Niye böyle yapıyorum

Biricik874

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2023
182
81
13
26
Şimdi fakültede bir çocuk var. İletişimimizde yok. Beni görünce vücuduyla beraber dönerek bakıyor. Bu birkaç defa oldu. Yani göz ucuyla yada başını çevirip bakmak değil. Sizce neden olabilir? İletişim kurma girisimide yok ama zaten ortamda yok kuracak sosyal medyada kullanmıyorum. İşin sıkıntı tarafı çocuğu görünce bana bir ciddiyet geliyor suratım asılıyor. Kendimi engelleyemiyorum.

Kız dedim ya aşık diye çünkü vücudunu çevirerek dönüyor bu aşk değil de nedir????
İnanasım gelmiyor niye aşık olsun tanımıyoruz ki birbirimizi hem bu sitede insanlar birbirini tiye alabiliyor biraz emin olamadım dediğinizden 🙃Hem şu surat asma kısmı varsa da bir şey yok eder.

İnanasım gelmiyor niye aşık olsun tanımıyoruz ki birbirimizi hem bu sitede insanlar birbirini tiye alabiliyor biraz emin olamadım dediğinizden 🙃Hem şu surat asma kısmı varsa da bir şey yok eder.
Bide ciddiye almışsın yorumu 😂

beden dili diye bir şey var ya hani mesela bir ortamda ayak ucu size dönükse sizi dikkate alıyordur vs diye. Anlatabiliyor muyum?
E siz bu hareketin sebebini biliyorsunuz sanırım beden dili falan, niye bize soruyorsunuz?

E siz bu hareketin sebebini biliyorsunuz sanırım beden dili falan, niye bize soruyorsunuz?
Bu kadar soruda garipsenecek bir şey yok bunu izah etmeye çalışıyorum. Ve ne olabilir diye sordum sadece öyle oo bana aşık triplerine de girmedim makul bir cevap verilebilir dalga geçmek yerine.

erkeklerin bakışı asla ve asla aşık olduğu anlamına gelmiyor. günde 10 kere baksın isterse.
Doğru diyorsunuz ama bu çocuk sadece önüne bakar ya da telefonuna bakar. Bir de ben tanimasamda lafı geçti çok efendi çocukmuş gerçi dışarıdan gözüken bu. Ya ne olabilir ilgisi olması dışında ben tanımadığım birine dönüp bakmam durduk yere bakanda görmedim. Ya da birine mi benzetti acaba

Back
X