Niye boyleyim ben

Papatya Kokulu Hayaller

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2013
1.098
852
123
İyi aksamlar
Eski konularimdan hatirlayan var mi bilmiyorum.6 yillik evliyim 3 yasinda oglum var kakasini ve çisini tutamayan omurilik hastasi 4 ameliyat olmus bir oglum var. Ogretmenim.Esimle onun huysuzluklari yuzunden gunde bi ton kavga eden bir evliligim var.Psikolojik ve fiziksel siddette gordum. En son bayramda onun köyüne gittigimiz icin kavga ettik.Babasi 3 sene once beni dovmeye kalktigi icin gitmek istemiyorum ama onun zoruyla gidiyorum haliyle mutsuz ve gergin oluyorum. Donuste tartistik eylulde tut evini bosanalim dedi ben de tamam dedim. 4 gundur yazmadi bir sey ben dayanamadim yazdim ama o kararliyim yazma bir daha barismak istemiyorum dedi hakliyken geri adim atan ben oldum oglum babasini cok ozledigi icin dayanamadim. İcim cok aciyor aslinda sevinmem lazim kurtuldugum icin ama ben cok mutsuzum niye boyleyim niye ozluyorum hem ondan kurtulmak istiyorum hem onsuz yapamiyorum

Son düzenleme:
Senin kocandan sanki gerçek hayatta tanıyormuşçasına nefret ediyorum. Resmen hasta bir çocuğun gerektirdiği sabır endişe emek ve çabadan kaçmak için senden boşanmak istiyor. Pislik. İnsan çocuğu böyle özel bir ilgi gerektirdiği zaman eşiyle ev arkadaşı olarak kalsa bile evliliğine devam eder

Bu adam size yardım edip yükünüzü hafifleteceğim kendi yük olur kendi bozar psikolojinizi. İnsan statükocudur değişime içgüdüsel olarak tepki gösterir siz de kötü de olsa düzeniniz bozulduğu için mutsuzsunuz şu anda. Geçecek ve Özgür huzurlu olmamın tadına varacaksınız merak etmeyin. Oğlunuz da babası elbet özler bir zaman ama çocuklar duruma bizden daha çabuk adapte olur. Şakın alttan almayın tersine gelir barışır filan mazallah

Bu forumda iki üç üye aklımda birisi de sensin. Forumu ilk okumaya başladığımda senin kimin denk gelmişti. İnan onsuz çok daha mutlu ve huzurlu olacaksın keza oğlunda öyle. Eşin oğlunun durumunda dolayı böyle bence ve hırsını senden çıkarıyor. Evde boğuluyor ve sana patlıyor. Zayıf bir adam. Senin güçlü insanlara ihtiyacın var. Yükünü azaltacak insanlara...Her şey çok daha güzel olacak.

Senin kocandan sanki gerçek hayatta tanıyormuşçasına nefret ediyorum. Resmen hasta bir çocuğun gerektirdiği sabır endişe emek ve çabadan kaçmak için senden boşanmak istiyor. Pislik. İnsan çocuğu böyle özel bir ilgi gerektirdiği zaman eşiyle ev arkadaşı olarak kalsa bile evliliğine devam eder
Yük zaten sicak sudan soguk suya sokmaz elini dedigim gibi bayram etmem lazim aslinda korkuyorum bu kadar yukle bas edememekten

Bu forumda iki üç üye aklımda birisi de sensin. Forumu ilk okumaya başladığımda senin kimin denk gelmişti. İnan onsuz çok daha mutlu ve huzurlu olacaksın keza oğlunda öyle. Eşin oğlunun durumunda dolayı böyle bence ve hırsını senden çıkarıyor. Evde boğuluyor ve sana patlıyor. Zayıf bir adam. Senin güçlü insanlara ihtiyacın var. Yükünü azaltacak insanlara...Her şey çok daha güzel olacak.
Olur mu dersiniz unutur muyum bana yaptiklarini

Tek amacı seni boşayıp çocuğun sorumluluğunu da üzerine yıkıp , kendine yeni bir hayat kurmak.. umarım donuna kadar alabilirsin de donsuz bir hayat kurar kendine. Yükünü hafifleteceğine bir de iyice geriyor. Boşa gitsin hiç geri adım da atma. Adam çocuğuna bile acımıyor baksana , yazıklar olsun.

Canım Allah kolaylık versin öncelikle dilerim oğlun daha sağlıklı olur ilerdeki günlerde Rabbim şifasını versin..

Sen zaten tek başına hallediyorsun kocan sana extra bir yük bir de onun huysuzluklariyla ailesiyle vs. Uğraşıyorsun böylesi senin için daha iyi.. zaten kocan da senden değil oğlundan kaçıyor babalık duygusunu bilmiyor fedakarlığı kendinden çok evladını dusueyi bilmiyor, sen yoluna bak o işe yaramaz adamı da at hayatından üzülme..

Tek amacı seni boşayıp çocuğun sorumluluğunu da üzerine yıkıp , kendine yeni bir hayat kurmak.. umarım donuna kadar alabilirsin de donsuz bir hayat kurar kendine. Yükünü hafifleteceğine bir de iyice geriyor. Boşa gitsin hiç geri adım da atma. Adam çocuğuna bile acımıyor baksana , yazıklar olsun.
Hamilesiniz duaniz kabul olur insallah unutmayin olur mu dualarinizda oglumu ve beni

Ben de nefret etsem keske unutsam hic hatirlamasam

Tüm yükü sana atıp kendisi laylaylom yaşayacak sanırım sen de bunu kaldiramiyosun ki sonuna kadar haklisin. Boşanma bence öyle bir dünya yok. Boşanma ama kendini mutlu edecek şeyler bul sadece ev arkadaşı kağıt üzerinde evli olun

Back
X