı zor?

asker beklemek her türlü zor be tatlım inşalah kısa dönem çıkar ben uzun dönem beklediğimi düşününce bile kötü oluyorum

Nişanlım 349.dönem (kısa) olarak askeerliğini yaptı ve bitmek üzere 1 aydan az bir zaman kaldı.askere gitmeden 3 ay önce istemeye gelmişlerdi ve yüzükler takılmıştı..bizde nişanlımın ailesiyle farklı şehirlerde oturuyoruz.ama sevgililik dönemimizde nişanlımım mezuniyeti vs vs.geldiler,biz gittik. annesiyle babasıyla yani ailesiyle daha önceden tanışmıştım yani pat diye söz akşamı değldi bizimkisi.çok da mutluyum..tabi herkesin harcı değil nişanlıyken asker yolu beklemek..hele ki şimdi sevgililer bile beklemezken..sende kendine güveniyorsan milletin dediğini neden takıyorsun ?

Son düzenleme:
sana söylenen bu lafların hepsi bana da söyledi ama ben dinlemedim.2 ay oldu nişanlanalı sevgiliyken olan birbirimize olan ilgimiz bile azaldı.Ve biz çok sevdik çok zor verdiler beni ailem ikna olmamıştı.Benden tavsiye kalkışma nişana sevgiliyken çok ayrı nişan çok çok ayrı daha rahat olurum diye düşünme daha zorluklar var.Sevgili kalman temenlisiyle:)))))

benim eşim 3 yılık evliyken gitti askere, hiçbir sorun yaşamadım yalnız yaşamaya alışığım zaten, 6 aylık bir bekarlık dönemi yaşadım
Nişanlıyken gitmesiyle sevgiliyken gitmesi arasında bir fark olacağını sanmıyorum ama yine de bir soru işareti varsa nişanı askerden sonraya bırakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…