- 23 Ağustos 2012
- 51.871
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.590
- 898
- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
Olur mu dersiniz unutur muyum bana yaptiklarini
Mahkemede tazminat alıp paralarını yerken unutursunuz
Darp raporunuz var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur mu dersiniz unutur muyum bana yaptiklarini
Yok ama fotograflar var ses kayitlari varMahkemede tazminat alıp paralarını yerken unutursunuz
Darp raporunuz var mı?
Esyali ev tutacagim iki esyanin pesine dusmeyecegim artikBu nasil bir dusunce tarzi. Seni evden atiyor. O zaman sen de aldiklarinin hepsini al ve cik.
Allah yardımcın olsun, biraz zaman tanı. Elbet alışacaksın, bence daha önce bu adamın yükünden kurtulmadığın için pişman bile olabilirsin, kafan rahat olacak hiç değilse bundan sonraOlur mu dersiniz unutur muyum bana yaptiklarini
babam vefat etti erkek kardes yok annem memlekette kardesimi birakamaz Allahtan baska kimsem yok yardim. Edecek bu yuzden sabrettim ya yillarcaAllah yardımcın olsun. Yerinde olsam aldığım bir iğneyi bile beni çocuğumla sokağa atana bırakmam. Ailenle konuşup taşınma sırasında destek isteyebilirsin. Ve lütfen çocuğunun geleceği için kuru kuruya boşanıp haklarından vazgeçme. Gurur değil bu, senin hakkın.
babam vefat etti erkek kardes yok annem memlekette kardesimi birakamaz Allahtan baska kimsem yok yardim. Edecek bu yuzden sabrettim ya yillarca
Malesef kira tedaviler vb. Zor yeter ogretmen maasiyla zor yatili bakiciYuh olsun ona. Sorumluluklardan kacmak erkekler icin ne kolay. Zaten size de bi faydasi yokmus. Bi de cocugunuza ayiracaginiz vakti onun yemegine utusune harcamayin. Ailecek vicdansizlar. Yaziklar.olsun.
Maddi olarak yetebilirseniz yatili bi yardimci tutun eger tek yasayacaksiniz. Emin olun esinizden daha cok faydali olur.
Esinizin durumu nasil saglayamaz mi bakici parasi nafaka niyetine.Malesef kira tedaviler vb. Zor yeter ogretmen maasiyla zor yatili bakici
Gunduz ben gelene kadar bakicisi var ama yatili alamam babasi ayrilirsak ilgilenmez gormeye bile gelmem diyorEsinizin durumu nasil saglayamaz mi bakici parasi nafaka niyetine.
Devleti bi arastorsaniz vardir muhakak bununla ilgili bir sey.
Suan kim,bakiyor gunduz cocuga?
Öncelikle hassasiyetiniz ve dualariniz icin tesekkur ederim Allah razi olsun insallah. Oglum yatak hastasi degil cok sukur fakat gunde ortalama 10 kere bez aliyorum idrarini ve kakasini tutamiyor kabizlik problemi var gelisimi cok kotu zayif ve kisa boylu 3.5 yasinda ama 1.5 -2 yasinda gibi gorunuyor kakasi ve cisini bosaltmasi icin 2 kere daha ameliyat olma durumu var karnin iki tane sonda ce lavman deligi acilabilir ilerde bobreklerini kaybetme durumu var Allah korusun insallah Aile ve sosyal politikalar bakanliginin faydasinin olacagini sanmiyorum o yuzden paradan cok derdim yalnizlik ve tukenmislik caresizlik bu his beni bitiriyor yavas yavas oglumun iyiye gitmek yerine kotuye gitmesi mahvediyor beni. Sevgisizlik deger gormemek halden anlamamak ablasilmamak haksizliga ugramak yogun yasiyorum bu duygulari etrafimda cocugu bu kadar hasta olan yok herkes mutlu ve ben herkesin mutlu olmasini istiyorum ama kendi mutsuzlugum oldurecek beni keske olsem diyorum bencillik belki benimki benden daha kotuleri de var ama gonul oyle demiyor iste oglum boyle hastayken sevileyim esim beni sevsin pisman olsun duzelsin istiyorum herkes diyecek oglu hastayken kendini dusunuyor diye ama ben mutsuzken ogluma faydam yok gibi hissediyorumÇocuğunuz için sanırım devletten destek alabiliyorsunuz. Bir araştırmanızı öneririm. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nı aramanızı öneririm. Çünkü evde yatılı annesine bakanlara maaş var bildiğim kadarıyla.
