- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
Normalde olmuyorsa boşanma taraftariyim ama bence sen boşanma o çocuk onunda çocuğu.bilemedim kardeşim gönlümde olanı hakkında hayırlı eylesin rabbim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tüm yükü sana atıp kendisi laylaylom yaşayacak sanırım sen de bunu kaldiramiyosun ki sonuna kadar haklisin. Boşanma bence öyle bir dünya yok. Boşanma ama kendini mutlu edecek şeyler bul sadece ev arkadaşı kağıt üzerinde evli olun
Normalde olmuyorsa boşanma taraftariyim ama bence sen boşanma o çocuk onunda çocuğu.bilemedim kardeşim gönlümde olanı hakkında hayırlı eylesin rabbim
Tam olarak ben de sizin şurda yaşadiginiz kararsizligi yasiyorum hayirlisi neyse o olsun artik amin olsun dualarinizaKocana uyuz oldum lakin aklimada bişey gelmiyor. Aman uğraşma bosan onla mutsuz olacağına tek derdin evladın olur onun lafiydi sozuydu suratiydi olmaz hiç olmazsa.
İnsallah sagolun.Alışkanlık oluyor bi yerden sonra. Boşanmanız en mantıklısı. Babasının sizi dövmeye kalkması ne demek yok artık. Oğlunuzda büyüdüğünde sizi anlıcaktır.
Amin insallah oglumun sagligi soz konusu olmadigi surece babasina birakamam yapamam onsuz insallah gerek kalmazEngelli doğan bir melek ve birkaç defa görüp tanık olduğum kaçan bosanalim diyen sonrada hayatini hicbirsey yokmus gibi yasayan baba .Rabbim size güzel hayırlı kapılar açsın. MİNİK meleginize tez zamanda sağlık versin inşallah.
ASLINDA böyle babalara yapılacak en iyi şey çocuğu götürüp birazda sen ilgilen diyip bırakmak ama anne yüreği izin vermez işte.
Allah kimseye tasiyamayacagindan fazla yük vermezmis.Olur mu dersiniz unutur muyum bana yaptiklarini
Allah kimseye tasiyamayacagindan fazla yük vermezmis.
Sen hem özel bir insan hem özel bir annesin. Ben senin basaracagina ve cok mutlu günler göreceğim inanıyorum.
Her daim yolun guzelliklere ciksin inşallah.
Mutsuz olmaniz çok normal 6 yillik bir evliligin sonuna geliosunuz ve Sanirim bi alişma süreci var. Kolay mi 6 yillik evliligi bitirip aliskanliklari aniden terk etmek? Eşinizle yolunuza devam etseniz bile mutsuz olacaksiniz çunku gerginlikler yine başlayacak. Sogukluk girmis yuvaya bir kere. Benim önerim kendi ozleyip geri gelene kadr aramayin. Birakin o ozlesin sizi ve oglunuzu. Tabiki kolay bi sureç degil ama bu kadar şidet dolu bi yaşami ne siz hakediyozunuz ne de oglunuz. Bu uzak kaldiginiz sure içinde eşiniz biraz dusunecek ve sizsiz yapamiyacagini anlayacaktir. Sadece biraz sabir gerek. Ona onusuz da hayatin devam edebilcegini gosterin. Kimselere muhtac olmadan oglunuza hem annelik hem babalik yaptiginizi gosterin. Guclu durun. Ne kadar guclu durursaniz eşiniz o kadar etkilenecektir. Pisman olacaktir. Bu gergin stresli hayatiniz insallah evladinizi çok etkilemez. Allah yardimciniz olsun.
Allah kimseye tasiyamayacagindan fazla yük vermezmis.
Sen hem özel bir insan hem özel bir annesin. Ben senin basaracagina ve cok mutlu günler göreceğim inanıyorum.
Her daim yolun guzelliklere ciksin inşallah.
Allah size ihtiyaciniz olan kudreti vermis bu tiynetsiz adamdan medet ummaya gerek yok. Gun dogmadan neler dogar, yavrunuzla bir yurek olun sizin guzelliginizi goren baska iyi yurekli adam gibi bir adamla mutlu olmamak icin hicbir nedeniniz yok. Kendinizi ihmal etmeyin kendinize iyi bakin hem fiziksel hem de manevi olarak. Bu dunya sizin gibi guclu kadinlar sayesinde donuyor![]()
Aynen katılıyorum. Yapabilirmiyim demişsiniz bazı yorumlarda siz gerçekten gücünüze kendiniz şaşıracaksınız emin olun.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun tez zamanda feraha kavuşun inşallah
Desteğiniz ve dualariniz icin tesekkur ederim.Amin insallah.Allah yardimcin olsun yurekten diliyorum.yavruna da sifa versin Allahim. Biraz zaman gecsin sen guclendikce esin pisman olacak. Allah islah etsin icine merhamet versin. Es olamasiniz da meleginiz icin birlik olabilmeniz icin
Amin insallah ben de cok uzuluyorum ama bisey gelmiyor elimden Allah kimseye caresiz dert vermesinOğlunuza çok üzüldüm
Allah önce şifa sonra sabır versin size
Çıkmaz o evden eşyaları o aldı ben mutfak esyalarini halilari ve perdeleri vb. Esyalari aldim. Benim haketmedigimi soyleer hep o yuzden ben gitmeliymisim evdenEvi neden sen tutuyorsun onu anlamadım? Evden neden çıkıyorsun? Evinizden çıkması gereken biri varsa o da eşin, sen düzenini bozma.
İkincisi alışkanlıklar ve yaşanmışlıklar yüzünden gelgitler yaşıyorsun, bu normal.
Bu nasil bir dusunce tarzi. Seni evden atiyor. O zaman sen de aldiklarinin hepsini al ve cik.Çıkmaz o evden eşyaları o aldı ben mutfak esyalarini halilari ve perdeleri vb. Esyalari aldim. Benim haketmedigimi soyleer hep o yuzden ben gitmeliymisim evden