Hayır ben yatıp sahura kalkana hayret ediyorum değmez bi kere yatağı mundar ettiğine
Otur bi saat daha ye yat .
Eskiden eşimi sahur a kaldırıyordum ben hamileydim cinnetlik varya kıyameti koparıyordum konu sahibi de öyle yapsın
Karısı?, kızı? annesi?, bakıcısı? ya da sevgilisi?
Sence bunlardan hangisisin?
Evet valla kalkıyorsan kalk yoksa yatıyorum ben diye carlıyordum o da sahursuz kalma korkusuyla kalkıyorduIse yaradı mi canim :)
tüm yorumlarda telefonla kaldırmak kötülenmiş, yok işte annesi misin alarm kuruversin bilmem ne.
erkek arkadaşımı benim de sabahları bir yerlere kaldırdığım oluyordu, bu benim anası gibi davrandığımı göstermez ki. uykuya çok düşkündü, alarmı erteler erteler uyur her yere geç kalırdı. ben de o kalkana kadar kırk kere arar uyandırırdım mesela. evli insanlar eşlerini bi yerlere uyandırmıyor mu sanki, sevgililer yapınca neden annecilik oluyor bu
olay böyle olmasa bile, adamın uykusu hafif olsa bile uyandırsın ne olcak ki.
kadın zaten uyanık, adam için tutup ekstra uyanmayacak, 2 dakika telefonla arayacak altı üstü
adam da alarmla uyanmak yerine sevgilisinin aramasıyla uyanıp telefonu açıp mahmur sesiyle "uyandım" diyecek. uykudan uyanır uyanmaz sevgilisinin sesini duyacak. vallaha romantik bir eylem
ha ama elinizde patlamış mı patlamış. her ihtimale karşı onun da saat 2.05'e alarm kurması gerekirdi mesela
altı üstü uyuyakaldınız, bilerek mi aramadınız sanki. değer vermekle gram alakası yok. niyeyse bi alınganlık yapıp saçmalayası gelmiş. kafaya takacağınız bi şey yok, ortada bi sorun bile yok, boş yere trip atan bi adam var sadece
Arkadaşlar Merhaba
2 ay önce biriyle tanıştım. O da ben de birbirimizden elektrik aldık. O günden beri de her gün sabah akşam konuştuk. Yeri geldi o aradı yeri geldi ben aradım. Onu otogar da yolcu etmeye bile gittim. Ama hersey dün gece oldu.
Gece onu sahura kaldirabilecegimi söyledim. O da 02.00 de sahura kaldırmami istedi. Bende okadar yorgundumki yedim biraz daha kestirip onu kaldırayım dedim ama uyuyakalmisim. 2.30 da uyandım. O da sırf yarım saat geç kaldırdım diye ona değer vermemekle suçladı. Ben çok bozuldum bu duruma.
Halbuki biliyorki ona gerçekten değer veriorum. Değer vermesem niye yolcu edeyim neden her fırsatta onun sesini duymak için ugrasayim. Sabahtan beri konuşmuyoruz insan merak etmezmi. Baslamadan iliskimiz bitti mi yani ne yapacagimi bilmiyorum Onerilerinize ihtiyacım var.
Konuştun muu,merakta kaldım
Bir erkek için fazla alıngan ve maşallah burnundan kıl aldırmıyor. Size inanmayı seçmek yerine kafasındaki kurguya inanmış. Siz öyle olmadığını söylüyorsunuz. O davranışınızın altında başka şeyler arıyor. Bir de mevzuyu ne kadar uzatmış öyle. Bütün gün aramıyor konuşmuyor. Ciddi bir sorun yaşasanız ne yapar bilmem.
keske o sana deger verıp senı uyandırırım dıye teklıf etsen bıle olur mu uykunu bolmene kıyamam ben kalkarım dıyebılseymıs...
kendısının yapamadıgını senden mı beklıyor
Bye bye de o adama...Arkadaşlar Merhaba
2 ay önce biriyle tanıştım. O da ben de birbirimizden elektrik aldık. O günden beri de her gün sabah akşam konuştuk. Yeri geldi o aradı yeri geldi ben aradım. Onu otogar da yolcu etmeye bile gittim. Ama hersey dün gece oldu.
Gece onu sahura kaldirabilecegimi söyledim. O da 02.00 de sahura kaldırmami istedi. Bende okadar yorgundumki yedim biraz daha kestirip onu kaldırayım dedim ama uyuyakalmisim. 2.30 da uyandım. O da sırf yarım saat geç kaldırdım diye ona değer vermemekle suçladı. Ben çok bozuldum bu duruma.
Halbuki biliyorki ona gerçekten değer veriorum. Değer vermesem niye yolcu edeyim neden her fırsatta onun sesini duymak için ugrasayim. Sabahtan beri konuşmuyoruz insan merak etmezmi. Baslamadan iliskimiz bitti mi yani ne yapacagimi bilmiyorum Onerilerinize ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?