Hiç erkek arkadaşınız olmadı mı?Depremde olenlere Allah rahmet etsin.
Kizlar benim ilgiye ihtiyacim var bazen bir erkek gorunce bakiyorum bakiyor mu diye ama kimsenin umurunda degilim. Yalniz kaldim baya
Yok olmadiHiç erkek arkadaşınız olmadı mı?
Rainy sen arama demedim mi sanaDepremde olenlere Allah rahmet etsin.
Kizlar benim ilgiye ihtiyacim var bazen bir erkek gorunce bakiyorum bakiyor mu diye ama kimsenin umurunda degilim. Yalniz kaldim baya
Hayatınızı bilmediğim için detaylı yorum yapamıyorum.Yok olmadi
Internet arkadaslik sitelerine takıl birini bul o ilgilenir senle uzaktan sevgili olursunuzDepremde olenlere Allah rahmet etsin.
NedenHayatınızı bilmediğim için detaylı yorum yapamıyorum.
Konu tuhaf geldi kusura bakmayın
Okadar odakli degilim aslinda ama yinede durum ayniRainy sen arama demedim mi sanaona odaklı yaşadığın sürece bu la ma ya cak sın.
Onlar cinsellik icin kullaniyorlarInternet arkadaslik sitelerine takıl birini bul o ilgilenir senle uzaktan sevgili olursunuz
Odaklısın ama bak burda aynı konuyu defalarca farklı şekillerde açtın , yoldan geçen erkeğe dönüp bakmakla falan istediğin ilgiyi bulamazsın, sevgilin olsun diye saçma sapan biri iki ilgi gösterse inancak gibisin yapma kendine dikkat et , ben de 22 yaşındayım sevgilim olmasa normal düzenimde devam ederdim, ilgiyi her kadın sever evet ama kendini sevip değer vermen bir erkeğin ilgisine kalmasın kalmamalıOkadar odakli degilim aslinda ama yinede durum ayni
Düzgün olanlarda var hepsi oyle degilOnlar cinsellik icin kullaniyorlar
Gönülden sevenler sitesi var oraya uye olDüzgün olanlarda var hepsi oyle degil
Yapcak bisey yokDepremde olenlere Allah rahmet etsin.
Başka erkeklere bana bakıyor mu diye ilgi eksikliği çok tuhaf geldi. Yaşınız kaç, hayatınızda hiç kimseyi almamış olmanız tuhaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?