Dengeleri kurmak zorunda babası ile senin aranda.Merhaba arkadaşlar önümüzdeki yaz düğünümüz var düğün yeri tutacağız nişanlımın babası tutturdu düğün gündüz olsun diye. Benim ailem dahil ben annesi ve nişanlım hep gece istedik. Nişanlım arada kaldı. Bana babamın kalbini kırmayalım şimdiden karşımıza almayalım dedi. Sonra babası ikna olmuş düğün akşam olacak.Bazı şeyler beni korkutuyor. Biz bu hayatı iki kişi yaşamayacakmıyız? En ufak gündüz mü olsun gece mi olsun meselesi yüzünden babası bize küstü. Herşeyimize karışırlarsa ve bu süreç bizi yıpratırsa diye korkuyorum. Benim babam yok ve annemle abim hiç bir şeyi sorun etmeyen insanlardır. Hiçbir zaman şu şöyle olacak bu böyle olacak demedik sorun yaratmadık.Ama nişanlımda bi endişe sezdim inşallah hep böyle arada kalmam dedi. Ne yapmalıyım evlenecek bir kız olarak fikir sunmak gündüz istemiyorum gece istiyorum demek suç mu ? Nişanlıma fikirlerimi söyleyemeyeceksem kime söyleyeceğim...
Merhaba arkadaşlar önümüzdeki yaz düğünümüz var düğün yeri tutacağız nişanlımın babası tutturdu düğün gündüz olsun diye. Benim ailem dahil ben annesi ve nişanlım hep gece istedik. Nişanlım arada kaldı. Bana babamın kalbini kırmayalım şimdiden karşımıza almayalım dedi. Sonra babası ikna olmuş düğün akşam olacak.Bazı şeyler beni korkutuyor. Biz bu hayatı iki kişi yaşamayacakmıyız? En ufak gündüz mü olsun gece mi olsun meselesi yüzünden babası bize küstü. Herşeyimize karışırlarsa ve bu süreç bizi yıpratırsa diye korkuyorum. Benim babam yok ve annemle abim hiç bir şeyi sorun etmeyen insanlardır. Hiçbir zaman şu şöyle olacak bu böyle olacak demedik sorun yaratmadık.Ama nişanlımda bi endişe sezdim inşallah hep böyle arada kalmam dedi. Ne yapmalıyım evlenecek bir kız olarak fikir sunmak gündüz istemiyorum gece istiyorum demek suç mu ? Nişanlıma fikirlerimi söyleyemeyeceksem kime söyleyeceğim...
Canim bak simdi tamam nisanlin krizi yonetmis ama nisanlinin soyledigi su cumle dikkatimi cekti;
"Insallah hep arada kalmam."
Yani bu cok basit birsey, ha gunduz ha gece. Normalde insanlar genclerin keyfi neyse ona gore yapariz diyorlar, onemli olan sizin isteginiz dugun sizin sonucta.
Sen fikir verirsin, kabul edilmedimi kusmek cocukca. Dahasi ne bu kontrol arzusu?
Atiyorum arada fiyat farki mi var? Ondan mi gunduz olsun istiyor?
Gelecek olan her sekilde gelir.
Ya ben cok fesatim, yoksa bdv de takila takila kafayi mi bozdum bilmiyorum ama, ozellikle aileler boyle gelen giden hesabi yapinca aklima direk takilacak taki mevzusu geliyor.
onunla adam akıllı bir konuşma yapacağım zaten güzel bir dille. bu böyle olmaz yoksa çok yıpranırız.benim annem de kınanın illa haftasonu olmasını istiyordu. neyseki biraz ikna ettim. (bizim şehirde kına, nişanlımın şehirde düğün olacak) yani demek istediğim isteyen her türlü gelir...
ayrıca konu sahibi arkadaşım, herkesin gönlünü yapmaya çalışırsanız siz yıpranırsınız. bu konuda nişanlının senin yanında olması gerek. bu ne böyle herkes birşey derse şimdiden ohooooo....
onunla adam akıllı bir konuşma yapacağım zaten güzel bir dille. bu böyle olmaz yoksa çok yıpranırız.
