Niye başaramıyorum ben :(

Ne çay ne spor siz boğazını tutmazsaniz bir işe yaramaz malesef. Eşiniz de telkinde bulunmuş sizde fatkindasiniz kilonuzun. Biraz irade ile verebilirsiniz

Ya gerçekten çok az yemek yiyorum, genel olarak 2 öğün yiyorum onda da mesela tek bir lahmacunla doyuyorum ve asla tam 1 porsiyonu hiçbir zaman bitiremiyorum. İştahla ilgili tek sorunum tatlı ve aburcubur şeyler (en kötüsü zaten bu).. Mesela dün akşam yemeğinde 1 lahmacun yedim ama gece yarısı kalkıp 2 tane kurabiyeyi resmen yuttum Kilo almıyorum ama vermiyorum da. Spor da yapıyorum bu arada günde 30-40 dk civarı haftanın 4 günü squat+mekik tarzı karın ve kalça bacak çalışıyorum, ama sanırım biraz kardiyo yapmam lazım ah bi yapabilsem.. Ben bu 6 dan sonra yememe meselesini bi deniycem.. 2 haftada bakalım neler olacak

netten ayrobik vidoları var, çok güzel kalori yaktırıyor...şekerli şeyler ve ekmek yedikçe daha çok acıkıyor insan...diye kelimesini hayatından çıkar, herşeyi ye ama ne yiyorsan yarısını ye...yemek öncesi ve sonrası bol su iç...

Sonucu bize de yazın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…