• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Niye böyle yapıyorum

Kız erkeklerin her bakmasını ne ciddiye alıyosun 😂😂😂
Bacım herkes herkese istemeden bakıyor zaten karşıya baksan bile gözüne çarpar birisi. Bak sadece hayal et garipliği anlayacaksın tanimiyosun iletişimin yok ve karşı cinste olmasın hem cinsin olsun durup durup bakıyor ve kasıtlı ne düşünürsün tuhafina gitmez mi?

Doğru diyorsunuz ama bu çocuk sadece önüne bakar ya da telefonuna bakar. Bir de ben tanimasamda lafı geçti çok efendi çocukmuş gerçi dışarıdan gözüken bu. Ya ne olabilir ilgisi olması dışında ben tanımadığım birine dönüp bakmam durduk yere bakanda görmedim. Ya da birine mi benzetti acaba
açıkçası erkeklerin kafası bizimki gibi çalışmıyor. hiçbir sebep olmadan bakıyor olabilir en iyisi onunla konuşmanız.

Şimdi fakültede bir çocuk var. İletişimimizde yok. Beni görünce vücuduyla beraber dönerek bakıyor. Bu birkaç defa oldu. Yani göz ucuyla yada başını çevirip bakmak değil. Sizce neden olabilir? İletişim kurma girisimide yok ama zaten ortamda yok kuracak sosyal medyada kullanmıyorum. İşin sıkıntı tarafı çocuğu görünce bana bir ciddiyet geliyor suratım asılıyor. Kendimi engelleyemiyorum.
Vücudunu tam dönerek baktıysa bence hemen gelinlik bakmalısın 🤣

Doğru diyorsunuz ama bu çocuk sadece önüne bakar ya da telefonuna bakar. Bir de ben tanimasamda lafı geçti çok efendi çocukmuş gerçi dışarıdan gözüken bu. Ya ne olabilir ilgisi olması dışında ben tanımadığım birine dönüp bakmam durduk yere bakanda görmedim. Ya da birine mi benzetti acaba
Kanka manyak gibi çocuğu izliyorsun izlenimi aldım ben ya senden :d

Yani siz de onu öyle izlemeseniz onun size o şekil döndüğünü de görmezdiniz muhtemelen bekleyin adım atarsa atar atmazsa da anlam yüklemeye gerek yok

Herhangi bir insanın sadece önüne ve telefonuna bakıyor olduğundan bu denli emin olmak için bir iki defa denk gelmiş olmak yetmez dimi :d
Ayy şu an çok utandim bende izlemişim off valla kafam uyuştu daha da bakmam gördüğüm anda hemen başka tarafa bakarım

Bacım herkes herkese istemeden bakıyor zaten karşıya baksan bile gözüne çarpar birisi. Bak sadece hayal et garipliği anlayacaksın tanimiyosun iletişimin yok ve karşı cinste olmasın hem cinsin olsun durup durup bakıyor ve kasıtlı ne düşünürsün tuhafina gitmez mi?
Yooo bana bakana daha çok bakıp rahatsız eden tiplerdenim ben 😂😂 bir bakarım iki bakarım üçüncüye hayırdır bilader sıkıntın mı var diye sorarım yani bi ben mi böyleyim 😂😂😂😂

Back
X