Kazık kadar adam kendi niye kalkmiyor. Telefonlarda alarm var , ayarlasin kalksın.
Telefon sesini duyan alarmı da duyar, iki tuşa basıp alarm kuramıyorsa boşverin zaten...
Amaaan bunlar iliskide minik seyler bence. Birkac saate arar duzelirsiniz. Konu actiginiza degmez.
Önerme canım sende , dertsiz başına is mi alıyorsun. Bugün sen kaldır barışın:)Ona ben onermistim kaldirayim istersen seni diye ama yarım saat geç.kaldirdim diye ona değer vermemekle sucladi
Önerme canım sende , dertsiz başına is mi alıyorsun. Bugün sen kaldır barışın:)
bahane canım bahane..
Söz verip tutmamissin ama insanlık hali . Uzatiyorsa ayril gitsin.Sabahtan beri konuşmuyoruz ne yapayim peki halbuki her gün sabah akşam konusurduk . Bende bozuldum beni suclayinca. Yazmadim.Ne yapsam bilmiyorum
İlişkilerde birbirinden böyle şeyler istemek hatta teklif etmek çok tatlı. Alarm var tabii ama alarmla uyanınca sevgi dolmuyor insan. Bence eğer gerçekten o da size değer veriyorsa yorgun olduğunuzu ve uyuyakaldığınızı açıklarsanız kızmayacaktır.
E iyi de insanlık hali... tedbirini almalıydı o da... böyle çocukça şeylerin altında bir şey arayan adam yeterince olgun değildir zaten... aramadan aramayın, özür de dilemeyin bu yüzden lütfen...Ona ben onermistim kaldirayim istersen seni diye ama yarım saat geç.kaldirdim diye ona değer vermemekle sucladi
Bence tatlı tatlı açıkla mesaj at, belki oruç başına vurmuştur ondan asabidirSabah konuştuk baya telefonda ama bana değer vermiyorsun dedi. Bende bozulunca bir daha yazmadim aramadim da ne yapsam ki bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?