Lekeler, Çiller Nivea'nın Siyah Nokta Bantlarını Kullanan Var mı?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

çok heyecanlandım şimdi yaaa:dance: inş kökten kurtulurum walla canım

türk kahvesi telvesinin için 2 kaşık filan şeker kat..
burnuna masaj yaparak yedir..
10 dk fılan beklet ve yıka..

bu formülü ben siteden gurbaa arkadaştan almıştım..
yapan herkez memnundu..
bende yaptım :)
memnunum..
dene mutlaka ..
işe yarayacağını düşünüyorum sende de..

dilerim gönlünce olur yüzüm için ben gidiyorum lazere 10 seans oldu çokta iyi biryer doktor işlem yapıyor ama yok bana mısın demiyor ufak bir bölgeme iğneli epilasyon yaptrdım 2 seansta nerdeyse bitti :)

tamam canımcım çok sağol opuyorumnanaktan inş banada ii gelir hemen yapıcam kaydirigubbakcemile2

dilerim gönlünce olur yüzüm için ben gidiyorum lazere 10 seans oldu çokta iyi biryer doktor işlem yapıyor ama yok bana mısın demiyor ufak bir bölgeme iğneli epilasyon yaptrdım 2 seansta nerdeyse bitti :)

daha öğrenci olduğum için lazere param yetmez canım inş ilerde en kısa zamanda bakalım opuyorumnanaktan

bende almayı düşünüyorum benim burnumda fazla yok aslında ama tüylerde var dediğiniz gibi ben tırnağımın tersiyle kazır gibi yapıyorum hepsi çıkıyo ama bende bant alcam yarın

almaaaa bir işe yaramıyor hayatım o bantar :) bilir kişi konuşuyr tırnağınla kazır gibi yapınca çıkıyormuş bak işte daha ne :)

çok fazla yok zaten beayaz etenl,iyim ama büyüteçli aynaan bakınca görünüyo sadece dışardan kimse farketmez

ben kullandım sakın kullanmayın kıl çıkartıyor burnumun üstünden 2 tane siyah kıl çıktı o bant yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…