Lekeler, Çiller Nivea'nın Siyah Nokta Bantlarını Kullanan Var mı?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
mrsmev ben dün aldım watsons' dan 10.800 lira, bugün de kullamdım ama hiçbir fark olmadı, kullanım talimatında dokulu kısmı burnunuza yapıştırın diyor doğru yapıştırdığıma da eminim de, kullananlara soruyorum dokulu kısım nasıl bir tanımdır ne demek bu?

Son düzenleme:
ben 2 sene öncekullanmıştım ama faydasını göremedim cildim yağlı olduğundan sanırım.. annem kullnıyo ona iyi geldi.. fiyatı 10tl olması lazım..

işe yaramıyor diyen arkadaşlarım acaba yanlış mı kullandınız? ben yıllardır kullanıyorum, bandı cekince tüm siyah noktalar bant üzerinde kalıyor, cildimde ise tek bir siyah nokta kalmıyor. 15 gün icinde yeniden oluşmaya başlıyor o başka :) ayda bir kullanıyorum ben, coooook memnunum

benim burnum siyah nokta dolu çok kötü.banyoda da sürekli kese yapıorum o günlük çok azıcık azalıo ama hemen eski haline dönüo ne yapmalıyım yaaa.kurtulsam çok ii olcak artık.bide burnumdaki siyah noktaların yerinden kıllar çıkmaya başladı onlara da bi çözüm önerirmisiniz lütfen..

arkadaşlar siyah noktalardan bu tür şeylerle kurtulamazsınız boşuna umut bağlamayın derim sadece cilt bakım esnasında temzlenrek siah noktalardan kurtulabilirsiniz

ya bandı çekiyomuşsun ya kıl çıkmasın arkasından..çünkü benim burnum siyah nokta dolu we üst kısmında kıllar çıktı siyah nokta yerlerinden onlar için de ne yapabilirim:uhm:

peki kıl çıkarma gibi bi etkisi war mııı:uhm: alıcam ama o yüzden korkuorum:çok üzgünüm:

siyah noktalar zaten ufak ufak tüy yapıyor oldukları yerde..
anladım senin ne demek istediğini..
bantı kullan istediğin etkiyi görürsün ama bu kesin ve etkili bir çözüm değildir unutma..
günü kurtarırsın sadece..

katılıyorum arkadaşın söylediğine bence kıllar yani tüyler için :) daha etkili çözüm sir ağdadır güzellik salonlarıda gnelde bu yöntmi kullanıyorlar zaten siyah noktalar temzlensede küçük tüyler kalıyor dolayslada onlardasiyah nokta gibi duruyor

ortalama kaç gün etkisi?? bide benim burnumda kıllar çıktı onlar için ne yapabilirim çoğalır die de almak istemiorum:sinifsinif::uhm:

en iisi güzellik salonunda ağdayla aldırmak diosun yani CADIARZU bi gidiim deniim bakalım çok sağol canımzemuszemus peki karınca yumurtası yağı ii gelirmi acaba:uhm:

ortalama kaç gün etkisi?? bide benim burnumda kıllar çıktı onlar için ne yapabilirim çoğalır die de almak istemiorum:sinifsinif::uhm:

10 gün filan..
cilde göre değişir tabi..
senin kıl sandığın o siyah noktalarda çıkan tüyler cnm:..
bunun tedavisi sir ağda yada karınca yumurtası yağı değil..
siyah nokta sorununu kökten çözmek..
bak sana bunun içn bir formül vericem

ben onuda denedim denemediğim birşey kalmadı mı hayatım sir ağda kendin yapmıyormusun vur gitsin işte kuaföre para verme boşuna normal ağda yapmayı deneme çünkü çok kuvvetli değil normal ağda o yüzden etkisi olmaz uğraşma karınca yumurta yağıda onuda denedim 4 5 şişe aldım hep değişk yerlernde aldım internetten falan sipariş verdim çok faydasını gördüm inan 5 6 ay kullandım ama sonra bıraktım bırakınca yine tabi nerdeyse eski haline döndüm bilmiyorum bunu ya ömür boyu kullanmak lazım yada 1 kılın ölüm süreci 2 yıldır yada 2 yıl kadar kullanmak lazım ben acizlendm anlıycağın:)birde o yaağı sürmeden önce bn sir ağdadan sonra limon sürüyordum oda aklında olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…