- 30 Ekim 2015
- 1.605
- 2.367
- 133
- 29
ya Allah’ım neden karşıma düzgün insanlar çıkmıyor? Neden hayatımın her noktasında gereksiz tipler var?
Ben ne ara kendısıne ayarlayacağı kızın kankası konumuna geldim? Şimdi geliyim olaylara bizim çalıştığımız bir kurum var burada bir bey var iş arkadaşımla gidiyoruz arada işlerimizi yaptırıyoruz, herneyse.. geçen haftalar kısa bi sohbet ettik gayet samimi bir ortamdı, günler sonra instadam takip isteği atmış olduğunu gördüm. Arkadaşıma söyledim o da hemen yok efendim sen den hoşlanıyor öyle olsa bulabilir miydi falan filan.. ben de başta beğenmedim zaten benden kısa biri ama beğenilmek hoşuna gidiyor insanın. Bu gece de bu bey bana mesaj atmış “ sevgili utangaç x e de söyledim ama kendi bilir dedi bir kankam var seni görünce dedim tam ona göre bla bla” hatta o kadar gereksiz noktalardan girdi ki ben me yazacağımı şaşırdım. Hayır dedim düşünmüyorum vs tutturdu yakama yapıştı kesin bir dille reddedince de bu sefer yok efendim sen benim işimi zorlaştırdın x le ben olabilirdik gibi şeyler yazmış., ben de nasip tabi neden olmasın dedim. Ay allahım şimdide bırakmadı yakamı nelerden hoşlanır diye sorguya çekiyor.. bu ne hadsizlik yah ben senin sevdiğin kıza giden yol muyum??