Nişanlıyken ayrılmak mı yoksa düzelir diye beklemek mi ? :(

Tabiki ayrıl elalemin sorumsuz çıkarcı adamını ne diye duzeltecem diye hayatını mahvedeceksin. Birde bonusu geçimsiz anası var yanında. Belanı sav başından git bir fakiri sevindir. Sakın aman bilezik kredi bilmem ne var diye bu herife bağlı kalma. Çok pişman olursun.

Arkana bakmadan kac ondan ne köy olur nede kasaba basta neyse oyle gider cogu insan evlenmeden once kor oluyor goremiyor gormusun. Daha ne yol ver bence sonra basini taslara vurursun benden demesi

Kendine don ve sunu sor, evlenince neden duzelsin ki?

sen üniversite okudun ne oldu ben senden çok kazanıyorum diyo değil mi kompleksli

Lütfen bu sorunları şimdiden küçümseyip hele ileride düzebileceğini hiç düşünmeyin.Evliyken daha zorlaşır her şey ve pişman olursunuz.Sorunları ne güzel şimdiden görmüşsünüz.
Ayrıca şu altınlar.... Borcunu geri ödeyecek gibi durmuyor.Tabiri caizse biraz çığırtkan olabilirsen alabilirsin..

Tecrübe konuşıuyor düzelmez ! Aynı hataya düştüm, annemle birlikte " aynı çatıya girince değişir" yalanına sığındım ama adam değişmedi. Unutmayın nişanlılık x10000 = evlilik. Yakmayın başınızı.

Lütfen bu sorunları şimdiden küçümseyip hele ileride düzebileceğini hiç düşünmeyin.Evliyken daha zorlaşır her şey ve pişman olursunuz.Sorunları ne güzel şimdiden görmüşsünüz.
Ayrıca şu altınlar.... Borcunu geri ödeyecek gibi durmuyor.Tabiri caizse biraz çığırtkan olabilirsen alabilirsin..

diyecek bişey bulamadım vallahi. Bu yazdıklarınızı, başka birinin derdiymiş gibi okuma şansınız var mı?Lütfen böyle bir deneyin. Muhtemelen çabuk kaççççç dersiniz.

Çok taviz vermişsiniz.

Nisanlilik Tanima evresidir. Neyse odur. Asla degismez, hatta evlenince daha sorumsuz olur.
Sinyalleri görerek evliliğe bile bile gitmemek lazim

Ya bu şaka mı? Bir dr öğretmenim diyorsunuz biraz uyanık olun yahu nasıl kredi çekersiniz altınlarınızı verirsiniz.
Millet kocasına güvenip vermiyor.
Ailenizle konuşun altınları kredi borcunu geri istesinler.
O sizi tanıştıran akrabaya da gidin söyleyin.
Nişanlına da git söyle kredimi geri öde yoksa seni reZil ederim de fırlat at yüzüğü.

Bence düzelmesini bekleme..
Ben 3 ay önce evlendim eşimle nişanlılık döneminde çok sıkıntı yaşadık ama çoğu benden kaynaklı şeylerdi..
Kendisi benim 4 yıldır tanıdığım insandı ve ilgisi 4 yıl boyunca bile değişmedi..
Evlendik şuan da öyle. Dışarı çıkarken kapıyı kapattığımız an elimi tutar.. Hatta arada kızar hep ben tutuyorum senden de bekliyorum bide sen tut diye..
İlgisi azsa o değişmez canım.. Kararını ona göre ver ..

Evlendikten sonra altınları isteyeni çok duydum da, nisanliyken altınları isteyeni ilk defa duyuyorum. Hiç takmasaymis.
Ayrıca kimse evlenince dü-zel-mez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…