Nişanlıyken bunlar normal mi ?

Canim allah yardimciniz olsun.
Persembenin gelisi carsambadan bellidir. Buyuk ihtimalle esya konusunda da sorun yasayacaksiniz.
Durumlar musaitse kendiniz borca girin, hic aileleri katmayin derim, yipranirsiniz.
daha o konular hiç konuşulmadı babası mı alacak nişanlımla ben mi alacağız belli değil. Nişanlım babam kesin yardım eder bana yıkmaz tüm yükü diyo. Umarım beğenme konusunu bize bırakırlar.

burda iş nişanlına düşüyor benim kp de aynı öyle herşey benim himayemde olsun kimse kendi başına bir şey yapmasın kafasında yaparsakta papaz oluruz ama ben kendi istediğimi yaparım eşimde kendi istemiş gibi gösterir hep laf söz hakkı vermez benide kötü etmez

o da bunun farkında ama arada kalıyor iki tarafı da kırmamaya çalışıyor ama en ufak bi konuda böyle olması beni endişelendirdi.
kırmamaya çalışırken kendi mutluluğunu feda etmesi de gerekmiyor, onun arada kalması nedeniyle babasıyla ters düşüyor daha net olsa bozulur eder küslük olmaz, ufak tefek sıkıntı herkeste oluyor hele ki böyle aşamalarda, benim kv de de büyük nişan istemiyordu fikrini söyledi bizde istiyoruz dedik yaptık, herkes çok mutlu oldu. Bütün iş senin nişanlında bitiyor al karşına konuş , arada kaldığını görürse ailesi baskı yaparlar çok

hayır arkadaşlar düğün yapacağımız yerde gündüz de gece de aynı fiyat ve maddi durumları iyi. sebep daha çok misafir gelirmiş.
fikrini beyan edebilir, istisare edilir ama kusmesi ne demek? bi de nisanlinin arada kalacagi bsy degil ki, dinler saygi duyar ama sonra guzelce soyleyebilir.. kayinbaba her fikir beyan ettiginde kabul etmej zorundasiniz diye mi dusunuyo acaba? yada nisanlin mutlaka yapmaliyiz diye mi dusunuyo? cunku herkes aksam demis, babasi gunduz deyince hemen telaslanmis karsimiza almayalim diye.. birinin bi fikrini kabul etmemek neden karsiya almak oluyo?

Kayinpederinizin mantigini anlayabiliyorum. Çünkü biz de öyle dusunerek yaptik. Yani millete zahmet olmasin. Aksam olacak düğünde millet gece yarilari yollara düşüyor yazik olur diye gündüz yaptik.
Bizim gelecek kisi coktu ve hepsi cok farkli yerlerdeydi.
Bence böyle basit bir seye takmaniza gerek yok. Siz kibarca anlasirsiniz. Büyüklerin beyni daha farkli çalışıyor. . Yani hemen sorun olarak görmek cok sacma..

helal olsun eşinize benim nişanlım hep kimse kırılmasın düşüncesinde aslında kırmadan da bunu başarabilmek mümkün bilmiyorum inşallah ilerde bizde sizin gibi oluruz.

hemen en ufak bir olayda babamla aramızı bozmayalım diye korktu resmen...

evet aynen sizin dediğiniz gibi oldu ama ilk olayda küsmesi benim dediğim olacak demesi beni üzdü zaten.

onlar da pazar gündüz istiyordu işte ben cumartesi gecesi istedim
cumartesi çalışanlar olabiliyor ve hazırlanıp düğüne gitmek dert olabiliyor pazar genelde herkes evde olduğu için gelen çok olur diye düşünmüş olmalı ama kararı size bırakması doğru olanı

ilerde sorun yaşarsın gibime geliyor. adama benim babam gibi otoritere benzer

Cumartesi gecesi- Pazar gündüz düğünü arasında fark olmadığına emin misiniz en az 1000 TL oynar o kadar araştırma yaptım ki çok daha farkediyor Cumartesi gece düğünleri en pahalıya gelen düğündür Pazar Gecesiyle bile fark varken gündüz düğünleri daha uygundur Tabi ki seçim gençlere bırakılmalı vallahi anlattıklarınızdan ben bile rahatsız oldum ilerde bir kaç tatsızlık olur gibi

hemen en ufak bir olayda babamla aramızı bozmayalım diye korktu resmen...
ben de onu diyorum.. niye bozulsun, demek babasi boyle biri.. simdi ben sana pembeyi onersem yesili sevip alsan, beni karsina mi almis olacaksin, fikir alisverisi bu, mecburmusun uygulamaya? hele ki senin dugunun, hevesindir, ne tafrasi hemen?

helal olsun eşinize benim nişanlım hep kimse kırılmasın düşüncesinde aslında kırmadan da bunu başarabilmek mümkün bilmiyorum inşallah ilerde bizde sizin gibi oluruz.
inşallah. benim kp de düğüne yakın davetiyeyi gitmiş kendi seçmiş bastırmış kimseye sormadan. Daha bi sürü şey var tabi bu en basiti. Ama ben kesinlikle kendim seçmek istiyodum eşimle seçtik ben kendi sevdiğimi kendi çevreme dağıttım hatta onlarla ortak tanıdıklarımıza da verdim çok trajikomikti iki farklı davetiye vardı insanların elinde kp de hiçbir şey diyemedi. Dese de cevabını verirdim. Düğünümüzde istediğim gün istediğim salonda gittim kendim eşimle anlaştık yaptırdık. Gününe karıştı ama böyle uygun olduğunu söylettirdim eşime. Ben muhatap olursam kırıcı olurum çünkü. Eşine söyle kırmadan olmuyor malesef.

valla nişanlıma gece de gündüz de aynı demişler o açıdan sorun olmamış

hemen hemen aynı mantık sizin kp ile .ben de nişanlım da yumuşak yüzlüyüz bu tarz sorunlar yaşamamak için tavrını koymak şart.

Düğün ikinizin.Ne zaman olacağına siz karar verirsiniz.Onlarda büyük olarak üstüne düşeni yaparlar.Babayı kırmayalım derken senin ne istediğinin duygularının önemi yok mu?Senin karar vermen yerde babasının verdiği karara karşı çıktığın için kırılacaksa aman kusura bakmasın.Kırılmaya meyilliymiş.Nişanlında arada kalmasın bi zahmet.Evleniyor yeni bir hayat geçiş yapıyor aile oluyor.Taviz verme ezilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…