- Konu Sahibi Bayan Yanak
-
Diyorum bi kalkayim hava alayim ama bedenim hayir otur diyor.Zevk alamiyorum galiba bir seydenKendini bayagi bir salmissin , Kalksan bir sabah bugun hayatimi degistircem desen biyerden baslaman gerekiyor , hic arkadasin yokmu?
Gidebilecegin arkadas edinecegin biyerler vardir mutlaka , ilaki birilerinede ihtiyacin yok bazen tek basina gezmek istedigini yapabilmek , ve yaptiklarindan zevk almakta önemli.
Benim kaldigim yerde malesef, hic tanidigim yok esimden baska evlenip buraya geldim . Ama tek basinada mutlu oluyorum yaptiklarimdan ... onemli olan oanin zevkini cikarmak.
bende öğretmen adayıyım. lütfen yapma böyle çok üzüldüm. toparlanmalısın . öğrencilerimize böyle örnek olamayız23 yasimdayim ama 53um sanki.Kafam da bedenim de cok yorgun.Amacsiz yasiyor gibiyim.Gunlerdir evdeyim disari da cikmiyorum pek.Yakinimda bi arkadasim da yok ki gel cekirdek citlamaya gidelim diyeyim.Issiz gucsuzum.Atanamayan taze bir ogretmenim.Bu sene icin calismaya bile gucum yok.Ne oluyor boyle bana yahu
Canim cok tesekkur ederim haklisin sen okuyor musun yoksa bitti mibende öğretmen adayıyım. lütfen yapma böyle çok üzüldüm. toparlanmalısın . öğrencilerimize böyle örnek olamayız
Ciktim biraz yurudum hava da serin iyi geldi sanirim :)önce sert bir kahve yap kendine sonra derin bir nefes al ve dışarı çık biraz dolaş mümkünse koş hem daha enerjik olursun hemde daha istekli
Turk dili ve edebiyati canim.2013 mezunuyum bu yil da formasyonla ugrastim iste.Tıp okudum sankiKlasik bi durum aslında.Branşın neydi canım?Eğer zor atanan bir alanın yoksa bu sene dişini sıkıp güzel bir yere gidebilirsin.
Evet haklisin.Ucretliye basvurcam calisirsam spora yazilayim diyorum cidden rahatlatiyor :)sana günlük kardiyo çalışmanı öneririm ne zaman moralim bozuk olsa sinir öfkeli kırgın yada depresif olsam kardiyo çalışıyorum ve mükemmel bir fayda sağlıyor
3. sınıf olcam inşallah bu yıl. çok üzüldüm senin böyle yapmana toparlan lütfen :)Canim cok tesekkur ederim haklisin sen okuyor musun yoksa bitti mi
Ogrenciligin kiymetini bil valla:) Hemen mezun olsak derdik simdi de keske mezun olmasaydik diyoruz3. sınıf olcam inşallah bu yıl. çok üzüldüm senin böyle yapmana toparlan lütfen :)
atanma derdi dmiOgrenciligin kiymetini bil valla:) Hemen mezun olsak derdik simdi de keske mezun olmasaydik diyoruz
23 yasimdayim ama 53um sanki.Kafam da bedenim de cok yorgun.Amacsiz yasiyor gibiyim.Gunlerdir evdeyim disari da cikmiyorum pek.Yakinimda bi arkadasim da yok ki gel cekirdek citlamaya gidelim diyeyim.Issiz gucsuzum.Atanamayan taze bir ogretmenim.Bu sene icin calismaya bile gucum yok.Ne oluyor boyle bana yahu
Biraz o etkiledi tabi.Ilk girisimdi o yuzden o kadat takmiyorum da.Bi de dersanesiz calismadan girdim 71 aldim calisirsam atanirim allahin izniyle deyip rahatlatiyorum kendimi.Ama iste bu sdne ne yapsam ne etsem nerde calissam o dusunceler.Ask ve aile konulari zaten sıkıntılı.Bole tutuncak bir dalim yok gibi. :)Atanamadığınız için hafif bir depresyona girmişsiniz. Sizi canlandıracak bir haberle bomba gibi olursunuz, korkulacak birşey yok. Zaman zaman olur öyle.
Egitim fakultesindeysen eger formasyon derdin olmayacak yavas yavas calismaya baslarsin bu sene canim.Dersanede etut ogretmenligi yapabilirsin bu sene part timeatanma derdi dmişimdiden başladı bende kaygısı :) özel ders vermeyi falan düşünüyorum şimdiden kimseyi blamıyorum pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?