- 30 Kasım 2016
- 208
- 130
- 103
- 38
- Konu Sahibi Eyiryah1987
-
Bolca yürüyüş yap, yüzebiliyorsan yüzmeye git. Tamam ye, ama sebze meyve ye. Et yemeği, börek, poģaça da olmayıversin. Azar azar yap, hergün yap. Ya da buradaki diyet yarışmalarına katıl. Faydası olur illaki.
çünkü gerçekten istemiyorsun.irade zayıflığı.
instegramda kılolu olmasamda azimleri için takip edıyorum örnek alıyorum kendıme.çok kılolu olupda sporcu olanları takip et motive olursun
İştah kontrolü alıştığınız düzenden çıkarmak çok zor oluyo motivasyon için spora başlamak sizi zihnen zayıflamaya programlar. Bunun dışında bilinçaltındaki yeme alışkanlığınızı değiştirmelisiniz. Youtube’da erdem taşkınsu’nun bilinçli kilo verme meditasyonu var kesinlikle faydası gördüğüm bi meditasyon oldu bende. Dinledikten bi süre sonra iştahınızın azaldığını görebilirsiniz bence deneyin
Ben de yemeyi severim. O yüzden kendime şöyle bir düzen kurdum.Merhaba kizlar yine aklınıza ihtiyacı olan ben.. hayatım boyunca hep tombistim çocukluk dahil defalarca diyet yaptım bozdum yaptım bozdumbundan 4 yıl önce 91 den 68 e düştüm diyetisyen ve spor sayesinde ne ilaç ne çay bilmem ne hiç birşey kullanmadım ama o kilomu koruyamadim şuan 1,5 yaşında kızım var ona 90 kilo hamile kaldım 99 ile doğum yaptım 1,5 yıl geçti ama ben hala 90 kiloyum aklım fikrim hep yemek yemekte akşam ne yesem öğlen ne yesem hep bunları düşünüyorum bütün kan tahlilerime baktirdim kilo vermeme engel hiç bir durumum yok ama zayiflayamiyorum çünkü aşırı şekilde yiyorum obez olmaktan korkuyorum. Ve annemi 53 yaşında kaybettim kilosuna bağlı birçok hastalığı vardı eşim annen gibi seni 53 yaşında kaybetmek istemiyorum diyor bir heves geliyor ama sonuç yine hüsran benim gibi olup başaranlar varmı aranızda yardiminizi istiyorum
Yukarda da bazı arkadaşlar değinmiş gerçekten bu irade zayıflıyığı. Bende de aynı sorun var,ben depresyona girip verdiğim 35 kiloyu katlayarak geri aldım. Hala daha verebilmiş değilim,ama gidin bi tahlil yaptırın mesela benim insülin direncim var. Bunu gidermek içinde tedavi oluyorum.
mide küçültme ameliyatı hiç düşündünüz mü?Evet canım kesinlikle irademe sahip çıkamıyorum
mide küçültme ameliyatı hiç düşündünüz mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?