valla nişanlıma gece de gündüz de aynı demişler o açıdan sorun olmamış
nisanlin boyle yaparsa sknti yasarsiniz.. babasiyla kavga etsin demiyorum ama arada kalacam diye korkmak yerine evliliginin kararlari konusunda dik durabilir.. artik evleniyo ve bi evin reisi olacak, farkina varmali..düğünde böyle olduysa eşya seçiminde nasıl olacak bilemiyorum...
iyi de bu sadece bi ornek ama.. taviz taviz dogurursa?bosver dıretme bence gunduz olsun ınan bunlar cok onemlı seyler degıl tadınızı kaçırmayın bence?
Merhaba arkadaşlar önümüzdeki yaz düğünümüz var düğün yeri tutacağız nişanlımın babası tutturdu düğün gündüz olsun diye. Benim ailem dahil ben annesi ve nişanlım hep gece istedik. Nişanlım arada kaldı. Bana babamın kalbini kırmayalım şimdiden karşımıza almayalım dedi. Sonra babası ikna olmuş düğün akşam olacak.Bazı şeyler beni korkutuyor. Biz bu hayatı iki kişi yaşamayacakmıyız? En ufak gündüz mü olsun gece mi olsun meselesi yüzünden babası bize küstü. Herşeyimize karışırlarsa ve bu süreç bizi yıpratırsa diye korkuyorum. Benim babam yok ve annemle abim hiç bir şeyi sorun etmeyen insanlardır. Hiçbir zaman şu şöyle olacak bu böyle olacak demedik sorun yaratmadık.Ama nişanlımda bi endişe sezdim inşallah hep böyle arada kalmam dedi. Ne yapmalıyım evlenecek bir kız olarak fikir sunmak gündüz istemiyorum gece istiyorum demek suç mu ? Nişanlıma fikirlerimi söyleyemeyeceksem kime söyleyeceğim...
turkiye de dugun mekanlari 12den 8e musade etmezki : ) pespese olur hatta bi kac dugunBen akrabalarda gece düğününede gittim gündüzünede gittim..
Gece olunca eğlenmesi daha kısıtlı gibi geliyor bana çünkü belirli bir saatten sonra disko değil ki bu birde akrabalar yaşlı teyzeler fln bangır bangır seste dayanamıyorlar..
Birde bilmiyorum ama düğün günü öncesinde gece kına oluyor ya düğününde gece olmasını ben kendim istemezdim.
Diğer şekilde gündüz düğününü uzat uzatabildiğin kadar.. Bende gündüz düğününü daha çok severim
Genelde bizde(yurtdışındayım) 12 de başlar standart olarak 5-6 gibi dağılmalar başlar ama onlar konu komşudur genelde yakın akrabalar kuzenler 8e kadar uzatır
Sizin gece düğünü olarak seçmenizdeki sebep nedir?
turkiye de dugun mekanlari 12den 8e musade etmezki : ) pespese olur hatta bi kac dugun
mekana gore degisir ama genelde gunduz dugunleri de gece dugunleri de sure olarak ayni.. yalniz gece dugunlerinde apar topar ckman gerekmiyo, pesinden dugun olmadigi icin.. gunduz dugunu nedense bana havada kaliyo gibi geliyo.. ha ordan cikip yemege filan gidenler de oluyo tabi dugun sonrasi.. ama ben aksami tercih ederim :)Aaa hadi yaa valla mı
Biz yemek verdiğimiz için zaten takıydı yemekti saat 3 oluyor e 5te dağılsak geriye 2 saat yetmiyor..
Hani çok yakın olmayanlar takımı takim azcık oynim gidim modunda olsalar bile yakın arkadaşlar kuzenler coşuyor
Peki türkiyede gündüz düğünleri kaçta başlar kaçta biter ve gece düğünleri aynı şekilde ne zaman başlayıp bitiyor?
Birde bu sadece salonlar için mi geçerli?
Mesela kır düğünleri zaten gündüz oluyor onlardada mı saat kısıtlaması var yada havuz başı olanlar fln..
Olmadı öbür gelinde gelsin beraber eğlenek
Şaka şaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?