Çok haklısınız. Artık kendim için fedakarlık yapmam, kendim için yaşamam gerekNeden ıyı olmayasınız kı? Hayatta onemlı olan zaten sensın. Başkası ıcın veya ELALEM NE DER ? Dıye yasamak ıcın hayat bıraz kısa Degıl mı.
Kendi adıma rica ederim. Okumuş ayakları yere basan genc bı kadınsın. Hayatta hersey onlunce olsun.Daha önceki tecrübeleriniz olsun verdiğiniz fikirler olsun artık kendimden baskasını düşünmemem gerektiğini ve gözümü acmam gerektiğini bana bir kez daha hatırlattı bana. İlgilenen herkes tesekkür ederim
Allahım ne kadar acı cok üzüldüm onun için beterin beteri de vardır dedikleri bu olsa gerek. Bende şüphelendim.sonucta görücü usulüyle tanıstık kendisininde cok kız arkadası olmus ama seviyorum seni dedikce bu ihtimali silmiştim beynimden şimdi tekrar uyandıseninkine benzer bir olay akrabamın başına geldi . Adam eski sevgilisini unutamamışmış . Bu kız annesine nişanı atalım diyor annesi rezil olur yok filan yapıyor sonra bunlar evleniyor ama ne fayda adam eski sevgilisiyle işi pişirirken kızı da hamile bırakıyor şuan boşanma yolundalar amam bebek kızda değil . Bu benim akrabamın başına gelen kk da daha ne hikayeler ver at gitsin nişanı krediyi ödettirmeye çalış yada aileler arası rezillik çıkar nasıl ödüyor pislikler sana ilgi dahi göstermeden paranı pulunu yiyor pislikzararın neresinden dönersen kardır
Buda soru mu kaç bundan ... Ayrıca neden takılarını verdin buna ki üstüne soğuk su icMerhaba arkadaşlar.Bu konu hakkında fikir almaya cok ihtiyacım var.9 ay önce akraba vesilesiyle nişanlımla tanıstık.nişanlanmadan önce pek kayda değer bir sıkıntımız yoktu.ama şimdi çok ilgisiz umursamaz biri oldu cıktı. Sokakta gezerken ya da bir yerlere giderken asla elimden tutmuyor neymiş cekiniyormus. Hoş dısarı cıkarıp bir yerlere götürdüğü de yok artık. Bizim yasadığımız yer küçük bir yer yarım saatlik yolu cekip bir gününü ayıramayıp gezmeye götürmüyor.ama baska akraba ve arkadaslarına gelince onların istediği her seyi yapıyor. Birkac kere calıstıgım okula cicek ve hediye gönderdi o da kırgın oldugum zamanlarda.ayrıca cimri biri sadece lafta şumı sana alayım diyor.üstüne o zor durumda oldugu için kredi cekip vermiştim.geri ödemesini bile doğru düzgün yapmıyor beni de sıkıntıya sokuyor sürekli.ailelerden habersiz nişanda takılan bileziklerimi va altınları mı da verdim.öderim hemen dedi hala ödeyecek.bir de bunların üstüne sürekli bazı şeylerimi küçümsüyor.tabi bir de gecimsiz bir annesi var.sürekli beni eleştiriyor ve oğlunu bana karsı dolduruyor.her gün aglaya ağlaya bir hal oldum.Ne yapacağım bilmiyorum (
Bir anlık acıma duygusuyla verdim. Bakalım sonunda alabilirim umarımBuda soru mu kaç bundan ... Ayrıca neden takılarını verdin buna ki üstüne soğuk su ic
Merhaba arkadaşlar.Bu konu hakkında fikir almaya cok ihtiyacım var.9 ay önce akraba vesilesiyle nişanlımla tanıstık.nişanlanmadan önce pek kayda değer bir sıkıntımız yoktu.ama şimdi çok ilgisiz umursamaz biri oldu cıktı. Sokakta gezerken ya da bir yerlere giderken asla elimden tutmuyor neymiş cekiniyormus. Hoş dısarı cıkarıp bir yerlere götürdüğü de yok artık. Bizim yasadığımız yer küçük bir yer yarım saatlik yolu cekip bir gününü ayıramayıp gezmeye götürmüyor.ama baska akraba ve arkadaslarına gelince onların istediği her seyi yapıyor. Birkac kere calıstıgım okula cicek ve hediye gönderdi o da kırgın oldugum zamanlarda.ayrıca cimri biri sadece lafta şumı sana alayım diyor.üstüne o zor durumda oldugu için kredi cekip vermiştim.geri ödemesini bile doğru düzgün yapmıyor beni de sıkıntıya sokuyor sürekli.ailelerden habersiz nişanda takılan bileziklerimi va altınları mı da verdim.öderim hemen dedi hala ödeyecek.bir de bunların üstüne sürekli bazı şeylerimi küçümsüyor.tabi bir de gecimsiz bir annesi var.sürekli beni eleştiriyor ve oğlunu bana karsı dolduruyor.her gün aglaya ağlaya bir hal oldum.Ne yapacağım bilmiyorum (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?