İkincisi anladığım kadarıyla yıpranmış ve tükenmişsiniz ve de çok yalnızsınız. Eşinizden hiç destek görmediğiniz gibi bu durumda bırakması da insanlık değil. Anlaşmalı boşanırsa çocuk için nafakada ısrar edin. Eğer çekişmeli boşanırsanız çocuğunuzun özel durumunu bildirin çünkü özel durumlarda nafaka miktarı daha farklı oluyor. Normal nafakalar çok düşük maalesef.
Sana nasıl yardım ederim bilemiyorum. Yanımda olsaydın sarılıp ağlayacak omuz olmak isterdim sana. Boşanırken bu yaşadıklarını 4 sene önce ben de yaşadım. Seni çok çok iyi anlıyorum. Çok sancılı bir dönemdi. Hep "Rabbim bana yeter" dedim. Zor günlerdi ama O beni hiç yalnız bırakmadı. Merak etme seni de yalnız bırakmaz. Senin için dua edeceğim. Oğluna acil şifalar dilerim. Senin de bir an önce şu yaşadığın sıkıntıların bitmesini ve çok çok mutlu bir hayat yaşamanı dilerim. Yakınında olamasak da yanındayız. Her zaman yaz bize, elimizden ne gelirse yardım ederiz.
Kimseniz yoksa cocugunuz hastaysa korkuyorsaniz evladiniza zarar gelecek diye pes dediginiz seyleri bile yaparsiniz tukenmisseniz size faydasi olmayan bi adamdan medet umarsinizBabasi sizi dovuyor kocan olacak kisiliksiz seni dovuyor sen dayanamadim yazdim diyorsun pes diyorum
Beklentilerin bencillik degil. Oyle dusunme. Tek basina herseyle mucadele etmek zor. Paylasacak birinin yaninda olmasini istemen normal. Umarim esin yaptigi hatanin farkina varir.Öncelikle hassasiyetiniz ve dualariniz icin tesekkur ederim Allah razi olsun insallah. Oglum yatak hastasi degil cok sukur fakat gunde ortalama 10 kere bez aliyorum idrarini ve kakasini tutamiyor kabizlik problemi var gelisimi cok kotu zayif ve kisa boylu 3.5 yasinda ama 1.5 -2 yasinda gibi gorunuyor kakasi ve cisini bosaltmasi icin 2 kere daha ameliyat olma durumu var karnin iki tane sonda ce lavman deligi acilabilir ilerde bobreklerini kaybetme durumu var Allah korusun insallah Aile ve sosyal politikalar bakanliginin faydasinin olacagini sanmiyorum o yuzden paradan cok derdim yalnizlik ve tukenmislik caresizlik bu his beni bitiriyor yavas yavas oglumun iyiye gitmek yerine kotuye gitmesi mahvediyor beni. Sevgisizlik deger gormemek halden anlamamak ablasilmamak haksizliga ugramak yogun yasiyorum bu duygulari etrafimda cocugu bu kadar hasta olan yok herkes mutlu ve ben herkesin mutlu olmasini istiyorum ama kendi mutsuzlugum oldurecek beni keske olsem diyorum bencillik belki benimki benden daha kotuleri de var ama gonul oyle demiyor iste oglum boyle hastayken sevileyim esim beni sevsin pisman olsun duzelsin istiyorum herkes diyecek oglu hastayken kendini dusunuyor diye ama ben mutsuzken ogluma faydam yok gibi hissediyorum
Hatasının farkına varacağını sanmiyorum hayirlisi olsun insallah çok tesekkur ederimBeklentilerin bencillik degil. Oyle dusunme. Tek basina herseyle mucadele etmek zor. Paylasacak birinin yaninda olmasini istemen normal. Umarim esin yaptigi hatanin farkina varir.
Hepimiz deger gormek sevilmek saygi gormek isteriz. Bunlari istemen bencillik degil.
Cok mutlu olmani dilerim.