- Konu Sahibi esmeralda_2286
-
cokta ise yaradigini soyleyemem yine de dene gor..
Ben kullanıyorum ayda bi kez sadece burnuma uyguluyorum oldugu gibi çıkarıyor noktaları cok etkili diye düşünüyorum ...
Bende ilk çıktığı zamanlar kullanmıştım.Alçı gibi donuyor burunda ve çekince yapışan siyah noktalarıda çekiyor yani hepsini değilde arada bi kaçtane ben çok memnun kalmadım
ya çıkartıyor aslında ama sonrada orda küçük küçük delikler kalıyor. ben onlardan çok rahatsız olmuştum
1 paket almıştım ve tekrar alma ihtiyacı duymadım. yinede sen bilirsin arkadaşım.
bende kullanmıştım ilk çıktığı zamanlar ama hiçbi faydasını görmedim bence banyodan sonra yüzün yumuşadığı zaman keseyle burnuna masaj yap hiçbişi kalmıo tavsiye ederim banyodan çıkıncada buz gibi suyu yüzüne kullan çok etkili
Bende kullandım hala daha kullanıyorum. Nasılsa bu siyah noktalardan ebedi kurtulmanın bir yolu yok, bu bantla rgeçici süre kurtulmakta fayda sağlıyor bence. Çokta gzel temizliyor. Ayda bir kullanıyorum ben burun ve çene bantlarını. Ama sonrasında mutlaka tonik sürüyorum ki gözenekler sıkışsın. Tavsiye ederim... Sevgiler..
yuzunuzu buhara tutup havlu kapatip burnunuzu silerseniz pamukla siyah noktalar uzerinde oldukca etkili..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?