Bence tatlı tatlı açıkla mesaj at, belki oruç başına vurmuştur ondan asabidirAma hala seni kıran bir cevap verirse bu sefer tavrını koy derim.
Arasammi mesaj mı atsam sence canım
Ara ara sesini duyarsa hiç dayanamaz,ama bana kalırsa bekle zaten iftara ne kaldı iftardan sonra karnı tokken ara ki asabi olmasın
çok saçma ya ondan açıkçası bu düşüncem bahane mi buldu diye..Ama dün geceye kadar hiç sorun yoktu geç kaldirdim diye olan oldu hersey. Ona değer vermemekle sucladi
Nazlı, tripli erkekler çekilmez. Anlayışı kıt bir de. Sorun yaşarsın onunla. Demedi deme!Arkadaşlar Merhaba
2 ay önce biriyle tanıştım. O da ben de birbirimizden elektrik aldık. O günden beri de her gün sabah akşam konuştuk. Yeri geldi o aradı yeri geldi ben aradım. Onu otogar da yolcu etmeye bile gittim. Ama hersey dün gece oldu.
Gece onu sahura kaldirabilecegimi söyledim. O da 02.00 de sahura kaldırmami istedi. Bende okadar yorgundumki yedim biraz daha kestirip onu kaldırayım dedim ama uyuyakalmisim. 2.30 da uyandım. O da sırf yarım saat geç kaldırdım diye ona değer vermemekle suçladı. Ben çok bozuldum bu duruma.
Halbuki biliyorki ona gerçekten değer veriorum. Değer vermesem niye yolcu edeyim neden her fırsatta onun sesini duymak için ugrasayim. Sabahtan beri konuşmuyoruz insan merak etmezmi. Baslamadan iliskimiz bitti mi yani ne yapacagimi bilmiyorum Onerilerinize ihtiyacım var.
Kusura bakma valla gülesin geldi kendimi öyle düşündüm deOlur, gidip kapisinda ezan da oku hatta. Ya da davul cal.
Daha neler
Saat kursun deli mi ne
E komik zatenKusura bakma valla gülesin geldi kendimi öyle düşündüm de
Konu sahibi biz hiç yatmıyoruz o da öyle yapsın , niye sizi suçluyor ne saçma
Hayır ben yatıp sahura kalkana hayret ediyorum değmez bi kere yatağı mundar ettiğineE komik zatendusunsene dangidi dangidi elinde davul
Aynen valla ben de ya yatmiyorum sahura kadar ya da saat 12-1 gibi yiyip yatiyorum tekrar kalkmiyorum. Birilerine beni uyandir deyip totoyu devirip yatmak ne mantiksiz
Hayır ben yatıp sahura kalkana hayret ediyorum değmez bi kere yatağı mundar ettiğine
Otur bi saat daha ye yat .
Eskiden eşimi sahur a kaldırıyordum ben hamileydim cinnetlik varya kıyameti koparıyordum konu sahibi de öyle yapsın
Ara tabi ya bence o da senin aramanı bekliyor. Ve ben bahane olduğunu düşünmüyorum bahane olsa oturur düşünür ciddi bir kavga çıkarır. Bana kalırsa bir anlık parlama hepsi bu. Eminim o da pişmandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?